Bine ai venit în Decembrie, ultima luna din an și din această decadă!

2020 are atât de multe aliniamente cosmice ce indică schimbări importante și un nou mod de a face lucrurile, și se pare că Decembrie aduce echilibrul perfect de energii ce ne pregătesc pentru ceea ce urmează.

Primul eveniment important al acestei luni este Jupiter ce își schimbă semnul.

Jupiter va intra în Capricorn pe 2 Decembrie pentru prima dată în ultimii 12 ani.

Deși Capricornul nu este semnul ideal pentru expansivul Jupiter, de fapt el ne va proteja pe parcursul lunii în timp ce ne pregătim pentru o aliniere de planete în Capricorn.

Cele mai importante două planete în Capricorn în acest moment sunt Saturn și Pluto. Energia lor va atinge potențialul maxim în Ianuarie 2020, însă dacă încercăm să ne conectăm la ea, este posibil să simțim deja această energie cum crește.

Saturn și Pluto împreună în Capricorn vor aduce distrugerea lucrurilor ce nu mai funcționează în acele zone ale marilor corporații, guvernelor, economiei și băncilor.

Această energie va fi intensă pe tot parcursul anului 2020, iar dacă nu facem nici o schimbare, dacă nu profităm de această nouă deschidere energetică, este posibil să facem lucrurile mai dificile pentru noi.

Saturn și Pluto lucrează mai mult la nivel global, așa dar vom tinde să vedem efectele la scară globală, însă este posibil să simțim nevoia să setăm noi granițe în viețile noastre, sau să renunțăm la orice pare restrictiv sau limitat.

Sub influența acestei energii, suntem chemați să escaladăm pe culmi cât mai înalte în timp ce ne păstrăm echilibrul. Suntem chemați să ne provocăm, ajungând cât mai departe și accelerând cât mai mult. Trebuie să ne depășim limitele, căci doar așa vom crește.

Toate aceste eforturi vor trece și în 2020, deci este posibil ca pe parcursul lunii să începem să setăm intenții pentru ceea ce ne dorim să construim în 2020, nu doar pentru noi ci pentru întreaga umanitate.

Pe 11 decembrie vom avea o lună Plină în Gemeni ușor tensionată.

Aceasta este o lună Plină provocatoare, ce va scoate la lumină zonele în care nu am înfruntat adevărul, în special în relații și finanțe.

Pe măsură ce sărbătorile se aproprie, relațiile și finanțele noastre sunt oricum în prim plan, așa dar această extra emfază în aceste zone este posibil să nu fie chiar ceva ce ne dorim!

Însă nu trebuie să uităm că aceasta este ultima Lună Plină dinainte de începerea sezonului Eclipselor, ceea ce înseamnă că aceasta este ultima noastră oportunitate în care să ne asumăm întrutotul adevărul despre ceea ce vedem și simțim, și să fim responsabili pentru asta.

Ce adevăr trebuie să confruntăm în relațiile noastre? Ce adevăr trebuie să confruntăm în finanțele noastre?

Luna Plină ne va ghida pentru a găsi răspunsurile la aceste întrebări, ne va ajuta și sprijini pentru a face pașii necesari în continuare.

Saturn și Pluto ce se vor întâlni pe 12 Ianuarie, vor fi și ele foarte active în timpul acestei Luni Pline, și ne vor face să gustăm un pic din ceea ce urmează să vină.

Urmărește ce se întâmplă pe scena mondială în această perioadă, căci este posibil să vedem prăbușirea lucrurilor ce nu ne vor mai fi de folos în următoare decadă.

Întâlnirea lui Saturn și Pluto aduce o energie puternic transformativă, ce va contura temele decadei ce va veni.

Saturn și Plută se aliniază o dată la 35-38 de ani, însă niciunul dintre noi, cei ce trăim astăzi, nu i-am mai întâlnit împreună în Capricorn, și niciunul dintre noi nu o va mai face în această viață.

În trecut, alinierea Saturn-Pluto era asociată cu evenimente planetare de rău augur, însă ambele sunt conectate la distrugere prin urmare pot și reconstrui, iar reconstruirea este cea importantă.

Pe 21 Decembrie este Solstițiul și începutul sezonului Capricornului.

Acesta este începutul oficial al iernii sau verii, în funcție de emisfera în care te afli.

În emisfera Nordică, această perioadă a anului este asociată cu noaptea întunecată a sufletului. În Emisfera Sudică, aceasta este o perioadă de celebrare a luminii.

Indiferent de locul în care ne aflăm, Solstițiul ne va face pe toți să ne gândim la țelurile pe care ne dorim să le setăm pentru anul ce urmează.

Începutul Sezonului Capricornului reprezintă un minunat moment pentru setarea țelurilor pe termen lung și pentru a ne gândi la acele rezoluții pentru anul ce va veni, așa dar folosește această energie dacă simți chemarea.

Apoi, pe 25-26 Decembrie avem Eclipsa Solară în Capricorn.

Tocmai ce vorbeam despre un sezon al sărbătorilor plin de acțiune!

Această eclipsă va deschide un portal spre un nou val de conștiință și, deși este intens, poartă o energie blândă, aproape norocoasă!

Deși 25-26 Decembrie poate fi o perioadă agitată pentru cei ce sărbătoresc Crăciunul, vezi dacă te poți retrage un pic pentru a aprinde o lumânare. Meditează și vizualizează-te crescându-ți vibrația  și ajungând în planurile înalte.

Dacă ești cu familia în această perioadă, vezi dacă poți folosi această energie pentru a onora părțile în care ai crescut, te-ai schimbat, dar și zonele unde încă te chinui.

Familiile noastre pot uneori scoate ce e mai rău la suprafață, dar pot fi și profesori valoroși. Poate fi un dar și o lecție minunată să fii înconjurat de familie, așa că încearcă să-l folosești!

Așa dar, bucură-te de aceste energii pe măsură ce ne apropriem de sfârșitul anului. Folosește eclipsa pentru a face saltul spre o nouă energie cosmică. Folosește această energie pentru a-ți accelera creșterea spirituală și pentru a seta o intenție pentru anul ce urmează.

Decembrie este o lună a încheierilor dar și a începuturilor. Indiferent de ceea ce va veni, nu uita sa fi blând și respectuos cu tine și cu călătoria ta.

Nu contează că nu te-ai ridicat la așteptările pe care le aveai pentru acest an. Nu contează că ai avut planuri pe care nu le-ai realizat niciodată. Nu contează că ai făcut greșeli pe drum, căci acum este timpul să ierți și să te eliberezi de toate acestea.

Decembrie este luna în care să celebrezi locul în care te afli. Să onorezi locul în care te afli.

Încrede-te că orice a plecat din viața ta nu mai avea loc în 2020. Încrede-te că orice a venit în viața ta este acolo să te ajute în 2020.

2020 este un important moment de tranziție și de schimbare. Este o perioadă în care ne creștem conștiința și experimentăm o frecvență mai înaltă a energiei.

Deși drumul este posibil să fi fost dureros. Deși este posibil să simțim că nu suntem acolo unde ar trebui să fim, sau să nu trăim viața pe care am crezut că o vom avea, suntem încă aici, încă avem de lucru, și suntem încă deschiși la posibilitățile pe care viața le are de oferit.

Sursa: https://foreverconscious.com/