Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Se construiește treptat un intens moment pasional. Cu toată forța înainte! Pe tot parcursul anului 2020, o trezire spirituală îți va transforma existența, în timp ce mai multe dimensiuni ale personalității tale vor înflori brusc. Cu un spirit robust, înnăscut din determinare înflăcărată, cuvântul cheie pentru inima ta rebelă este ”eliberează-mă”. Nu ai urcat încă pe culmile tale cele mai înalte. O iubire solidă se așteaptă pentru Berbecul arzător.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Triumfă împotriva adversității. Strigă cât poți de tare, ”voi supraviețui!”. Noaptea întunecată a vieții tale va trece. Curajul este darul acestui an dinamic, iar tu trebuie să fii puternic. Evenimente ce se vor desfășura cu repeziciune te vor face să trăiești în prezent. Profită de impuls. Intră în pădurea fermecată dacă ai curaj. Multe aliniamente stelare conflictuale te îndeamnă să îți schimbi direcția. Vei fii cu un an mai bătrân, și cu mulți mai înțelept. Dragostea intensă este bine meritată dar plină de complexități.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Sufletul tău neliniștit ar trebui să ancoreze. Este vremea pentru joacă. Nu fii legat de trecut! Setează-ți o cale clară, căci 2020 este plin de întorsături necurate, ce vor aduce totuși extraordinare experiențe. Nopți radiante te vor ispiti. Există o frumusețe turbulentă în norii de furtună, căci acesta este anul pentru decizii romantice. Născând minunate fericiri în timp ce construiește o relație de durată. Valorifică energia ta abundentă și misterioasele presimțiri. Trebuie să dansezi!

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Separarea va schimba modul în care privești lumea. Devii bârfa satului. Un an asemenea nici unuia e pe cale să se arate, orbindu-ne pe toți. O inimă nedrept de frumoasă te caută, în special primăvara. Sensibilitățile tale intuitive sunt pregătite pentru măreție, pentru aplauze la scena deschisă. Cu toate acestea vei realiza că ”nimic nu este drept în dragoste și în război.” Un destin unic este hotărât să apară. Moștenind bogății și sofisticări regale… o pasiune unică stă la răscruce.

Leul (23 iulie – 22 august)

Un leu puternic ar trebui să urle. Găsind favoruri de la zeii din antichitate, distrând scena mondială, viața nu ar avea farmec fără tine prin preajmă. Semnul regalității le-a văzut pe toate și a fost mult bârfit. Până aici! Un entuziasm neobișnuit te urmărește pe tot parcursul anului 2020. Acum este vremea să îți vindeci inima rănită. Nu există jumătăți de măsură, iar puțini vor putea să țină pasul cu tine, așa că lasă-i în urmă. Demonstrează un calm inuman în jurul haosului, dragostea cu siguranță te va surprinde.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Pregătește-te, dacă poți,  pentru un vârteji de întâmplări cuprinzătoare. Acoperind noi teritorii, mare a  fost durerea ta, așa că realizează de acum înainte că trebuie s-o faci în felul tău. Ieși din ascunzătoare căci 2020 sună în sezonul popularității sociale. O vigoare tinerească poate face inima să se piardă. Examinează-ți conștiința, marginea tăioasă a realității. Îndrăznește să vizualizezi mult mai multe, în timp ce îți arăți talentele nemaipomenite. Relații șocante, secrete de explorat…. Vor aduce echilibru.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Fie că ești sau nu pregătit, dragostea este în aer. Vei avea cea mai bună perioadă! Luptele trecute au fost necesare pentru curățarea spirituală. Drama lui 2020 este peste tine, în timp ce înflorești cu un sex-appeal neobișnuit. Vei intra în primăvara vieții tale, vei putea atrage prieteni onești. Vibrantul nou născut social este liber să cutreiere, departe de obișnuit. Gustă din fructul oprit căci tentațiile vor fi la tot pasul. Vei avea fiecare dorință din lampa lui Aladin.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Crezând în cultul existenței, ar trebui să atragi nenumărați urmăritori. Până în vârful muntelui și înapoi, acesta este pelerinajul tău spiritual. Distrând cu eleganță, înaintea vremurilor tale, o irezistibilă iubire karmică te va privi în ochi. Cu vigoare și candoare vei primi zorii zilei, căci 2020 are războinicul din interior gata să înceapă o nouă bătălie, nerăbdător să elibereze tabuuri. O inimă neînfricată.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Mergi rapid înainte cu schimbări radicale. Atragi companioni fascinanți pe drum. Este posibil să fi simțit, pe bună dreptate, că ai fost subiectul unei inchiziții nedrepte. Cu toate acestea, un optimism competitiv abundă! Pulsând cu descoperire senzuală, nu este nevoie să mergi singur. Dacă explorezi partea întunecată a lunii vei primii anumite recompense secrete. Asemenea zborului cu un avion, mai ai mulți km de parcurs înainte să adormi. Vei îmbrățișa dragostea adevărată în timp ce câștigi lămuriri.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Nu ezita, fii răsfățat, căci ai fost prea mult timp ignorat. Trezește inima sălbatică. Cândva erai sufletul petrecerii. Este vremea să spargi gheața căci 2020 aduce scântei, chiar atunci când ești gata să ieși din umbră. Sunt așteptate întreruperi, evită să mergi pe drumuri abandonate. Februarie este pentru tine despre renaștere. Cu viclenie și înțepături, ai puterea în culise. Evadează din obișnuit.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai o ascensiune rapidă în fascinanta lumină a reflectoarelor. Un apetit pentru faimă. Excepțională putere de joacă. Ar trebui evitate ultimatumurile, în timp ce geniul tău excentric sare în mijlocul scenei. Imprevizibil, așa ești. Călătorești cu viteza luminii, calendarul tău social este plin de activități îndrăznețe, vibrante. Sunt așteptate schimbări bruște, căci 2020 îți va cere să trăiești întregul drum dramatic al pendulului de uraniu. Nimic nu este pentru totdeauna, iar faima poate fii chiar mai efemeră.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Veșnic radiant, sufletul tău romantic aude o voce sacră. Fă așa cum îți spune inima. Vei simți o legătură karmică și trebuie să o duci la final. Înlătură amărăciunea din dormitorul trecutului tău, pentru ca rănile psihice să se poată vindeca. Lasă rebelul sexual rănit să iasă, într-o călătorie revigorantă ce îți cere participarea deplină. Simte magia primăverii, în timp ce o dorință te obligă să-ți schimbi decursul vieții. Mergi pe drumul mai puțin umblat.

Sursa: https://www.yearly-horoscope.org