În fiecare an în prima săptămână a lunii iulie, un portal sacru de energie este activat între Pământ și Sirius, aducând vibrații înalte și evoluție spirituală.

Acest portal se va deschide atunci când Soarele va intra în conjuncție cu Sirius, punct ce se află la 14 grade de Rac.

În perioada în care Soarele și Sirius sunt în conjuncție, lucru ce se va întâmpla în acest an între 3-7 iulie, vom pute să accesăm vibrații înalte de energie și le putem folosi pentru inspirație creativă, antreprenoriat, inovații tehnologice și elevarea intuiției.

Sirius este adorat din cele mai vechi timpuri și este considerat Soarele nostru Spiritual.

Soarele nostru este cel ce ne dă viață, el poartă energia nașterii, a căldurii și a luminii. Soarele este cel ce ne dă căldură pentru a trăi în această realitate pământeană.

Sirius strălucește de 23 de ori mai intens decât Soarele nostru, iar el este ”Soarele nostru Spiritual” ce ne ajută să activăm și să trecem la nivele mai înalte de trezire spirituală.

 Dacă Soarele ne încălzește trupurile, Sirius ne încălzește sufletele din adâncimile galaxiei.

Chiar dacă Steaua Sirius este atât de departe de planeta noastră, pare să aibă un loc important în poveștile multor culturi de pe întreaga planetă.

În Egiptul antic, Sirius se credea că este Steaua Zeiței Isis, ce guvernează ciclul morții și al renașterii, și Anubis, Zeul cu cap de Șacal, ce putea trece din lumea celor vii în lumea celor morți.

În culturile Șamanice din antichitate, se credea că Sirius reprezintă un portal spre zei iar călătoriile prin Portalul lui Sirius se credea că aduc mesaje Divine. Se credea și că Sirius reprezintă portalul spre Rai, și că este locul spre care sufletul tău trebuie să călătorească pentru a intra în următorul tărâm.

Se pare că în multe culturi antice Sirius reprezenta ideea de trezire spirituală și, inevitabil, cea a ciclului transformării pe care îl parcurgem în călătoria noastră de pe Pământ și de dincolo de el.

În astrologia modernă, Sirius poartă și vibrația libertății. Energia sa ne poate ajuta să ne eliberăm de limitări și să ne simțim liberi să ne exprimăm cu adevărat. Această energie de libertate poate fii și inspirația ce ne îndeamnă să continuăm pentru a ne transforma visele în realitate.

Se crede să Sirius este și casa unei rase extraterestre ce deține tehnologie extrem de avansată și abilități de clarviziune.

Deși există muți oameni ce se simt deja conectați cu Sirius, în perioada în care acest portal se deschide poate fii mai ușor să primim mesaje de la ființele de pe Sirius sau poate să ne amintim de vieți trecute sau paralele.

Toate aceste energii cu frecvențe înalte fac, ca prima săptămână din iulie să fie extrem de potentă pentru trezirea spirituală, primirea mesajelor Divine și pentru a găsi o nouă libertate în viețile noastre.

De asemenea, este o perioadă în care este posibil să ne simțim mai deschiși spre conexiunea cu ființele avansate, dar și spre onorarea ciclului morții și renașterii și a modurilor în care ne-a ajutat în evoluția noastră spirituală.

Pentru a primi în viața ta această energie spirituală avansată, prima săptămână din iulie reprezintă momentul perfect pentru meditație, activarea celui de-al treilea ochi dar și pentru conectarea cu ghizii tăi spirituală, îngeri păzitori sau sinele tău superior, pentru a primi îndrumare.

De asemenea, este momentul perfect și pentru o curățarea a aurei și pentru găsirea libertății în proiectele tale antreprenoriale sau creative. Dacă lucrezi într-un domeniu tehnologic, este posibil să găsești mai multă inspirație pentru inovații.

Sursa: https://foreverconscious.com