Luna nouă din 30 august va pica în semnul Feciorei, iar acesta este momentul perfect în care să începi un nou proiect, să accepți inspirație proaspătă și să fii deschis la aspectele de schimbare ale vieții.

Luna Nouă din August pică și în imediata vecinătate a lui Marte, Venus și Mercur, așa dar și aceste trei mici ajutoare, toate în Fecioară, vor contribui la trăirile pe care le aduce această Lună.

Marte are cea mai puternică energie din jurul Lunii Noi în Fecioară. Marte reprezintă masculinul sacru, acțiunea, energia, motivația și rezolvarea lucrurilor.

Această perioadă va fi una plină de motivație, momentul perfect să-ți încarci bateriile! Dacă ai un proiect pe care dorești să-l începi sau dacă există o situație în care vrei să accelerezi lucrurile, această Lună Nouă te va ajuta să faci exact acest lucru.

Deși energia lui Marte poate fi extrem de motivantă, poate fi și extrem de nerăbdătoare și ușor de mâniat. Ar trebui să fim grijulii în această perioadă și să încercăm să nu reacționăm din impuls.

Vestea bună este că, prezența energiei lui Mercur va ajuta la temperarea energiilor lui Marte și ne va aminti  să ne uităm înainte să pășim, și să gândim înainte să spunem ceva ce este posibil să regretăm mai târziu.

Asigură-te că accesezi minunata energie a lui Mercur din această perioadă, pentru a câștiga înțelepciune și cunoaștere despre părți din viața ta ce au fost nesigure sau întunecoase în ultima perioadă.

Și Venus este aproape de această Lună Nouă. Aducând vibrații creative și iubitoare. Prezența sa va face ca această Lună Nouă să fie una foarte romantică, perioada perfectă în care să mergi la o nouă întâlnire sau în care să adaugi noi scântei într-o relație deja existentă.

Dacă ai avut dificultăți în relații, această Lună Nouă este posibil să ajute la ușurarea lucrurilor și să vă permită amândurora să fiți împreună într-un mod nou. Însă pentru asta, bine înțeles, este nevoie de participarea ambilor parteneri, dar nu uita că Universul este de partea ta și te ajută dacă îți dorești să schimbi ceva sau să îți consolidezi relația.

Sunt multe energii în jurul acestei Luni, însă toate curg în armonie creând momentul perfect în care să strângi toate energiile ce ne-au fost oferite pe parcursul acestei luni.

August a avut potențialul unei luni a schimbărilor drastice așa dar, dacă simți că viața ta are nevoie de inspirație proaspătă și mai multă motivație, dacă te-ai simțit blocat sau te-ai opus schimbării, setează o intenție sau începe prin acțiuni mărunte sub influența acestei Luni Noi pentru a păstra această energie în viața ta.

Cosmosul oferă energia, însă noi trebuie să fim cei ce o luăm și o integrăm în ființa noastră. Energia există doar ca potențial iar noi trebuie să pășim cu încredere și să o folosim la potențialul ei maxim.

Având în vedere că această Lună Nouă pică în semnul Fecioarei, vom primi tot confortul și sprijinul pe care Fecioara în are de oferit. Deși ea este o zeiță, energia sa atinge pe toată lumea indiferent de gen.

Oferim timpul și energia noastră unui lucru ce nu sprijină viziunea vieții pe care ne-o dorim să o creăm?

Cum putem prioritiza sănătatea și lucrurile ce contează cu adevărat pentru noi?

Iată un ritual de Lună Nouă ce te poate ajuta:

Perioadă cea mai bună pentru efectuarea acestui ritual este 28 august-7 septembrie, 2019.

Vei avea nevoie de:

  • O unealtă de afumare la alegere
  • O coală de hârtie tăiată în două
  • O coală de hârtie întreagă
  • O lumânare
  • Creioane colorate, marker sau pix
  • Un bol sau o cană cu apă

Indicații:

 

1. Începe prin a-ți afuma aura și împrejurimile cu unealta aleasă. Când îți afumi aura recită următoarele:

În fiecare zi mă iubesc un pic mai mult. În fiecare zi încerc să îmi conștientizez stresul și anxietatea și să renunț la ele. Astăzi îmi sprijin trupul, curățând și eliberând tot ce mă blochează, tot ce mă supără, tot ce mă ține în frică. Mă simt ușor/ușoară, mă simt deschis/ă. Știu că sunt iubit/ă. Energia mea este protejată și curățată. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc.

Când îți cureți împrejurimile, recită următoarele:

Folosesc puterea dragostei pentru a curăța și proteja acest spațiu. Acest spațiu este un magnet pentru fericire și atrage tot ce este bun. Spațiul meu este curățat, spațiul meu este protejat. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc.”

2. Pune în fața ta tot ce îți trebuie pentru ritual și aprinde lumânarea. Întinde-te sau  așează-te într-o poziție confortabilă și respiră adânc de 15-20 de ori. Încearcă să inspiri cât poți de mult, și să expiri tot aerul. Respirația ta să fie lungă și puternică. Apoi revin-o la respirația ta normală.

3. Acum, pentru următoarele 3 respirații, vei recita următoarele afirmații. Spune cuvintele cu voce tare apoi inspiră și expiră cu înțeles. Vezi mai jos:

Respirația #1

Spune cu voce tare: ”Inspir lumină divină și expir tot ceea ce mă ține în frică,” apoi inspiră adânc, imaginându-ți că inspiri lumină divină. Apoi expiră cu putere, imaginându-ți că eliberezi tot ce te ține în frică.

Respirația #2

Spune cu voce tare: ”Mă aliniez cu destinul meu cel mai înalt și eliberez toate tensiunile din corp”, apoi inspiră adânc, imaginându-ți că ești aliniat cu sinele tău cel mai înalt. Apoi expiră cu putere, imaginându-ți că eliberezi și elimini toate tensiunile.

Respirația #3

Spune cu voce tare: ”Mă iubesc și eliberez toate îndoielile”, din nou inspiră adânc și umple-ți plămânii cu dragoste,  iar pe expirație imaginează-ți că eliberezi toată incertitudinea și îndoiala.

4. Acum ia una dintre cel două bucăți tăiate de hârtie și un pix/marker și scrie un lucru unde îți dorești sprijin sau ceva ce ți-ai dori în viața ta. Poate fi un sentiment,  clarificarea unui lucru ce te macină, sau ceva tangibil. Poate fi specific sau general. Când ai terminat, împăturește hârtia.

5. Acum ia cealaltă bucată tăiată de hârtie și scrie o acțiune pe care urmează să o faci pentru a transforma totul în realitate. Poate fi ceva mărunt sau important, direct sau indirect. Nu te gândi prea mult, scrie pur și simplu ce îți trece prima dată prin minte. Când ai terminat, împăturește hârtia.

6. Ia prima bucată de hârtie de la pasul 4, și ține-o deasupra flăcării în timp ce reciți următoarele:

Îngeri și ghizi ai luminii înalte, trimiteți-mi sprijinul de care am nevoie. Trimiteți-mi dragostea de care am nevoie pentru a manifesta ceea ce îmi doresc, atâta timp cât este pentru binele meu suprem. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc.

Când hârtia devine prea fierbinte, arunc-o în bolul cu apă.

7. Acum ia cea de-a două bucată de hârtie împăturită și ține-o deasupra flăcării, în timp ce faci asta, recită următoarele:

Declar că voi face această acțiune pentru mine. Cer sprijinul acestei Luni Noi pentru a rămâne motivat, echilibrat și mereu deschis spre pasul următor.

Când hârtia devine prea fierbinte, arunc-o în bolul cu apă.

8. Acum ia bucata mare de hârtie și, folosind creioanele colorate, începe să desenezi, să scrii sau să creezi simboluri ce îți amintesc ceea ce îți dorești să atragi în viața ta, dar și acțiunea pe care urmează să o faci. Oferă-ți permisiunea să fii creativ și exprimă-te! Nu există reguli, doar desenează ceea ce simți.

9. Când ai terminat, pune desenele undeva la vedere timp de o lună, pentru a-ți reaminti constant ceea ce îți dorești și cum trebuie să acționezi pentru a face totul posibil. La următoarea Lună Nouă, poți recicla hârtia sau o poți păstra într-un loc sigur.

10. Încheie ritualul, aruncă apa în natură, dacă este posibil, reciclează hârtia arsă și stinge lumânarea.

Sursa:

https://foreverconscious.com/

https://foreverconscious.com/