Din aprilie până în mai, Soarele intră în conjuncție cu unele dintre stelele fixe din constelația Andromeda.

Constelația Andromeda se află în Galaxia Andromeda și, deși de află la 2,5 milioane de ani lumină de Calea Lactee, este singura galaxie spirală pe care o putem vedea cu ochiul liber de pe Pământ.

Galaxia Andromeda se mișcă spre noi cu 70 de mile pe secundă, și se estimează că, într-un final, se va ciocni de galaxia noastră, însă asta se va întâmpla peste câteva bilioane de ani.

Întrucât Soarele va intra în conjuncție cu unele stele fixe din constelația Andromeda, se crede că vom putea accesa și întrupa energiile ei cu mai multă ușurință.

Va fi mai ușor pentru noi să primim mesaje galactice de la Andromeda și poate, chiar să ne conectăm cu ființele din acest colț al Universului nostru.

Se crede că Andromeda este casa unor ființe avansate. Și pe Pământ mulți cred că steaua lor își are rădăcinile în Galaxia Andromeda.

Andromeda se crede a fii constelația femeii înlănțuite. În mitologie, ea era ținută în lanțuri ca sacrificiu pentru un monstru al mărilor, însă a fost mai târziu salvată, găsindu-și libertatea deplină.

Andromeda reprezintă procesul prin care trecem pentru a rupe lanțurile ce ne leagă, pentru a putea descoperi astfel libertatea. În călătoria ei, faptul că a fost în lanțuri și a servit drept sacrificiu, este ceea ce a motivat-o să își găsească independența de a-și trăi viața așa cum dorește.

Dacă îți dorești să te conectezi cu înțelepciunea Andromedei, cea mai bună perioadă pentru a face asta este între 1 aprilie și 4 mai, atunci când Soarele se aliniază cu unele dintre stelele ei fixe.

În emisfera noastră, constelația Andromeda va fii vizibilă pe seară din august până în septembrie. Și aceasta este o perioadă bună pentru a te conecta cu ea.

Hai să vedem mai îndeaproape momentele în care Soarele se va alinia cu cele mai importante stele din Andromeda, pentru a vedea care este interpretarea astrologică –

Astrologia Andromedei

Alpheratz – conectată cu abundența (3-4 aprilie)

Soarele conjugă steaua Alpheratz între 3-4 aprilie. Alpheratz este cea mai strălucitoare stea din constelație. Este considerată o stea norocoasă și se spune că aduce noroc, frumusețe și abundență. De asemenea, inspiră libertatea, independența și încrederea profundă în cunoașterea noastră interioară. Este considerată o stea cu o frecvență înaltă ce ne poate ajuta și să ne conectăm cu intuiția noastră și să ne accesăm darurile de clarviziune.

La începutul lui Aprilie, cu toții ne vom putea conecta la ceastă energie prin celebrarea lucrurilor ce ne fac să ne simțim abundenți, prin înfrumusețarea casei noastre și prin eliberarea oricăror frici ce ne împiedică să ne încredem pe deplin în noi și în înțelepciunea interioară pe care o avem.

Vertex – conectează-te cu dorințele tale (17-18 aprilie)

Soarele se aliniază cu Steaua Vertex pe 17-18 aprilie. Vertex este considerată o stea a puterii emoționale, ne ajută să ne conectăm cu emoțiile noastre pentru a putea să ne descoperim dorințele și ceea ce ne dorim cu adevărat. Ne poate arăta care sunt lucrurile pentru care suntem cu adevărat dispuși să luptăm și până unde vom merge pentru a ne realiza visele. Poartă o energie ambițioasă, dar se crede să aduce și accidente, ghinion și leziuni, așa că este important să rămâi împământenit și să te uiți înainte să sari prea adânc.

În mijlocul lui aprilie ne vom putea conecta cu partea mai pozitivă a stelei fixe dacă suntem sinceri cu noi și ne dăm seama ce ne dorim cu adevărat și ce ne dorim cu adevărat să împlinim. Este posibil să fim nevoiți să renunțăm la unele țeluri învechite sau să ajungem la o înțelegere profundă a ceea ce ne dorim cu adevărat pentru noi și viețile noastre pe mai departe. Fii atent la orice instinct de a te grăbi sau de a acționa impulsiv.

Mirach – deschide-ți inima (19-20 aprilie)

Soarele intră în conjuncție cu Steaua Mirach pe 19-20 aprilie, chiar la sfârșitul Berbecului. Mirach poartă o energie frumoasă, blândă și armonioasă. Trimite raze de dragoste, iertare și bunătate direct în inima noastră.

Cu toții ne putem conecta cu această energie dacă ne deschidem inima și suntem atenți la energie chakrei inimii, și dacă ne amintim de puterea ce poate veni din iertare și bunătate iubitoare.

Aceasta este o energie dulce, așa că încercă să o accesezi și bucură-te de beneficiile deschiderii inimii pe care le poartă.

Alamch – fii creativ (3-4 mai)

Soarele ajunge la Steaua Almach pe 3-4 mai. Alamch întrupează o energie creativă ce poate ajuta la stimularea abilităților artistice și a ideilor inovative.

Dacă ești în căutare de inspirație creativă, conectează-te cu energie lui Almach în această perioadă. Închide-ți ochii și vizualizează conștient cum energie stelei se infuzează în centrul tău energetic. De asemenea, poți începe unele proiecte creative sau îți poți face timp pentru a scrie, desena, picta, etc.

Te simți conectat cu energie Andromedei?

Sursa: https://foreverconscious.com/