Feng Shui este o artă și știință chinezească antică ce s-a dezvoltat acum mai bine de 3000 de ani. A fost creată pentru a ajuta la echilibrarea energiilor Chi dintr-un spațiu, pentru a promova armonia, sănătatea și norocul. Principiile sale se bazează pe înțelegerea Taoistă a naturii.

Aceste principii pot fi folosite pentru stimularea dragostei, banilor, norocului și sănătății. Iată 8 metode simple prin care te poți echilibra pentru a ajunge în cel mai bun punct energetic, atrăgând astfel banii în viața ta.

 

1 Păstrează-ți bucătăria curată

În Feng Shui, bucătăria ta este în legătură directă cu abilitatea ta de a atrage bani. Cămara și frigiderul ar trebui să fie mereu curate și organizate, să conțină doar alimente ce chiar sunt folosite, dar și cuptorul tău ar trebui să fie întotdeauna curat. Fiecare ochi al aragazului ar trebui și el să fie folosit în mod egal. Orice urmă de dezordine ar trebui eliminată de pe blatul din bucătărie.

2 Decorează-ți casa cu roșu, violet sau verde

Culorile au abilitatea de a ne schimba starea dar și energia. Roșu este o culoarea extrem de potrivită, reprezentând puterea. Violetul și verdele poartă și ele o vibrație ce atrage prosperitatea. Nuanțele în care alegi să decolorezi, ar trebui și ele să se potrivească personalității tale și atmosferei pe care îți dorești s-o creezi.

3 Ușa de la intrare

Ușa de la intrare ar trebui să fie ușor de văzut și de accesat. Practic principiul pe care se bazează este că îți dorești ca banilor să le fie cât mai ușor să vină spre tine, iar acest lucru este reprezentat ușurința cu care se ajunge la ușa ta cât și de curățenia acesteia. Soneria ar trebui să fie în stare perfectă de funcționare iar covorul de la intrare ar trebui să fie curat și luminos. Drumul până la ușa ta ar trebui să fie în permanență curat, și nu ar trebui să existe niciun impediment în cale.

4 Instalează o fântână sau amenajează-ți grădina

Fântânile reprezintă abundența și ajută la stimularea energiei și prosperității, iar plantarea florilor promovează viața și inspirația, și ajută la eliminarea energiilor negative

5 Curăță dezordinea

Acesta este un aspect foarte important în principiile Feng Shui având în vedere că spațiul este legat de oportunități. Aruncând din casa ta lucruri pe care nu le mai folosești, inviți noi oportunități și prosperitate în vibrația ta.

6 Apă și oglinzi

În Feng Shui, apa din casa ta reflectă finanțele. Țevi care curg sau picură, apă stătătoare în jurul casei sau fântânile stricate, nu invită prosperitatea. Picturile pe bază de apă sau oglinzile ce sunt mai înalte decât nasul tău sunt în rezonanța prosperității. Însă o oglindă sau o pictură pe bază de apă, nu ar trebui niciodată să fie atârnată deasupra patului.

7 Biroul de acasă

Biroul nu ar trebui să fie în fața unui perete, căci acest lucru simbolizează limitarea potențialului și creativității. Spațiul din fața biroului tău simbolizează oportunitățile, așa dar încearcă să-ți aranjezi scaunul astfel încât să ai în față o priveliște. Este recomandată plasarea unor scaune pentru vizitatori în fața biroului tău, atrăgând astfel abundența.

8 Iubește-ți casa

Dacă nu-ți place să te întorci acasă, sau dacă stilul casei tale nu te mulțumește, încearcă să faci unele schimbări pentru a o face pe placul tău. Vrei să te bucuri să fii în acel spațiu și să te bucuri când te întorci acasă în fiecare zi, pentru a te conecta cu vibrația prosperității și norocului.

 

 Sursa: https://foreverconscious.com