Pe 17 decembrie, Saturn va părăsi Capricornul, sem în care a stat pentru aproape trei ani, și va intra în Vărsător, unde va rămâne până în 2023.

Saturn și-a băgat puțin nasul în semnul Vărsătorului mai devreme în acest an, între martie-iulie 2020. În timpul acestei șederi scurte, am văzut un pic cum va arăta trecerea lui Saturn prin acest semn de aer.

Este interesant de remarcat că, în martie 2020 atunci când Saturn intra în Vărsător multe state ale lumii intrau în izolare.

Iar acum, când Saturn se aproprie iar de intrarea în Vărsător, multe dintre aceste țări intră iar în carantină sau se gândesc să o facă.

În timp ce Saturn va intra din nou în Vărsător pe 17 decembrie, este posibil să vedem aceleași teme ca și în martie. Însă acum, este posibil să primim mai multe informații sau lămuriri despre ceea ce urmează să se întâmple.

Deși Saturn în Vărsător este posibil să aducă unele teme pe care le-am întâlnit și în martie, va aduce și multe altele pe care încă nu le-am văzut.

Hai să privim călătoria lui Saturn prin Vărsător și să vedem ce va aduce –

Saturn în semnul Vărsătorului

Saturn este considerată planeta regulilor, reglementărilor și responsabilităților. Este cunoscut și ca Lordul Karmei.

Totuși, este important de notat  că, karma nu înseamnă pedeapsă, mai de grabă o putem privi ca pe combustibilul creșterii noastre sufletești.

Karma ne aduce ceea ce are nevoie sufletul nostru pentru a crește și a evolua. Karma ne aduce orice ne va ajuta să mergem pe calea sinelui nostru cel mai înalt.

Ca și Lord al Karmei, îl putem privi pe Saturn ca pe un profesor strict. Munca pe care ne-o aduce este grea, provocatoare, chiar poate părea aproape imposibilă, însă odată ce ne prindem de ceea ce trebuie făcut, putem crește, prospera și putem deveni mult mai înțelepți ca înainte.

Vărsătorul, care este un semn de aer, este reprezentat de un purtător de apă. Iar acest lucru poate fii derutant, însă elementul aerului este cel ce ne oferă alchimia și magia pe care o aduce purtătorul de apă.

Purtătorul de apă are darul de a lua toată apa, ce simbolizează emoțiile dificile ale conștiinței noastre colective, putându-le transforma și neutraliza folosind puterea aerului, înainte de a le turna înapoi în Pământ.

Purtătorul de apă este vindecătorul colectivului. Este concentrat pe comunitate, umanitarism și întreprinderea lucrului cel mai bun pentru binele superior al tuturor.

Energia Vărsătorului este, de asemenea, una extrem de revoluționară ce își dorește să facă lucrurile diferit. Este tot ceea ce înseamnă inovație, tehnologie și aducerea noastră mai profund în era digitală.

Ce va aduce Saturn în Vărsător

La suprafață, pe măsură ce Saturn trece prin semnul Vărsătorului, este posibil să vedem avansuri tehnologice, sporirea  eforturilor umanitare și concentrarea pe comunitate.

Este posibil să vedem o creștere a inteligenței artificiale și poate și alte inovații tehnologice de ultimă generație pe care acum doar ni le imaginăm.

Energia Vărsătorului poate ajuta și la deblocarea vindecătorului interior din noi, și ne poate face să îi acceptăm cu mai multă ușurință pe cei ce nu se conformează cu status-qou-ul actual. Este posibil să existe și o luptă mai intensă pentru egalitate și pentru recunoașterea grupurilor ce au fost în trecut marginalizate.

La nivel profund, Saturn ce trece prin Vărsător ne poate ghida să ne provocăm propria identitate și motivele pentru care facem unele lucruri.

De ce facem ceea ce facem? Care este motivația pentru acțiunile noastre?

Este posibil să ne simțim și mai liberi să ne exprimăm fără granițe și să încercăm cu mai multă deschidere lucruri noi. Poate fii ușor pentru noi să renunțăm la tradiții din trecut, iar în schimb să îmbrățișăm inovația.

Oricare ar fii provocările personale pe care le înfrunți în această perioadă, nu uita că suntem îndrumați să facem lucrurile diferit de această dată. Este posibil ca vechia cale să nu mai funcționeze, în schimb trebuie să ne ridicăm și să găsim noi metode de a merge mai departe.

Inovația este cuvântul cheie al acestei energii așa dar, cum poți inova și cum poți alege să vezi lucrurile diferit? Cum poți întoarce lucrurile pentru a asigura un rezultat nou, mai bun?

Te poți uita în urmă pentru a vedea care au fost cele mai importante teme din viața ta ultima dată când  Saturn a fost în Vărsător, între anii 1991-1994. Însă nu uita că nu vor avea loc de această dată exact aceleași lucruri ca atunci, mai de grabă vei evolua și eleva lecțiile de atunci.

Planetele Portal: Jupiter se alătură lui Saturn

Saturn nu este singura planetă ce umple cerurile Vărsătorului. Pentru cea mai mare perioadă a lui 2021, și Jupiter va fii în acest semn zodiacal.

Pe 21 Decembrie 2020, Jupiter și Saturn se vor întâlni creând o combinație rară de energii cunoscută ca Marea Conjuncție, ce ne introduce într-o nouă eră.

Mai multe despre această conjuncție vom vorbi în curând.

Deși Saturn și Jupiter se vor întâlni doar o dată, prezența ambelor planete în același semn va amplifica energia Vărsătorului, în special pe parcursul anului 2021.

Atât Jupiter cât și Saturn sunt considerate Planete Portal, ceea ce înseamnă că energia lor ne ajută să formăm o punte între două stadii diferite de conștiință.

Dacă ne gândim la poziția lor în Sistemul nostru Solar, atât Jupiter cât și Saturn reprezintă puntea dintre planetele ce orbitează aproape de Soare, precum Mercur, Venus și Marte, și planetele ce sunt mult mai departe în spațiu precum Uranus, Neptun și Pluto.

Cu ambele Planete Portal ce se întâlnesc contopindu-și energia, vom putea că facem salturi cuantice înainte pentru a ne înălța mai sus și mai repede în aceste stadii înalte de conștiință.

Este foarte posibil să existe multe activări galactice în perioada în care Saturn vizitează semnul Vărsătorului, însă fără îndoială cea mai puternică dintre ele va avea loc pe 21 decembrie 2020.

Saturn va părăsi Vărsătorul în martie 2023

Saturn va părăsi în final Vărsătorul și va intra în semnul Peștilor pe 7 martie 2023. În această perioadă, vor ajunge la final orice lecții karmice am avut de învățat din martie 2020.

Când Saturn părăsește un semn pentru un altul, se spune că lasă un dar în urmă ca recompensă pentru toate eforturile noastre.

Dor în martie 2023, când ne vom uita în urmă, vom putea să înțelegem cu adevărat lecțiile pe care Lordul Karmei ni le-a adus în cale.

Abia atunci vom putea vedea clar drumul pe care am călătorit și cât de puternici și înțelepți vom fii la sfârșit.

Navigând energia lui Saturn ce se întoarce

Dacă se întâmplă să împlinești 29, 58 sau 87 de ani în perioada martie 2020 – martie 2023, cel mai probabil vei avea întoarcerea lui Saturn în timp ce acesta este în Vărsător.

Întoarcerea lui Saturn are loc atunci când Saturn se întoarce în același punct în care era atunci când te-ai înnăscut, eveniment ce are loc la fiecare 29 de ani.

În general poți simți întoarcerea lui Saturn pentru 2-3 ani.

Întoarcerea lui Saturn este o perioadă de maturizare și creștere. Este posibil să faci unele schimbări majore în această perioadă, lucruri pentru care ești dispus să îți oferi timpul și care te vor defini ca persoană.

Aceasta este o perioadă și în care să îți asumi responsabilitatea pentru ceea ce îți dorești și să mergi după ceea îți dorești cu adevărat.

 

Sursa: https://foreverconscious.com/