Arderea ierburilor uscate, rășinilor și lemnelor pentru a curăța și proteja câmpul tău energetic și mediul înconjurător, este o practică ce datează de secole fiind răspândită în diferite culturi și tradiții.

În Statele Unite, Salvia albă a fost folosită de către Nativii Americani de secole, fiind o plantă originară din acele locuri, însă o dată cu creșterea sa în popularitate se ridică o problemă de etică.

Salvia albă este recoltată în exces, lucru ce distruge pământul și crește costurile. Planta este considerată sacră de către Nativii Americani, iar unii cred că nu este respectată cum se cuvine și că prețurile crescute o fac greu de procurat.

Deși Salvia albă este o plantă extrem de potentă și puternică pentru curățarea energetică, poate a venit momentul să te gândești de unde alegi să o cumperi și să vezi dacă nu există cumva și o altă alternativă pe care o poți încerca.

Probabil că, pentru un timp, salvia albă a fost considerată o variantă sustenabilă, având în vedere că crește în sălbăticie și este conectată cu pământul.

Dintotdeauna vindecătorii au spus că, plantele cresc acolo unde este nevoie de ele, iar abundența de Salvia Albă în deșertul din California, poate fi văzut ca un dar al Mamei Pământ, și o resursă de exploatat, în special de către localnici.

Însă gratitudinea este adesea pierdută atunci când cumpărăm de pe raft pachețele deja legate, fără să ne gândim la locul din care provine acea Salvie și cum a fost ea culeasă.

Deși această plantă sacră ne-a fost dăruită de Mama Natură pentru a o folosi, trebuie să devenim conștienți de energia din spatele ei și de modul în care este culeasă.

Până la urmă, cum am putea să ne curățăm câmpul energetic folosind ceva ce a fost smuls din pământ doar pentru profit?

Ierburile precum Salvia Albă sunt un dar pe care noi să-l folosim și să ne bucurăm de el, cu toate acestea, în aceste vremuri trebuie să fim mai atenți ca niciodată la modul în care folosim Salvia Albă, având în vedere cum este culeasă și efectele devastatoare pe care le are supra mediului înconjurător.

 

Există totuși unele alternative pe care le putem explora:

  • Cumpără doar Salvie Albă ce nu provine din sălbăticie, fiind crescută special în scopuri comerciale.
  • Încearcă și alte ierburi uscate precum rozmarinul, pelinul sau eucaliptul. Când începi să experimentezi, încearcă să arzi doar una sau două frunze pentru început. Poți încerca și amestecuri de ierburi și rășini gata preparate, precum cele din magazinul nostru.
  • Folosește uleiuri sau esențe de flori, fiecare având propriile proprietăți unice de curățare. Amestecă-le pur și simplu cu apă într-o sticlă cu pulverizator și pulverizează prin casa sau aura ta. Poți, de asemenea, să adaugi cristale pentru a încărca energetic apa la Lună Nouă sau Plină.
  • Cristalele sunt o altă metodă minunată prin care îți poți curăța energia. Pietre precum Cuarțul de stâncă, Ametistul, Obsidianul negru, etc. sunt excelente de pus prin casă sau de purtat, întărindu-ți câmpul aurei.
  • Și bețișoarele parfumate sunt o unealtă grozavă de curățare, poți sufla fumul în jurul aurei tale sau poți pune un bețișor într-un anumit loc din casă pentru a-l curăța și pentru a invita energiile pozitive.
  • Meditația nu necesită nimic altceva înafara de imaginația ta! Închide ochii și vizualizează o lumină albă ce iese din centrul inimii tale și îți învăluiește întreg corpul. Vizualizează-te stând într-un glob de lumină albă protectivă. Poți de asemenea, recita o mantră curățătoare în timp ce faci asta, precum - „Sunt curățat, sunt lumină”. Poți vizualiza aceeași lumină albă în centrul casei tale, apoi o poți privii cum se extinde acoperindu-ți întreaga casă.
  • Lămpile cu Sare de Himalaya sunt, de asemenea, instrumente naturale de curățare a aerului și a energiei, asigură-te doar că ai o lampă adevărată, precum cele din magazinul nostru.
  • Petrecerea timpului în natură poate fii extrem de vindecătoare și te poate ajuta să-ți resetezi câmpul energetic. Poți aduce natura în interior cu câteva plante de apartament. Bonus, unele plante de apartament au abilitatea de a curăța și purifica și aerul din casa ta.
  • Pune un bol cu apă sărată cu sare de mare sub lumina Soarelui de după amiază sau a Lunii Pline, poți apoi să pulverizezi apa sărată în casa ta pentru a o curăța și purifica.
  • Recită mantre și afirmații pozitive pentru a ajuta la curățarea energiei.

 

Curățarea energiei și casei tale este un proces sacru și, de la ierburile și produsele pe care le folosești, până la intenția pe care o setezi, asigură-te că nu faci nici un rău și că sprijini Mama Pământ oricum poți.

Deși toate aceste ierburi pot ajuta în procesul de curățare, în realitate, curățarea energiei este ceva ce putem întotdeauna realiza din interior. Încearcă să alegi variante sustenabile și poate vei descoperi să ai avut puterea în interior în tot acest timp.

Sursa:https://foreverconscious.com/