Ne aruncăm în adâncurile apei, o dată cu cea de-a treia și ultima Super Lună Nouă din acest an. Pe 15 noiembrie vom avea Luna Nouă în semnul Scorpionului, o Lună extrem de emoțională dar și vindecătoare.

Orice trebuie să iasă la suprafață, în special la nivel emoțional, va începe să clocotească în noi. Vom simți întreaga paletă de emoții ce ne face umani. Paleta de emoții care, putem spune, că este dreptul nostru din naștere.

Venim pe această planetă pentru a simți. Venim în aceste corpuri pentru a avea o călătorie umană și pentru a simți toate emoțiile posibile. Cu ajutorul acestor emoții este creată arta, adevărurile sunt dezvăluite, trezirea este posibilă și dragostea poate înflori.

În noaptea cea întunecată a Lunii Noi în Scorpion, vom fi ghidați să stăm cu noi și cu toate emoțiile noastre.

Vom fi îndrumați pentru a permite celor mai adânci frici, iubiri, speranțe și vise să iasă la suprafață  din pântecele noastre spre un nou spațiu de conștientizare.

Este datoria noastră să stăm cu gândurile și sentimentele noastre pe măsură ce ele apar, dintr-un loc fără judecată. Este datoria noastră să recunoaștem că nu suntem sentimentele sau gândurile noastre, noi suntem cei ce le trăim.

Stai un pic cu acest gând – nu ești emoțiile tale, tu ești doar cel ce le trăiește.

Emoțiile tale, gândurile tale, povestea ta, nu sunt cine ești tu. Ele sunt doar ceasul pe care îl porți în timp ce călătorești dintr-o cameră în alta în această călătorie numită viață.

Pe măsură ce intrăm în întunecatele adâncimi ale apei Scorpionului, este posibil să nu ne simțim confortabil, însă este cu adevărat necesar.

Uneori trebuie să facem ceea ce nu este confortabil, uneori trebuie să înfruntăm orice ne așteaptă în întunericul propriilor noastre frici și îndoieli. Iar atunci când o facem, avem atât de multe de câștigat.

În acele momente în care trecem prin ceea ce este inconfortabil, realizăm și ne vedem pe deplin cele mai mari dureri, atunci câștigăm forță și înțelepciune.

Această putere, această înțelepciune este un lucru ce vine doar atunci când am găsit curajul și determinarea de a ne înfrunta cele mai mari răni și zbateri.

Vindecarea nu este niciodată completă din întuneric, este ceva ce purtăm cu noi în călătoria spre casă. Însă, atunci când o privim, când o înfruntăm, când o avem și o conștientizăm, atunci vom putea să ne ridicăm deasupra ei.

Scorpionul este reprezentat de scorpion dar și de pheonix. Ambele au aceleași abilități de transformare. Scorpionul își schimbă pielea, iar Pheonixul învață cum să se înalțe din cenușă.

Ambele creaturi poartă în interiorul lor puterea de a renaște, indiferent de ce le-a adus în cale trecutul lor.

Trecutul ne-a adus atât de multe în cale. Cu toții ne înfruntăm propriile lupte, frici, nesiguranțe și insecurități. 2020 a schimbat atât de multe lucruri.

Însă, sub energia acestei Luni, ne este reamintit că stă în puterea noastră să renaștem atunci când este momentul potrivit.

Ne este reamintit că, chiar și atunci când lucrurile ard din temelie, chiar și atunci când lucrurile din viața noastră se dărâmă iar noi nu ne mai putem recunoaște în oglindă, toate acestea fac parte din mărețul cerc al morții și renașterii.

Murim și renaștem de atât de multe ori în această călătorie a vieții, așa că permite-i Lunii Noi să îți arate calea spre propria ta metamorfoză.

Permite-i să-ți arate cât de departe ai ajuns. Permite-i să-ți ofere speranță pentru oportunitățile ce vor veni.

Deși această Lună Nouă poartă energii profunde, creează și un frumos aspect împreună cu Jupite.

Jupiter este cunoscut pentru abilitatea sa de a ne permite să vedem frumusețea din lucruri. Strălucește asupra noastră raze de speranță și pozitivitate.

Ne permite  să păstrăm lumina în inimile noastre și ne reamintește că există întotdeauna un plan mai măreț ce se desfășoară.

Jupiter ne oferă abilitatea de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă mai amplă. Energia sa ne permite să ne eliberăm de limitele noastre și de preconcepții, dar și să ne ridicăm deasupra tuturor atunci când vedem cum fiecare acțiune și fiecare eveniment ne îndrumă întotdeauna spre locul în care trebuie să fim.

Deși nu putem vedea întreaga călătorie, sau înțelege tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru, în timpul acestei Luni Noi ni se oferă o energie ce ne face să ne amintim că lucrurile mereu se schimbă și transformă și, deși este posibil să nu avem control asupra lor, putem controla cum alegem să reacționăm și să răspundem.

Așa dar, în timp ce procesezi orice emoții vor apărea, fie ele grele sau fragile, în timp ce stai cu tot ceea ce simți și încerci să aduci acceptare, adu-ți aminte că – și asta va trece.

Încearcă să te concentrezi pe ceea ce poți controla, și încearcă să privești lucrurile în ansamblu. Încearcă să vezi dincolo de limitările fixe ale zilei de astăzi, și încearcă să îți imaginezi unde te poate duce mâine și în viitor.

Atunci când ne detașăm și privim de departe, putem vedea că totul are locul său de drept în Univers.

Sursa:https://foreverconscious.com/