Super Luna Plină din 9 martie pică în semnul  Fecioarei. La scurt timp după punctul culminant al Lunii Pline, planeta ce guvernează Fecioara, Mercur va intra în mișcare directă, semnalând sfârșitul perioadei retrograde.

Având aceste două energii potente împreună, va permite lucrurilor să se lumineze pentru ca noi să putem vedea imaginea de ansamblu. În special, luând în considerare că Luna Plină din martie este o Super Lună.

Super Lunile sunt mai aproape de Pământ, permițându-ne să le simțim mai puternic efectele. Este important să rămânem hidratați și să ne facem timp pentru a ne reîncărca bateriile.

Această Super Lună Plină va lumina lucrurile ce au fost încețoșate sau neclare. Va lăsa firimituri pe potecă pentru ca noi să ne găsim drumul înapoi.

La ce nu ești atent? Ce semne sau simptome sâcâitoare ai ignorat?

Această Lună Plină este un căutător al adevărului și ne va ghida spre firimiturile de pe potecă pentru a găsi noi realizări, vindecări și treziri.

Fecioara este reprezentată de o virgină, însă acest simbol reprezintă mai mult revenirea la forța și înțelepciunea ta interioară. Reprezintă realizarea că avem puterea de a ne vindeca pe noi, pe ceilalți, planeta și inima noastră colectivă.

Martie are o energie îndrăzneață și potentă, iar cu această Lună, mare și strălucitoare pe cer, vom simți intensitățile și transformările pe care le aduce această lună.

Vom simți o energie puternică, transformativă, ce va pluti pe tot parcursul lunii martie, iar cu această Lună Plină ce va lumina lucrurile pentru noi, trebuie să ne asigurăm că ne protejăm și avem grijă de sănătatea și bunăstarea noastră.

Fă programarea la doctor, mergi și vorbește cu terapeutul, fă o plimbare, meditează, mergi la coafor. Fă orice ai nevoie pentru a-ți onora călătoria de vindecare și pentru a te simții bine cu tine.

Luna Plină din Martie ne pregătește și pentru începutul noului an astrologic ce are loc la Echinocțiu, mai târziu în această lună.

Este vremea să intrăm într-un nou ciclu, însă înainte să pășim pe această nouă cale ce se deschide pentru noi, trebuie să aducem acceptare locului în care ne aflăm astăzi.

Trebuie să ne acceptăm întrutotul trecutul, durerile, amărăciunea, greșelile, reușitele, familia, povestea, pentru a putea merge mai departe.

Uneori, este nevoie de timp pentru ca acceptarea să apară, iar asta este în regulă. Însă această Lună Plină va curăța o cale, o va lumina, iar dacă ne dorim să facem acel pas înainte, dacă suntem gata să acceptăm ce a venit, vom reuși cu ușurință căci există energie ce ne susține și sprijină.

Accept. Accept tot ce mi s-a întâmplat. Accept circumstanțele actuale din viața mea. Accept că acesta este felul în care stau lucrurile. Nu înseamnă că nu pot face schimbări, iar cu cât accept mai mult, cu cât conștientizez mai mult circumstanțele din viața mea, cu atât mai mult conștientizarea mă va găsi.

Neptun, planeta spiritualității, este și ea foarte activă în această perioadă. Ne va ghida să pășim înafara egoului și să mergem într-un loc al sufletului și inimii.

Energia ei ne poate întări intuiția și ne poate oferi vise lucide sau profetice. Fii atent, căci acesta este modul prin care Neptun comunică cu noi.

Orice va fii expus sub energia acestei Luni Pline, ține minte că energia lui Neptun ne încurajează să lucrăm din inimă și să ne ținem egou sub control. Ne încurajează să trecem dincolo de fizic pentru un moment, și să vedem lucrurile prin lentila sinelui nostru superior.

Acesta poate fi un lucru greu de făcut. Pe măsură ce viața se desfășoară, putem avea anumite reacții, ne putem bloca, putem deveni supărați și iritați. Iar asta este în regulă. Suntem oameni, avem nevoie de egoul nostru și trebuie să învățăm cum să conviețuim cu el.

Însă avem nevoie și de conexiunea noastră spirituală. Avem nevoie să ieșim din cotidian și fizic pentru a vedea că suntem mult mia mult de atât.

Viața este o călătorie temporară, nici unul dintre noi nu este aici pentru totdeauna. Pământul este precum o școală unde venim să învățăm, să creștem, să simțim și să experimentăm.

Toate aceste experiențe, indiferent de cât sunt de dureroase sau tragice, frumoase sau minunate, sunt aici pentru a ne ajuta să creștem. Cu cât este mai grea încercarea, cu atât mai mult putem crește.

Ești puternic; ești intuitiv; te poți conecta cu Luna și îi poți permite să te ghideze.

Luna Plină din martie ne pregătește pentru acest capitol pe care îl reprezintă trezirea. Este vremea iluminării, vindecării și acceptării complete de sine.