Constelația Pleiadelor este localizată între semnelor zodiacale Taur și Gemeni, la 28 de grade de Taur și 0 de Gemeni.

Atunci când Soarele trece prin această parte a zodiacului, lucru ce se întâmplă în fiecare an aproximativ între 16-24 mai, Portalul Pleiadelor se deschide pentru noi, aceasta este o perioadă în care putem accesa energia Pleiadelor cu mai multă ușurință.

Pleiadele

Pleiadele sunt un grup de șapte stele cunoscute și ca Cele Șapte Surori. Aceste surori pot fi văzute strălucind pe cerul nopții și au fost subiectul multor mituri și legende de-a lungul secolelor.

Deși există multe povești despre  Pleiade și despre cele Șapte Surori, se spune și că această constelație este casa ființelor avansate ce răspândesc mesajul iubirii și luminii.

Mulți se simt conectați cu Pleiadele și au putut comunica prin clarviziune cu ființele Pleiadelor, aducând mesajul lor pe Pământ.

În general, Tanaaz nu se conectează cu Pleiadele pentru a le primi mesajul prin clarviziune, însă acum o va face, lăsându-le mesajul mai jos

Dar înainte, hai să vedem ce este acest portal.

Portalul Pleiadelor

Între 16-24 mai, frecvențele galactice ale Pleiadelor se vor uni cu cele ale Soarelui, pentru a ajunge în final pe Pământ.

Soarele reprezintă esența a ceea ce suntem prin urmare, într-un fel, și noi primim înțelepciunea Pleiadelor direct în esența noastră.

Cea mai strălucitoare stea dintre cele șapte este Alcyone, Iar atunci când Soarele nostru se va alinia cu cea mai strălucitoare stea, portalul va atinge apogeul. Asta se va întâmpla pe 20 mai, 2020.

Avem o numerologie interesantă aici.  Apogeul portalului va fii pe data de 20, amplificând vibrația numărului 20, iar totodată este și o zi de 11.

20 reprezintă posibilitățile infinite, atunci când lucrăm împreună, iar aceasta este o temă cu care lucrăm pe tot parcursul anului 2020.

11 este un număr maestru și reprezintă trezirea spirituală și avansarea la nivelurile înalte ale conștiinței, energia perfectă ce susține Portalul Pleiadelor.

Mesajul Pleiadelor pentru Planetă

Când acest portal de trecere se va deschide, o rază mare, plină de nenumărate raze de lumină violet, va străluci peste planeta noastră.

Te gândești la Pământ la ca o sferă suspendată în galaxie, dar noi nu vedem așa planeta ta. Noi o vedem ca pe o multitudine de rețele, un circuit de pulsuri electrice.

Când vom străluci această lumină peste Planeta ta, va intensifica darul deja prezent al iubirii, vindecării, blândeții, compasiunii și frumuseții.

Nu vrem să te gândești că Pământul este un loc ce stă să moară, căci și-a pierdut drumul, căci nu este așa! Este un loc ce prosperă. Dacă la-i putea vedea prin ochii noștri, i-ai vedea frumusețea, splendoarea și măreția.

O dată ce începi să îi vezi frumusețea, îți va arăta mai mult din frumusețea sa. Pământul ascultă mereu, cere-i și ți se va arăta!

Lumina pe care noi o trimitem, intensifică ceva ce este deja acolo. Nu trimitem această lumină pentru a schimba Pământul – o trimitem pentru a sprijini schimbarea pe care o faci singur.

Vrem să știi că în următorii șapte ani, pe Pământ va înflori o nouă floare, iar întreaga poveste a acestui moment va putea fii scrisă.

Fii răbdător în timp ce planeta ta crește și se reîncarcă! Timpul este un construct pământesc, ceea ce înseamnă că îți poți oferi cât de mult sau cât de puțin vrei!

Această rază de lumină, nu este doar pentru Mama ta, dar și pentru tine.

Această rază de lumină purpurie, va fi trimisă multora dintre voi, prin creștetul capului, însă altora le va fii transmisă prin buric, centrul spatelui sau tălpile picioarelor.

Te poți întreba de ce se întâmplă așa. Nici una dintre metodele prin care o primești nu este mai bună ca cealaltă, cu toții sunteți diferiți! Sistemele voastre energetice sunt construite diferit, încearcă să vezi dacă poți simți prin ce loc primești energia.

Din nou, aceasta rază de lumină purpurie pe care o trimitem, nu este aici pentru a te schimba, ci pentru a intensifica dragostea, blândețea și frumusețea ce sunt deja în tine.

Această rază purpurie te va sprijini pentru a gândi mai liber, cu mai multă dragoste și credință pentru viața ta și a celorlalți oameni.

Raza noastră de lumină, se va stinge ușor pe măsură ce Pământul o va absorbi. Asta va necesita în jur de șapte zile. Pe măsură de Pământul și oamenii săi vor fii mai receptivi, acest proces poate fii accelerat!

Folosește energia Portalului Pleiadelor, pentru a știi că acolo există o cale mai bună și mai bogată de a-ți trăi viața, ce nu este dependentă de circumstanțele tale exterioare sau de credințele limitate pe care ți le spui.

Cu toții avem proprii munți de urcat, dar acesta este destinul tău, ceea ce înseamnă că doar tu ai mereu răspunsul pe care îl cauți în timp ce urci.

Provocările nu sunt rele. Încetează să mai crezi asta, provocările sunt cele ce dau savoare și culoare călătoriei tale.

Îți lăsăm un ultim mesaj înainte de plecare. În ziua în care acest portal se va deschide, pășește într-o altă realitate cu viziunea vieții pe care ți-o dorești.

Vrem să le reamintim tuturor Pământenilor că, starea voastră de realitate nu este bazată pe ceea ce se întâmplă în afara voastră, ci pe ceea ce se întâmplă în interiorul vostru.

Când spunem ”realitate”, ne referim la modul în care îți privești viața și circumstanțele din jur. Evenimentele sunt țesute alături de drumul tău, dar modul în care vezi și trăiești acele evenimente este ”realitatea” la care ne referim.

Există un număr infinit de realități, dar realitatea cu care te conectezi este aceea ce rezonează cu gândurile și inima ta.

Pe planeta noastră, există o realitate ce rezonează cel mai tare dintre toate, însă această realitatea ”universală” nu este singura!

Poți fii conștient de această realitate, dar asta nu înseamnă că trebuie să lucrezi din acel spațiu. Există și o cale diferită.

O vom spune din nou  - Realitatea la care te conectezi este aceea ce rezonează cu gândurile și inima ta.

Atunci când te concentrezi pe dragostea și lumina din interior, în loc să te pierzi în zgomotul de afară, te poți conecta la o frecvență mai înaltă.

Închide ochii și cere să ți se arate dragostea și lumina di interior. Cere să simți dragostea și lumina interioară.

Stai cu această cerere și permite-ți să fii îndrumat. Nu căuta cuvântul nostru pentru asta, nu te uita spre ceilalți. Uită-te în interior.

Atunci când găsești această dragoste și lumină pentru tine, când îi simți adevărul, vei vedea că a existat și va exista întotdeauna o altă cale prin care să treci în viață.

De asemenea, poți scrie cea mai frumoasă și minunată viață pe care ți-o poți imagina, vizualizeaz-o cum se desfășoară pe foaia din fața ta sau pe ecranul minții.

Nu uita că această viziune a venit la tine, pentru că e posibilă. Această viziune nu este doar imaginația ta, ci locul în care se naște posibila ta viață.

Menține-ți vibrația ridicată, renunțând la frică și la zgomotul din jurul tău, și recunoaște frumusețea și dragostea ce plutește mereu în jurul și interiorul tău.

Vezi dacă te poți conecta la raza de lumină purpurie ce este trimisă spre tine. Vizualizeaz-o cu ochii minții și nu uita că Pământul este sprijinit, tu ești sprijinit.

Însă există un loc pentru tine, pe tronul de aur al vieții tale. Trebuie doar să pornești spre el. Trebuie să fii cel ce se ridică și spune – există o cale mai bună, și o voi atrage folosindu-mi inima, viziunea și speranța.

 

Sursa: https://foreverconscious.com/