În numerologie, codul 2020 reprezint posibilitățile infinite atunci când lucrăm împreună. Asta vedem acum în lume, în timp ce trecem prin timpuri pline de provocări, nu doar personale, ci și globale.

Super Luna Plină din 8 aprilie este cea mai mare și cea mai îndrăzneață din acest an, iar mesajul ei este la fel de puternic. Ne reamintește că suntem cu toții împreună în asta, iar fiecare dintre noi avem un rol de jucat prin acțiunile noastre, vibrația noastră dar și modul în care ne unim pentru a-i ajuta pe ceilalți.

Acest ritual este creat ca o ofranda pentru tine, pentru lume, planetă și Univers.

Acest ritual este special creat pentru a fii făcut cu un grup on-line, sau cu cei cu care stai izolat, dar îl poți face și singur.

Ritual pentru Super Luna Plină din aprilie 2020 – O reuniune virtuală

Cel mai bine este să faci acest ritual între 6-16 aprilie 2020

Ai nevoie de:

  • O unealtă de curățare la alegere (ex. bețișoare parfumate, ulei esențial, tămâie, etc.)
  • O meditație ghidată
  • Un pahar cu apă
  • Sare de mare sau de Himalaya (un vârf de cuțit)
  • Hârtie și pix

 

Indicații

Indicațiile sunt pentru a face acest ritual într-un grup on-line, dar dacă îl vei face singur, ajustează-le corespunzător.

1 Începe o videoconferință cu prietenii și familia și asigură-te că aveți cu toții toate ingredientele necesare.

2 Pe rând, fiecare persoană din grup își va curăța aura folosind unealta de curățare aleasă. În timp ce își curăță aura, restul grupului poate recita la unison și cu sentiment –

Fie ca aura (numele persoanei) să fie curățată, fie ca lumina sa să strălucească puternic. Fie ca orice și tot ceea ce este greu să îi părăsească spațiul inimii în seara aceasta. Fie ca trupul său fizic să radieze sănătate, fie ca trupul său emoțional să radieze fericire, fie ca trupul său spiritual să fie în pace. Fie ca viața lui să fie pe veci binecuvântată. Mulțumesc.

Persoana ce se curăță ar trebui să se deschidă vibrației de sprijin și vindecare ce îi este trimisă.

3 În continuare, începeți meditația. O persoană poate pune meditația pentru întreg grupul sau fiecare individ o poate asculta separat la căști.

4 Acum, ia pixul și hârtia și scrie răspunsul la următoarele întrebări –

  • Acum mă simt…
  • Aș vrea să renunț și să mă eliberez de….
  • A vrea să învăț/descopăr la mine în acest timp….
  • Îmi pot auzii ghizii spirituali cum îmi spun….

 

Când toată lumea a scris răspunsul, spune-ți fiecare pe rând ceea ce a scris. Recomand să citiți fiecare întrebare pe rând.

Dacă sunteți un grup mare și doriți să scurtați durata ritualului, roagă fiecare persoană să aleagă doar unul din răspunsuri pentru a-l împărtăși.

Încearcă să creezi un spațiu în care toată lumea se simte în siguranță și să poată împărtăși, așa că evită să comentezi la ceea ce au spus ceilalți. Însă, dacă rezonezi cu ce a spus o persoană, este mereu plăcut să le spui că nu sunt singuri.

5 După ce toată lumea a împărtășit ce a scris pe lista sa, ia paharul cu apă și presară un pic de sare în ea. În timp ce presari sarea, recitați împreună următoarele -


Acum, venim împreună ca Unul, pentru ca lumina noastră să strălucească, pentru a ne vindeca și ridica unul pe celălalt, Pământul, și întregul Univers. Fie ca puterea vocii noastre, puterea prieteniei noastre, puterea inimilor noastre, să se unească pentru a se vindeca una pe cealaltă, pe cei dragi și planeta. Vindecările miraculoase sunt acum posibile. Vești bune sunt pe drum. Abundența este ușor de accesat. Împreună, ca unul, ne vindecăm. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc.

Apoi beți toți în același timp paharul cu apă.

6 Ritualul principal este complet, dar mai jos vei găsi câteva sugestii de lucruri pe care le poți adăuga ritualului tău, dacă dorești să îl extinzi –

  • Faceți și o citire în Tarot sau cu cărți Oracol: o persoană amestecă pachetul de cărți, persoana pentru care se citește spune stop atunci când simte iar cel ce le amestecă se oprește la cartea persoanei pentru care se citește.
  • Spuneți pe rând câte un lucru pe care îl admirați la fiecare dintre voi.
  • Fiecare pe rând, poate spune trei lucruri pe care le-a învățat perioada aceasta, pentru care este recunoscător.
  • Întreabă fiecare persoană pe rând , cum o poți sprijini, ce poți face pentru a îi ușura călătoria?

Dacă faci acest ritual singur, poți folosi următoarele fraze de ajutor pentru a scrie în jurnal –

  • Care sunt cele 3 lucruri pe care le-am învățat în această perioadă de schimbare?
  • Pentru ce lucru din viața mea sunt extrem de recunoscător în acest moment?
  • Cum mă pot sprijini pe mine și pe cei din jur?

 

Sursa:https://foreverconscious.com