Suntem mașinării puternice de manifestare, însă, având în vedere că avem între 50-70 de mii de gânduri inconștiente în fiecare zi, dintre care până la 80% sunt negative, nu manifestăm întotdeauna tot ceea ce ne dorim!

Deși este adevărat că primul pas spre folosirea legii atracției este trecerea la un stil de gândire pozitivă, în general oamenii renunță rapid să mai lucreze cu legea atracției deoarece, cred că dacă încep să aibă o gândire pozitivă, atunci toate visele lor se vor manifesta imediat.

Legea atracției nu este o baghetă magică, iar având în vedere că mintea noastră scanează și înmagazinează preferențial experiențe negative, este nevoie să antrenăm constant și conștient ”mușchiul mental” pozitiv. Cu toții avem straturi peste straturi de povești, credințe limitate, frici și blocaje, toate acestea devenind în timp modelul interior al minții noastre, iar acesta nu poate fi schimbat peste noapte doar având gânduri pozitive.

Pentru a deveni maestru în manifestarea legii atracției, este necesar să renunți la tiparele înmagazinate în subconștientul tău, și să le înlocuiești cu altele mai pozitive și pline de putere. Cu alte cuvinte, rearanjează-ți creierul.

Poate suna complicat, însă nu este deloc.

Prin integrarea de practici pozitive în viețile noastre zilnice, ne vom schimba și crește vibrația energetică, pentru a putea astfel manifesta dintr-un spațiu de liniște, iar acțiunile inspirate atrag rezultate mai rapide. Dacă vei prinde obiceiul de a folosi unelte ce vor introduce în mintea ta gânduri pozitive, ce îți dau putere, vei fi gata să produci rezultate și experiențe benefice.

Iată nouă obiceiuri pe care le poți integra în viața ta de zi cu zi chiar de acum, pentru a începe să activezi energia de manifestare:

1 Notează lucrurile pe care te concentrezi.

Începe prin a fi mai atent la lucrurile pe care îți concentrezi atenția. Îți îndrepți atenția pe lucrurile care merg bine, sau care merg greșit? Când lucrezi la manifestarea visurilor tale, vor apărea mereu provocări și obstacole, însă atunci când te concentrezi pe ceea ce este bun, îți crești enorm capacitatea de a rezolva problemele, astfel vei câștiga încredere în tine, crescându-ți rapid vibrația energetică. Te vei mișca mult mai rapid printre obstacole.

2 Păstrează o listă a grijilor

Având în vedere că mintea este un scai pentru experiențele negative, este natural să ne facem atâtea griji; Este pur și simplu o tendință a creierului. Păstrează o listă a grijilor pentru 2 săptămâni. Imediat ce apare o grijă, scrie-o pe o foaie. Asta nu te va ajuta doar să eliberezi energia apăsătoare ce adesea te blochează, însă la sfârșitul celor 2 săptămâni vei vedea că niciuna dintre fricile tale nu a fost justificată. Astfel creierul tău va avea dovada că grijile sunt o pierdere de energie.

3 Practică respirația din diafragmă

Respiră din stomac, nu din piept. Acest tip de respirație activează sistemul nervos parasimpatic, ce ajută la crearea unui sentiment de relaxare și mulțumire, de asemenea te calmează și te ajută să ai mintea limpede pentru a lua decizii inspirate.

4 Liniștește-ți mintea de primată prin meditație

Meditația calmează mintea de primată, ce este în general îndreptată spre negativitate. Meditând nu înseamnă să încetezi să gândești, cât mai degrabă să ușurezi momentele dintre gânduri. Meditația ne ajută să ne îndepărtăm atenția de la modelele stresante și negative de gândire, pe care le-am creat de-a lungul timpului.

5 Mișcă-ți corpul în orice mod te face să te simți bine

Emoțiile negative rămân înmagazinate în corpurile noastre la nivel celular. Mișcându-te într-un anumit fel poți elibera stresul și energia negativă. Nu trebuie să fie o mișcare intensă; poți dansa, poți practica yoga sau pur și simplu să ieși la o plimbare.

6 Scrie un jurnal al recunoștințelor

Recunoștința este una dintre cele mai simple metode prin care îți poți crește vibrația. Când ne recunoaștem marele noroc și apreciem tot ce este binecuvântat în viața noastră, vom intra automat într-o energie vibrațională care ”se simte bine”.

7 Scrieți țelurile și conectează-te cu motivele tale

Scrierea țelurilor tale nu te va ajuta doar să ai o viziune mai limpede asupra lor, dar te va ajuta și să alegi cei mai inspirați pași spre visele tale. Conectându-te cu motivele tale înseamnă să te conectezi cu sentimentul pe care ți-l va da atingerea acelui țel. Când ne conectăm cu motivele, ne creștem vibrația și devenim magneți de atracție a oamenilor, circumstanțelor, etc. iar asta ne va ajuta să ne atingem mai ușor țelurile.

8 Vizualizează cum va arăta totul atunci când îți vei atinge visurile

Citește-ți țelurile în fiecare dimineață când te trezești și înainte de culcare; apoi rezervă-ți cinci minute să le vizualizezi și să te conectezi cu sentimentul pe care îl vei avea atunci când îți îndeplinești visele. Apoi păstrează totul în subconștient!

9 Simte că ai deja ceea ce-ți dorești

Fii asemenea unui copil ce nu permite niciunui obstacol să intre în tărâmul manifestării lui. ”Simțirea” ne ajută să ne eliberăm de orice îndoială și energie negativă. Generează încântare și sentimente pozitive, ce ne ajută să luăm decizii inspirat! Așa că mergi și rezervă vacanța aceea pe care ți-o dorești sau simte cum este să fii lângă partenerul pe care ți-l dorești, pentru că sentimentele aduc credință.

Fie că reușești să te conectezi la legea atracției sau nu, dacă încorporezi aceste obiceiuri în viața ta de zi cu zi, te va ajuta să te simți mai bine, îți va crește starea de spirit și undele cerebrale, așa că, de ce să nu o faci?

Sursa: https://www.mindbodygreen.com/