Din totdeauna numerele au fost considerate sacre, iar tiparele și conexiunile pe care le creează dețin informații importante despre crearea Universului.

Dacă te uiți în natură vei vedea mereu un tipar, mereu o geometrie a structurii florilor, frunzelor și plantelor. La fel se întâmplă și în corpul nostru uman. Există o matematică delicată a întregii forme și structuri a corpului nostru, care este într-adevăr remarcabilă.

Când începi să observi numere sau tipare în jurul tău, adesea este un semn că ești în sincronicitate cu armonia Universului.

Anumite repetiții de numere pot fi chiar un semn de la îngerii sau ghizii tăi spirituali. De fapt, tiparele repetitive de numere precum 111 sau 444 se numesc adesea Numerele Îngerilor.

Diferite numere vor însemna mereu lucruri diferite pentru fiecare persoană, însă există o listă cu cele mai comune Numere de Îngeri și a semnificației lor.

 

111

Acesta este un semn al echilibrului și un semn de la îngerii tăi ce îți spun că ești pe drumul cel bun, în armonie cu fluxul vieții tale. Este posibil și să te afli în mijlocul trezirii spirituale. Dacă vezi acest număr înseamnă și că te afli într-un stadiu înalt de energie creativă și că, gândurile tale sunt rapid manifestate în realitate. Dacă vezi 111 sau chiar 1111, pune-ți o dorință, căci îngerii tăi cu siguranță ascultă.

222

Acesta este un semn de la îngerii tăi, ce îți spun să ai credință și încredere în orice se întâmplă acum în viața ta. Dacă ai încredere și îți pui credința în Univers, te va ajuta să mergi mai departe indiferent de ce se întâmplă. Dacă vezi 222 este, de asemenea, un semn că abundența este pe drum și că vei putea culege în curând roadele muncii tale.

333

Acesta este un semn că a venit momentul să spui adevărul și să comunici ceea ce crezi și simți cu adevărat. Este posibil ca îngerii tăi să te ghideze și să îți scrii sentimentele sau pur și simplu să fii sincer cu tine. Acesta este, de asemenea, un semn să ar trebui să fii atent la mintea, trupul și spiritul tău și să știi că aceste trei aspecte ale ființei tale sunt îngrijite de îngeri.

444

Acesta este un semn că vindecarea divină este pe drum. Îngerii tăi ți-au auzit rugăciunile și lucrează pentru a te ghida în direcția cea bună. Acesta este clar un semn că nu ești singur și că îngerii îți sunt aproape. Dacă vezi des acest număr, poate de asemenea să fie un semn ce îți spune că ar trebui să ceri ajutor îngerilor și să fii deschis să primești mesajele și îndrumarea lor.

555

Acesta este un semn că schimbarea e după colț. Te pregătești să începi un nou capitol al vieții tale iar îngerii sunt acolo să-ți ghideze fiecare pas. Dacă vezi 555 poate să fie și un semn că ar trebui să eliberezi și să renunți la ce e vechi pentru a lăsa ceea ce e nou să intre în viața ta. Poate îți poți face timp să-ți setezi noi obiective sau să te gândești la moduri în care îți poți schimba rutina.

666

Acesta este un semn că, cel mai probabil, ai rămas blocat într-un tipar de gândire învechit sau că trebuie să schimbi modul în care alegi să vezi lucrurile. Contrar credinței populare, dacă vezi 666 nu este un lucru negativ sau un semn de ghinion. Este pur și simplu modul în acre îngerii îți reamintesc că poate exista o altă modalitate în care să privești lucrurile.

777

Acest număr reprezintă măiestria spirituală sau chiar miracolele. Dacă vezi acest număr înseamnă că ești pe drumul cel bun și că îngerii te încurajează. Este și un semn că vibrația ta crește spre un nivel mai elevat de conștiință. Dacă te-ai rugat pentru ceva, cel mai probabil este pe drum.

888

Acesta este un semn că ceva nou este pe cale să intre în viața ta. Aceasta poate fi o relație, o ofertă de muncă sau inspirație proaspătă. Dacă ai simțit nevoia să începi ceva nou, nu amâna momentul! Acesta este un semn de la îngerii tăi ce îți spun că ești pregătit să mergi mai departe și că acum este momentul să începi.

999

Acest număr reprezintă sfârșitul. Un lucru din viața ta se apropie de final iar tu te pregătești să închei un capitol. 999 este un semn al completării iar îngerii tăi sunt acolo să te ajute să-ți închei călătoria în care ai fost. Dacă vezi acest Număr Angelic este și un semn că ai încheiat o lecție importantă de viață.

 

Dacă vezi tipare repetitive de numere poate fi și un semn de la o persoană dragă ce nu mai este printre noi. Adesea aceste numere pot fi data nașterii lor sau un alt set de numere ce semnifica ceva în relația voastră.

Deși există înțelesuri generice ale Numerelor Îngerilor, orice simți intuitiv în inima ta că reprezintă aceste numere este ceea ce ar trebui să urmezi.

Sursa: https://foreverconscious.com