Cine sunt?

Toată lumea spune că ar trebui să fii ”tu însuți” dar ce înseamnă de fapt asta? Cum se simte atunci când ești cu însuți?

Singurul mod în care poți știi cum să fi tu însuți, este prin a înțelege cine ești în adâncul sufletului.

Nu ești meseria ta, numele tău sau etichetele care ți-au fost puse în cursul anilor. Cine ești este ascuns sub toate acestea, și iată cum poți să descoperi:

1 Ce te face să te simți cel mai viu?

Gândește-te pentru un moment la toate lucrurile pe care IUBEȘTI să le faci. Fă o listă în care să incluzi totul de la ”dormit” la ”filmele Disney clasice”. Nu înceta să te întrebi – ”Când mă simt cel mai viu?” și scrie orice îți trece prin minte. Extinde-ți răspunsurile de la ”lucruri” la acțiuni și sentimente – spre exemplu: ”Mă simt cel mai viu atunci când îmi privesc copilul cum doarme” etc. etc.

Înțelegând ceea ce iubești să faci, ceea ce te face să te simți cel mai viu, este crucial pentru a înțelege cum te poți alinia cu esența ta, care este bine înțeles dragostea universală.

2 Care sunt talentele tale?

Cu ce talente naturale te-ai născut? Cu toții le avem, doar că s-ar putea să fie nevoie să săpăm un pic pentru a le găsi. Poate că ești foarte îndemânatic, sau poate ești foarte perspicace sau poate ești un maestru la sudoku. Nu contează dacă crezi că nu e un talent suficient de bun, scrie-l oricum. O altă metodă excelentă pentru a-ți descoperi talentele este întrebându-te – despre ce îmi place să învăț? Și pentru ce mă știu prietenii mei?

3 Care este potențialul tău?

Ca să îți înțelegi potențialul trebuie mai întâi să înțelegi că suntem cu toții energie, iar energia noastră vibrează la diferite frecvențe în funcție de gândurile pe care le avem.

Totuși, gândurile noastre nu sunt doar ceea ce gândim conștient, ele sunt și tiparele subconștientului nostru ce s-au dezvoltat devreme în copilărie, dar și tiparele noastre karmice pe care le-am moștenit la naștere.

Iar asta înseamnă că potențialul nostru este strâns legat de ceea ce credem că este potențialul nostru-

”Fie că crezi că poți, sau crezi că nu poți, ai la fel de multă dreptate” – Henry Ford

Însă, există și unele elemente ale potențialului nostru ce nu pot fi schimbate sau controlate, iar acestea sunt exprimate prin energia noastră karmică sau Universală – energia cu care ne-am născut.

Energia noastră karmică reprezintă destinul nostru, și este energia cu care am venit pe planeta Pământ, este energia pe care am moștenit-o din viețile trecute, istoria familiei noastre, și Universul.

Potențialul tău este peste tot în jur în momentul prezent, iar pentru a-l înțelege este nevoie de o călătorie ce ține întreaga viață. Ai putea însă, să începi să-l descoperi prin meditație, propria ta muncă intuitivă, sau printr-o citire astrologică intuitivă.

4 Care este scopul tău?

Dacă ai urmat pașii de mai sus, vei începe natural să-ți descoperi scopul.

Dar ceea ce probabil vei descoperi dacă începi să trăiești cu adevărat pașii de mai sus, este că nu avem de fapt un scop direct. Scopul nostru este să fim sinceri cu noi, iar făcând acest lucru, vom începe să urcăm natural pe calea destinului nostru.

Avem puterea absolută a voinței libere și alegerilor în viață, însă există anumiți factori care sunt pre-determinați și anumite energii sau evenimente care se desfășoară dintr-un motiv în viața noastră. Depinde doar de tine să găsești scopul în toate acestea.

Scopul nostru este să găsim scopul. Scopul nostru este să ne aliniem pur și simplu ceea ce suntem, ceea ce iubim să facem, sau talentele și potențialul nostru, iar apoi să trăim.

”Ești Universul ce se exprimă în formă umană” – Eckhart Tolle

Sursa: https://foreverconscious.com