Fără nici un dubiu, există în acest Univers alte dimensiuni și tărâmuri. Este posibil să le fi văzut și tu în vise sau în călătorii astrale. Este posibil să fi avut senzația de deja vu, sau ai simțit într-o meditație că există mult mai multe decât putem înțelege.

Așa cum avem mai multe dimensiuni în acest Univers, avem și mai multe dimensiuni ale stadiului de conștiință. Dimensiunile de pe Pământ sunt 3D, 4D și 5D.

Aceste dimensiuni nu sunt cu adevărat fizice, ele sunt mai mult stadii ale conștiinței. Aici, pe Pământ, trăi fie în 3D, 4D, 5D sau o combinație a acestora.

De fapt, cel mai probabil majoritatea oamenilor de pe Pământ oscilează constant între aceste trei stadii ale conștiinței, în funcție de locul în care se află în acel moment în viețile lor.

Deși trăim cu toții pe aceeași planetă și suntem înconjurați de aceeași lume, percepția noastră asupra ei va fii diferită în funcție de stadiul de conștiință din care alegem să vedem lucrurile.

Cei ce percep lucrurile dintr-un stadiu 3D vor trece prin viață mult mai diferit decât cei ce percep lucrurile din stadiul 5D.

Dacă vrei să afli în ce stadiu dimensional este conștiința ta, iată o scurtă explicație pentru fiecare:

Trăind într-un stadiu 3D

Conștiința 3D reprezintă perceperea lucrurilor dintr-un stadiu pur fizic. Ești văzut ca un individ separat de ceilalți.

Crezi că în viață ”cel mai bun câștigă” iar tu te identifici cu felul în care arăți, locul de muncă pe care îl ai, mașina pe care o conduci și oamenii cu care te înconjori. Îți e frică că nu pierzi ceva sau să nu ai suficient.

Vezi lucrurile ca fiind bune sau rele iar viața ca pe o competiție. Nu este suficient pentru toată lumea iar unii nu vor avea. Îți găsești împlinirea în bani și poziție socială.

Gândurile tale nu au nici o putere asupra realității iar ceea ce vine în viața ta este pur și simplu o coincidență. Te bazezi pe cinci simțuri pentru a trece prin viață.

Există o imensă bucurie să trăiești în stadiul 3D, însă durerea și emoțiile profunde pot fii greu de gestionat.

Într-un stadiu 3D nu există dorința de a merge în interior sau de a vedea lucrurile mai profund. Viața înseamnă să plutești la suprafață. Nu există dorința de a săpa adânc sau de a înțelege însemnătatea profundă a lucrurilor.

Trăind într-un stadiu 4D

Mulți cred că a 4-a dimensiune este un fel de ”portal” spre a 5-a. Atunci când ești în 4D este ușor să călătorești înapoi în 3D, însă această întoarcere este mult mai grea atunci când ajungi în 5D.

Conștiința 4D începe să trezească ideea că suntem cu toții conectați și că există mai multe lucruri în viață decât cele pe care le putem vedea.

Gândurile sunt puternice și ne pot schimba realitatea și modul în care o percepem. Dualitatea și ideea de bine și rău încă există, însă există și mai multă compasiune și înțelegere în spatele ei.

Există o deschidere spre importanța dietei, meditației și o viață sănătoasă. Ceea ce aduci în corpul tău, devine important și există dorința de a fii atent la modul în care acțiunile tale influențează mediul înconjurător și pe cei din jur.

Ai o dorință puternică să îți găsești scopul și să-ți urmezi pasiunea. Înțelegi că viața este făcută pentru a te bucura de ea și că meriți să trăiești viața viselor tale.

Percepi lumea cu 6 simțuri iar intuiția ta începe să se întărească și să se extindă. Cauți un înțeles mai profund al vieții și poți începe să vezi sincronicitățile/magia Universului.

Trăind dintr-un stadiu 5D

Odată ce ai atins stadiul 5D al conștiinței, este foarte greu să te întorci la stadiul 3D.

Din acest nivel de conștiință începi să înțelegi că, cu toții suntem unul și cu toții suntem conectați. Viața devine o aventură a creșterii și nu există bine sau rău. Există un scop înalt pentru toate lucrurile și fiecare experiență are însemnătate.

Există sentimente puternice de dragoste și conexiune cu ceilalți, cu planetele șu chiar cu galaxiile din jurul nostru. Dragoste și compasiunea sunt dominante și există o lipsă a judecății. Înțelegi că fiecare este în propria lui călătorie.

Toți sunt egali și există dorința de a trăi dintr-un loc al autenticității pure. Înțelegi că scopul tău este să îți trăiești adevărul și să cauți bucurie.

Din acest stadiu, știi că nu există competiție și că este suficient în Univers pentru toată lumea. Ai sentimente copleșitoare de dragoste și compasiune pentru viață, Mama Pământ și stele.

Intuiția ta este extrem de puternică și te simți conectat cu ființele îngerești.

Este important să îți amintești că aceste stadii ale conștiinței nu sunt ”mai bune” sau ”mai puțin bune” unele față de celelalte. Fiecare suflet de pe acest Pământ are propria sa călătorie și propriile motive pentru care alege dimensiunea în care trăiește.

Stadii și mai înalte de conștiință

Și mai interesante decât aceste stadii dimensionale sunt cele ce urmează.

Acestea sunt stadii elevate de conștiință, însă se crede că le putem accesa doar după ce am părăsit corpul fizic. Însă, este posibil să accesăm aceste stadii prin meditație, vise și chiar unele plante/ierburi medicinale.

În stadiile elevate de conștiință există 3 diferențe importante –

  • Percepția realității
  • Puterea gândurilor
  • Sentimentul de unitate

Se crede că în stadiile 6D și 7D, gândurile noastre sunt atât de puternice încât tot ceea ce trebuie să facem este să ne gândim la un loc pentru a călători direct acolo.

Fără un trup fizic, în aceste stadii putem zbura oriunde vrem, oricât de rapid vrem, și avem o înțelegere profundă a conștiinței unitare.

Timpul nu este linear și nu poate fii măsurat, în schimb, timpul pare nesfârșit.

Nu există frică în aceste stadii, iar totul este perceput dintr-un loc al iubirii pure, necondiționate.

În stadii și mai înalte precum 8D, 9D și 10D, se crede că ne putem întoarce energia la sursă, să ne unim cu alții din grupurile noastre sufletești și să călătorim în alte galaxii.

În aceste stadii superioare ne putem și reîncarna fie înapoi pe Pământ sau în alte sisteme solare. Sufletul poate alege și să continue să se înalțe spre nivele superioare de conștiință.

Sursa: https://foreverconscious.com