Berbec

Crezi cu tărie că ești sortit să faci lucruri mărețe. Ești extrem de motivat și determinat, însă uneori oamenii din jur și-ar dori să nu te mai închini atât de mult la propriul tău altar.

Natura ta extrem de competitivă nu este doar enervantă, dar îi face pe ceilalți să se simtă epuizați. Uneori uiți cum este să faci parte dintr-o echipă și poate fi dificil pentru ceilalți să lucreze sau să colaboreze cu tine. Ești copilul acela din clasa pe care nu și-l dorește nimeni în echipă pentru că totul trebuie făcut așa cum vrea el.

Îți place să conduci și uneori poți desconsidera sentimentele, opiniile și gândurile celorlalți.

Această atitudine te poate face să iei decizii dure și pripite fără să te gândești la repercusiuni. Ești încăpățânat și determinat, faci ceea ce vrei atunci când vrei așa cum vrei. Nimeni nu te poate influența sau îți poate spune ce să faci. Ești extrem de impulsiv și nu te gândești de două ori înainte să acționezi. Serios, gândește-te un pic la consecințe înainte.

Ești egocentrist și îți pasă foarte mult de tine. Lumea se învârte în jurul tău, succesul nimănui nu este la fel de mare ca al tău și problemele nimănui nu sunt la fel de importante ca ale tale. Faci oamenii din jur să simtă că nu pot vorbi cu tine fără să întorci conversația tot în spre tine.

Interesul de sine te face să fii țâfnos și furios atunci când lucrurile nu merg așa cum vrei tu și singurul lucru mai enervant decât tine este un copil ce are un acces de furie.

 

Taur

Ești bine cunoscut ca fiind cel mai încăpățânat dintre toți. Credințele și ideile tale despre lume sunt de neclintit. Ai o dorință adânc înrădăcinată să nu renunți la acele idei sau credințe, dar nici la obiceiurile tale.

Credințele tale de neclintit îți creează o atitudine arogantă și superioară. Încerci să-ți impui ideile în fața celorlalți, iar asta este incomod. Nu ai întotdeauna dreptate, iar oamenii pot avea gânduri diferite sau în opoziție cu ale tale. Doar pentru că nu este așa cum crezi tu, cum gândești sau cum simți, nu înseamnă că este greșit.

Ești practic, deci încerci să fii mereu în siguranță, ceea ce e plictisitor și enervant pentru cei din jurul tău. Nu știi cum să abordezi lucrurile diferit și rar încerci ceva nou. Te retragi adesea și îți dorești să petreci timp singur, iar uneori păre că îi ignori pe ceilalți. Ești muncitor, dar poți deveni leneș pentru că îți place confortul și ești foarte indulgent cu tine, iar asta te face să îți pierzi motivația. Mișcă-te de pe canapea și deschide jaluzelele, fă ceva diferit sâmbăta asta.

Nu îți place să negociezi, rar se întâmplă să o faci, și nu recunoști niciodată când greșești. Ai idee cât de enervant poate fi asta pentru cei apropiați? Mentalitatea ta gen ”cum vreau eu sau deloc” face oamenii să își dea ochii peste cap când nu te uiți, și sincer, ai putea să mai înveți câte ceva din arta de a-ți cere scuze. Îți este atât de greu să-ți calci pe mândrie și să-ți ceri iertare, și este foarte enervant că nu ești niciodată cel ce o face primul.

 

Gemeni

Ai putea să taci și tu un pic? Adică, pe bune.

Da, ești sociabil, iar de cele mai multe ori este drăguț, dar uneori ești pur și simplu prea vorbăreț. Repeți aceeași poveste iar și iar, și sari de la un subiect la altul, este obositor, să nu mai spunem că uneori nu-i lași pe ceilalți să spună nici măcar un cuvânt. Ai această incapacitate de a-i asculta pe ceilalți, când tot ce trebuie să faci este să taci o dată pentru a putea și ei să vorbească, sau poate doar să taci, punct. Ești adesea văzut ca un prost ascultător.

Ești mult prea energic și mult prea entuziasmat, uneori cei din jurul tău și-ar dori să o lași un pic mai moale. Uneori oamenii își doresc acea cana de ceai sau cafea dimineața înainte să aibă de-a face cu tot entuziasmul tău. Ești un fluture sociabil, și iubești să ai ceva de făcut, însă uneori oamenii își doresc să stea în casă, să fie singuri, și poți deveni iritant tot încercând să-ți convingi prietenii să iasă cu tine. Se numește că faci presiuni.

Ești inconsecvent, recunoaște, ai o fire capricioasă. Nu poți lua niciodată o decizie fără să ai instant dubii. Hotărăște-te, altfel pari indecis și ușor superficial.

Toată lumea te iubește (pe tine și toate personalitățile tale) și, deși nu îți dorești, pare adesea că ai două fețe, bârfești și-ți judeci prietenii pe la spate. Vrei să știi totul despre toată lumea tot timpul, și pari pur și simplu bârfitor.

 

Rac

Nu există un mod în care s-o spun fără să-ți rănesc sentimentele, dar mult prea sensibil.

Ești plângăcios atunci când lucrurile nu merg cum vrei tu sau când viața te aruncă în situații neașteptate, așa cum ești plângăcios și atunci când ceva nu este așa cum îți place. Te asiguri că toată lumea din jur știe când ai o problemă. Un plângăcios, asta ești.

Când nu te plângi despre ce a mers prost astăzi, ești preocupat să trăiești în trecut. Treci o dată peste fosta relație. Ești drăguț și loial, deci nu e vina ta că îți e greu să renunți, dar renunță.

Renunță și la mămica (sau tăticul).Este duios cât de mult îți iubești familia, însă cu toții trebuie să ne părăsim cuibul într-o zi, și să nu ne mai bazăm pe mămica și tăticul pentru îndrumare și sprijin emoțional.

Ai toane, genul de toane imprevizibile. Ce stare vei avea astăzi? Uneori cei din jur simt că trebuie să se poarte constant cu mânuși, și să se întrebe constant ce e în neregulă cu tine.

Ești cald și rece, și sincer, îți faci partenerul pur și simplu să capituleze.

Când nu ești ocupat cu triadele emoționale, ești preocupat să-ți construiești un exterior dur pentru a ascunde marea de emoții din interior, pentru că îți dorești ca nimeni să nu știe cât ești de sensibil de fapt. Cei apropiați, în special partenerii, s-au săturat de zidul pe care îl ridici pentru a-ți ascunde hipersensibilitatea. Renunță, pur și simplu renunță, și nu te mai ascunde, lasă oamenii să se apropie.

Ai atât de multe insecurități din cauza unei frici de respingere adânc înrădăcinate, iar asta îi face pe ceilalți ținta insecurității tale. Renunță, Racule.

 

Leu

Când nu te uiți în oglindă, poate poți să îți faci timp un minut să citești câteva lucruri enervante pe care le faci. Îți place să fii în centrul atenției, nu?

Îți place să fii în lumina reflectoarelor și îți place să fii starul spectacolului. Este o problemă că îți dorești atât de mult să fii în centrul atenției. Ești mult prea încrezător iar asta îi face pe oameni să creadă că ești pur și simplu un egocentrist, obsedat de sine și încrezut. Oamenii nu știu cât de dur ești de fapt cu tine pentru că ești prea preocupat să le spui tuturor cât de minunat crezi că ești.

Ești pus și simplu arogant și nimeni nu poate suporta asta. Vanitatea și mândria îți vin de hac.

Ești mult prea dramatic, mai ales atunci când lucrurile nu sunt așa cum vrei tu. Ești gălăgios și îți pierzi ușor cumpătul, fără să gândești lucrurile până la capăt. Uneori oamenii simt că nu pot face nimic în jurul tău.

Ia-o mai ușor și încetează să te mai dai atât de mare.

 

Fecioara

Ești enervantă doar pentru că ești atât de greu de mulțumit. Nu ești niciodată mulțumită de nimic pentru că ești o perfecționistă.

Ochiul tău atent la detalii te face să pierzi prea mult timp căutând defecte în tot ce este în jurul tău.  Ești complicată și mofturoasă iar asta este extrem de enervant.

Lucrurile trebuie făcute într-un anumit mod, de preferabil așa cum vrei tu, și doar tu, pentru că ești un împărat la scară mică. Tinzi să îi alegi pe unii în favoarea celorlalți și uneori îi iriți pe cei din jur cu cerințele și criticile tale absurde.

Tu le știi pe toate. Ești copilul ala enervant care trebuie să exceleze în toate.

Trebuie să știi toate detaliile înainte să faci orice. Uneori este mai sănătos să mergi pur și simplu, să ajungi față în față cu neprevăzutul, nu îți trebuie un itinerariu pentru tot ceea ce faci. Trăiești viața ca pe un joc de șah, mereu calculând fiecare mișcare. Trebuie să înveți cum să te relaxezi, pentru ca cei din jur să se poată relaxași ei.

Ești un dezastru nevrotic ce face din țânțar armăsar. Oprește-te și inspiră adânc.

 

Balanță

Dragă Balanță, ești enervantă pentru că ești extrem de nehotărâtă și codependentă.

Ești prietenul acela care intră într-o relație și își uită imediat toți prietenii. Iar asta se întâmplă deoarece, tinzi să te bazezi pe ceilalți pentru fericirea ta, iar când faci asta de fapt te ignori pe tine. Cei din jurul tău au obosit să vadă același lucru. Este frustrant când te identifici cu o unitate nu cu sine, și asta se întâmplă pentru că ești atât de dedicat relațiilor, ceea ce poate fi un lucru bun până într-un punct, dar tu o duci la un nivel nesănătos. Nu este enervant doar pentru prietenii tăi, cât și pentru partenerul tău, care se simte copleșit. Nimănui nu-i place o lipitoare de 5 stele.

Îți e frică să fii singur și te faci prea ușor confortabil, lucru care îi poate face pe ceilalți să se simtă inconfortabil. Încerci să te atașezi de ceilalți pentru că ai constant nevoia să fii înconjurat de oameni. Este sufocant. Uneori este obositor să petreci timp cu tine.

Ești distras ușor și pari uneori zăpăcit. Ai o abilitate înnăscută să iei o decizie și să nu o mai schimbi (uneori și când vine vorba de oameni).

Nu poți alege niciodată o tabără pentru că își place să mulțumești pe toată lumea. Îți dorești prea mult să fii plăcut de toată lumea. Le spui oamenilor cea ce vor să audă, așa că nimeni nu știe niciodată când le spui o părere sinceră.

 

Scorpion

Ești o scorpie secretoasă, manipulatoare, ostilă și răzbunătoare.

Ești pur și simplu prea intens și prea pasional pentru binele tău. Toată pasiunea asta se poate transforma rapid în furie și ostilitate, în special când vine vorba de bani sau sex, sau pur și simplu atunci când nu primești ceea ce-ți dorești.

Manipulezi pentru a obține ceea ce vrei și uneori folosești sexul ca pe o armă. Nu este doar enervant, te înfurie de-a dreptul.

Nu iei nimic ușor și investești prea multe emoții în lucruri. Devii agresiv și argumentativ în încercarea de a proteja acele lucruri, atunci când simți că sunt amenințate, sau când încerci să-ți marchezi teritoriul, lucru extrem de iritant.

Te aștepți la ce e mai rău de la oameni și ai grave probleme de încredere, ceea ce te face paranoic și enervant.

Ești obsesiv și extremist, și te frustrezi atunci când ceilalți nu simt cu aceeași intensitate. Trebuie să înveți că nu toți oamenii sunt la fel de intenși ca tine, și asta este perfect în regulă.

Ești secretos dar te aștepți ca ceilalți să fie 100% onești și sinceri cu tine, și nu e prea corect. Recunoaște, ești nedrept. Păstrezi secrete, și nici măcar nu este asta problema, este pur și simplu felul în care ești, și te superi repede pe cineva dacă îți ascunde un secret.

Ești inteligent, dar asta enervează oamenii întrucât îi face să se simtă nesiguri și jenați să s-ți spună orice întrucât îi corectezi constant. Crezi că-i ajuți dar de fapt îi faci să se simtă nesiguri.

Este enervant cât poți fii de intimidant.

Ești un dușman nemilos și calculat, iar ceilalți știu asta. Cauți răzbunare doar ca să-ți demonstrezi punctul de vedere. Aștepți mereu ca cineva să-ți greșească, și este extrem de enervant.

 

Săgetător

Nu știi cum să stai locului. Ești imprevizibil iar energia ta zvăpăiată îi consumă pe ceilalți. Trăiești pentru a explora tot ceea ce are lumea asta de oferit, însă adesea se traduce prin lipsa de consecvență și stabilitate în viață. Pari uneori un haos întâmplător.

Ești gălăgios și insuportabil.

Ai tendința să îți schimbi des ideile și gusturile. Ești mereu la curent cu ultimele trenduri. Ești hipsterul enervant mereu la modă. Încerci mereu să-ți faci prietenii să abordeze ultimele trenduri. Ai câte o fixație despre care vorbești în continuu și îi enervezi pe toți cei din jur. 

Uneori pari gol și detașat, rece și distant.

Ești amuzant, sufletul petrecerii, dar ești nepăsător și distras.

Îi enervezi pe ceilalți cu inabilitatea ta de a accepta și o altă părere înafara de a ta. Devii argumentativ și începi să bați câmpii. Pari adesea lipsit de empatie pentru că îți este greu să iei problemele celorlalți în serios.

Cel mai enervant la tine este că, crezi întotdeauna că ai dreptate și nu poți niciodată să fii de acord că ești în dezacord cu o altă persoană.

Capricorn

Ești foarte fixat pe țelul tău și nu te oprește nimic să ajungi acolo unde vrei, peri uneori rece, arogant și fariseic.

Îi enervezi pe ceilalți pentru că ești de părere că doar răspunsul tău este corect. În cea mai mare parte a timpului ai dreptate, însă nu chiar întotdeauna. Îți lipsește înțelegerea și abilitatea de a vedea și punctul altcuiva de vedere, și tinzi să îți aperi cu prea mult patos părerile, chiar dacă nu ai dreptate. Uneori vorbești cu ceilalți oameni ca și cum ți-ar fi angajați, și toți s-au săturat de asta.

Îi privești de sus pe cei ce nu lucrează la fel de mult ca tine, și pari un pic snob. Unii te-ar crede chiar elitist.

Ești prea preocupat să te concentrezi pe tine și pe țelurile tale ca să mai ai empatie pentru ceilalți oameni, pentru sentimentele și nevoile lor.

Ești cumpătat cu finanțele, atât de mult încât uneori pari zgârcit, iar prietenii tăi s-au săturat să pună mereu 10 lei în plus pentru tine la pizza.

Vărsător

Ești enervat pentru că uneori este prea ciudat să comunici cu tine pentru că pare că vorbești cu un robot. Este dificilă conexiunea cu tine. Ești închis și distanțat. Ești indiferent, însă oamenii cred că pur și simplu nu îți pasă.

Ești prea preocupat să lucrezi cu tine și să rezolvi probleme, încât te detașezi prea tare de sentimente. Lipsa ta de inteligență emoțională este frustrantă, la fel este și lipsa răspunsului emoțional pentru cei din jur.

Îți pierzi răbdarea când ceilalți nu-ți folosesc logica și ai o atitudine încăpățânată.

Ești individualist, ciudat chiar, și nu îți pasă de părerea celorlalți, însă uneori pare că te chinui prea mult să ieși în evidență și să fii diferit.

Pești

Ești extrem de dezordonat, și extrem de nepractic.

Pe bune, ești doar o mare dezordine. Emoțional. Psihic. Nu poți păstra nimic în ordine, nici măcar sentimentele tale, iar ceilalți s-au săturat să facă curățenie în urma ta.

Ai prea multă compasiune pentru binele tău. Te complici mereu cu problemele celorlalți, când chiar tu ești un dezastru, și nu ai puterea să te ocupi nici măcar de propriile probleme.

Oricine se poate baza pe tine la nevoie, dar ești uituc și instabil când ai de-a face cu problemele de zi cu zi. Partenerul tău știe că nu are nici un sens să-ți reamintească să usuci hainele sau să încui ușa, pentru că vei uita oricum.

Ești mult prea sensibil, mai mult decât este cazul, și sari mereu prea repede la concluzie.

Nu ești practic în realitatea vieții, ești visător și ar fii cazul să îți scoți o dată capul din nori. Când ești într-o relație, încetează să te mai îndrăgostești de oricine se uită la tine.

Uneori pare că nici nu ești o persoană, prea ocupat să visezi sau să ne gândești la lucruri creative. Enervezi pe toată lumea.

Sursa: https://thoughtcatalog.com