Anul abia a început și deja vedem o activitate intensă pe cerurile cosmice.

Să nu uităm că, deși anul este nou, ciclul zodiacal cu care încă lucrăm este abia acum aproape de final.

Pe măsură ce ne apropiem de fârșitul ciclului zodiacal, moment ce va avea loc înainte de echinocțiu din martie, este posibil să simțim cum lucrurile ating punctul culminant.

Luna Plină în Leu din 28 ianuarie 2021, este penultima Lună Plină din ciclul Zodiacal și este posibil ca ea să declanșeze punctul culminant.

Este posibil ca tot ceea ce va trebui arătat să iasă acum la suprafață.

Aceasta este una dintre acele Luni Pline ce aduce un sac plin cu trucuri și poate puțin haos. Este posibil să ne simțim luați pe nepregătite sau confuzi și nesiguri în legătură cu ceva de care eram cândva siguri.

Este posibil să apară informații ce ne provoacă, sau este posibil să observăm cum sunt dezvăluite emoții secrete și sentimente ce au fost cândva ascunse.

Deși aliniamentele din această perioadă sunt haotice, ele indică și protecție cosmică, în deosebi atunci când privim imaginea de ansamblu.

Indiferent de ceea ce ni se arată, puterea noastră stă în capacitatea de a face un pas în spate pentru a vedea cea ce este ascuns, și să nu uităm că există ceva mai măreț în spate.

Această capacitate de a ne încrede în imaginea de ansamblu, vine de la aliniamentul favorabil a lui Jupiter cu Soarele, ce are loc în timpul Lunii Pline.

Aliniamentul lui Jupiter cu Soarele, se crede că aduce energie norocoasă și o perioadă excelentă pentru semnarea unor noi contracte, lansarea unui eveniment sau a unei afaceri și aflarea unor oportunități sincronicitare aduse de Univers.

Este o zi ce aduce abundență și o îmbunătățire a talentelor și darurilor noastre.

Sub influența energiilor haotice ale Lunii Pline, este posibil să fie un pic mai dificil să ne conectăm la energia abundenței, însă nu înseamnă că ea nu este acolo.

Dacă rămânem cu mintea deschisă și cu o viziune amplă, este posibil să putem descoperi micile nestemate pe care Universul le are de oferit.

În acea zi, fii atent la semnele pe care ți le oferă Universul, rămâi concentrat pe imaginea de ansamblu. Nu uita că, dacă lucrurile sunt confuze, ele nu vor rămâne așa pentru totdeauna. Va veni în curând claritatea, iar cu timpul, este posibil chiar să consideri că acele evenimente au fost necesare pentru călătoria ta.

Fiind în semnul Leului, această Lună Plină va purta și o energie înflăcărată și creativă.

Folosește această energie pentru a progresa în orice proiect nou sau creativ la care lucrezi. Va aduce, de asemenea, o energie grozavă pentru a-ți permite să fii motivat și entuziasmat de viață.

Dacă ești încă în izolare, este posibil ca viața să fi părut ușor anostă sau monotonă. Însă această Lună Plină reprezintă invitația ta pentru a aduce entuziasmul înapoi în viața ta, chiar dacă faci asta cu lucruri mărunte.

Ce te entuziasmează? Care este lucrul pe care îl poți plănui săptămâna asta spre care să privești cu nerăbdare?

O metodă grozavă pentru a rămâne motivat este să creezi lucruri și planuri, iar mai apoi să folosești din această energie înflăcărată și inspirațională pe care Luna în Leu o are de oferit pentru a le trasnforma în realitate.

Leu reprezintă conducerea și găsirea încrederii. Cum poți evolua pentru a fii liderul vieții tale? Cum poți fii responsabil de tot ceea ce îți dorești să realizezi?

Există mereu obstacole în calea noastră, însă curajul și determinarea pe care o aduce energia Leului, ne reamintește că avem întotdeauna puterea de a lua cele mai bune decizii în orice situație în care ne găsim.

Oricând avem o energie puternică așa ca acum, este ușor să cădem pradă fricilor noastre și a obiceiurilor cunoscute, chiar dacă știm că nu sunt cele mai bune pentru noi.

Este nevoie de curaj pentru a ne ridica deasupra fricilor și pentru a ieși din zona noastră de confort. Este nevoie de putere interioară pentru a face față adversității și pentru a privi imaginea de ansamblu.

Acestea nu sunt nici pe departe sarcini ușoare, însă sub lumina intensă a Lunii Pline în Leu, vom fii ghidați atâta timp cât avem curajul să facem acel prim pas.

Uneori, acel prim pas este cel mai greu de făcut, dar și cel mai satisfăcător.

Care este primul pas pe care își dorești să îl faci?

Setează-ți intențiile și este posibil să descoperi că lumina Lunii Pline îți va ghida drumul.

Leul are, de asemenea, și o energie centrată pe inimă, așa că, deschide-ți inima spre Univers și spre călătoria nevăzută a vieții tale. Deschide-ți inima pentru tine, și adu-ți aminte cât ești de curajos și neînfricat.

Ești un dar de la Univers.

În încheiere, Luna Plină din ianuarie este posibil să ne destabilizeze un pic, dar ne aduce și curaj, motivare și darul de a privi dincolo de ceea ce vedeam pentru a avea viziunea întregii imagini a vieții noastre.

Sursa: https://foreverconscious.com