Între 19-24 noiembrie, Jupiter se aliniază cu centrul Căii Lactee, ce se crede că este localizat la aproximativ 24 de grade de Săgetător.

Centrul Galaxiei noastre este și casa unei găuri negre supermasive ce cântărește aproximativ de 4 milioane de ori mai mult decât masa Soarelui nostru.

Nu mai este nevoie să spunem că este un punct din cosmos extrem de puternic,  iar atunci când o planetă precum Jupiter trece prin fața lui, lucru ce se întâmplă cam o dată la 12 ani, simțim puternic vibrațiile întâlnirii lor.

În timp ce Jupiter se aliniază cu centrul Galaxiei, energia lui este sporită, intensificată și supraîncărcată, făcând-o ușor de accesat și de folosit în viețile noastre zilnice.

Jupiter este planeta expansiunii și abundenței. Are abilitatea de a ne dezvolta călătoria inimii, minții și sufletului nostru pentru a putea vedea lucrurile cu o mai mare claritate și o înțelegere profundă.

Jupiter ne pune viața sub lupă, însă nu ne lasă niciodată cu mâna goală. În timp ce mărește lucrurile pentru ca noi să le vedem, ne oferă și optimism, protecție, suport, dar și răspunsurile pe care le căutăm pentru a putea face schimbări pozitive în viața noastră.

Chiar dacă trecem printr-o perioadă întunecată, energia lui Jupiter ne poate deschide o ușă prin care să vedem noi posibilități acolo unde cândva puteam vedea doar ziduri.

Perioada în care Jupiter tranzitează centrul Galaxiei este una pozitivă și benefică, având o vibrație extrem de înaltă ce ne va lumina viețile pentru a putea vedea imaginea de ansamblu, înțelegând totul cu mai multă claritate și compasiune.

Jupiter este planeta conștiinței extinse și, deși este posibil să primim în această perioadă unele înțelesuri profunde ale adevărului superior, multe aspecte ale vieții vor rămâne încă un mister.

Atunci când ne grăbim să etichetăm lucrurile din viața noastră ca bune sau rele, drepte sau nedrepte, este posibil să nu ajungem la adevărul real. De sigur, poate părea real pentru noi în conștiința noastră limitată, însă imaginează-ți cum ar fi dacă am vedea întreaga imagine de ansamblu.

Imaginează-ți cum ar fi dacă am avea întreaga înțelegere completă a Universului, cum funcționează totul și de ce suntem noi aici.

Dacă am avea toată această înțelegere, am mai avea aceeași părere despre ce ni s-a întâmplat? Ne-am mai judeca pe noi, pe ceilalți și evenimentele din viața noastră în aceeași manieră?

Yoginii, îndrumătorii spirituali și cei ce au călătorit în lumea cealaltă spun că dragostea este rezultatul final al tuturor lucrurilor. Că, la sfârșitul zilei ne putem îndepărta îndeajuns de mult de tragediile și traumele noastre, pentru a vedea că dragostea este rezultatul final.

Nu avem cum să știm dacă este adevărat, însă acesta este și mesajul pe care în transmite Jupiter ce dansează în centrul galaxiei.

Hai să ne deschide inimile spre el. Hai să facem loc pentru ca această credință să ajungă în ființa noastră, chiar și pentru scurt timp.

Hai să creăm un pic de spațiu pentru a crede că în final totul a lucrat pentru binele nostru suprem.

În această perioadă, nu mai judec sau eticheta, și încearcă să te oprești din a-ți dori ca lucrurile să fi fost diferite. În schimb, vezi dacă te poți detașa de toate acestea și acceptă totul ca și cum ar fi pur și simplu parte din povestea ta unică și incredibilă.

În perioada în care Jupiter trece prin dreptul centrului Galaxiei nu este una în care să eliberezi sau în care să faci ceva diferit, cât mai degrabă una în care să te accepți și să-ți accepți viața, încrezându-te în planul măreț pe care îl are Universul.

Această energie ne va influența diferit pe fiecare dintre noi, așa că rămâi deschis. Permite-ți să te extinzi. Permite-i inimii și minții tale să ajungă cât mai departe și mai profund. Permite-i vieții întregi să se retragă și să curgă în timp ce tu rămâi constant.

Așa cum Jupiter trece prin dreptul Centrului Galaxiei, permite acestor vibrații înalte să te ridice, să te aline și să te îmbuneze pentru a vedea că, la sfârșitul zilei totul se întoarce la dragoste.

Alte moduri în care poți folosi această energie:

  • Deschide-te către abundență practicând gratitudinea și onorându-ți valoarea de sine.
  • Setează intenții sau vizualizează lucruri pe care ți-ai dori să le manifestezi în viața ta – această energie este ideală pentru manifestarea abundenței.
  • Conectează-te cu îngerii și ghizii tăi spirituali prin intermediul meditației sau scrierii automate.
  • Încearcă să vezi într-o lumină nouă ceva ce te-a ținut pe loc.
  • Învață ceva nou sau începe un nou curs sau un hobby.
  • Gândește-te la noi moduri prin care poți face lucruri pentru comunitatea ta.
  • Fă o meditație pentru deschiderea inimii.
  • Practică dragostea de sine și îngrijește-te.
  • Dacă ești în căutarea unui partener, mergi la o întâlnire sau înscrie-te un site de matrimoniale.
  • Fă ceva spontan sau mergi într-o aventură!

Venus se va alătura lui Jupiter în dreptul Centrului Galactic pe 23 noiembrie, aducând dragoste și activând inimi!

 

 

 Sursa: https://foreverconscious.com/