Luna Nouă în Pești va avea loc pe 23 februarie, și ne cheamă să ne avântăm adânc în oceanul sufletului nostru.

Oriunde ai fii, oprește-te pentru o clipă și inspiră adânc. Scufundă-te în interiorul tău. Fă o pauză și vezi cum este să fii in corpul tău în acest moment. Realizează că, corpul tău este mai mult de 70% apă. Realizează că, deși corpul tău este dens, ai în interior un ocean propriu. În interiorul tău este un ocean ce se mișcă și curge influențat de fazele Lunii. În aceste adâncuri ale apelor, această Lună Nouă ne cere să intrăm.

Ne cere să ne scufundăm până la fundul oceanului din noi, fără să analizăm, deosebim sau judecăm ceea ce este acolo, ci pur și simplu să observăm. Să ne privim amintirile, durerile, visele și piedicile. Să le vedem plutind ca și cum ar face parte din noi, dar nu suntem noi cu adevărat.

Suntem mult mai măreți decât ceea ce se întâmplă în timpul vieții noastre de aici. Viața se petrece pentru noi, nu nouă, Așa cum spunea poetul Rumi, nu suntem o picătură în ocean, ci mai de grabă suntem întregul ocean într-o picătură.

Armonia magică a Lunii Noi în Pești ne ghidează în interior, ajutându-ne să deschidem și să ne deblocăm intuiția, adâncimile noastre ascunse, potențialul nostru creativ și conexiunea noastră cu Divinitatea.

Dacă privim în trecut, este posibil să avem sentimentul că anumite evenimente și amintiri nu sunt decât un vis. Însă viața este așa uneori. Doar atunci când pășești înafara lor pentru un moment, vei vedea că linia realității este adesea încețoșată.

Dincolo de eternele calități ale fluidei Luni Noi în Pești, ea creează împreună cu Uranus și Marte o configurație cunoscută ca Triunghiul Talentelor.

Imaginează-ți Luna în vârf, iar pe Uranus și Marte cum formează baza triunghiului cu puternicele lor forțe planetare. Aceste trei corpuri cerești sun interconectate, energia lor curgând armonios înainte și înapoi, creând un portal de influență.

Cum sugerează și numele, acest Triunghi al Talentelor ne va ghida să deblocăm talentele și darurile naturale. Dacă există ceva ce ne-am dorit să încercăm sau avem un dar ascuns ce așteaptă să fie descoperit, această configurație va fii cheia ce va deschide ușa.

Această energie ne va inspira pentru a ne simți motivați, încrezători, și gata să pășim dincolo de zona noastră de confort, în spre noi începuturi. Va radia raze ce ne amintesc că visele noastre pot deveni într-adevăr realitate.

Marte ne va îndruma ambițiile și ne va aminti că suntem vrednici. Ne va sprijini să eliberăm fricile și să realizăm că suntem mult mai puternici decât am crezut vreodată că putem fii.

Uranus ne va da sentimentul de libertate și independență, ne va susține pentru a face un salt de credință pentru a ieși din orice cuști impuse sau ziduri pe care le-am ridicat în jurul nostru.

Deschide-ți inima ideii că există talente ascunse în interiorul tău, ce așteaptă să se ridice în conștiința ta. Onorează faptul  că ești talentat, ai un dar, și că aduci într-adevăr atât de multă valoare în lume.

Ești valoros. Meriți. Locul tău este aci, în acest timp și acest spațiu, sub influența acestor energii, iar potențialul tău este liber să fie deblocat.

Cu toții avem lucruri la care ne pricepem în mod natural, însă uneori este greu să le vedem în noi. Sub influența acestei Luni Noi, încearcă să faci o listă cu 50 de talente pe care le ai. Pot părea mute, dar acest țel te va ajuta să sapi adânc pentru a descoperi unele lucruri pe care nu le-ai știut niciodată despre tine.

Lunile noi sunt un moment grozav în care să îmbrățișezi noul. Însă, cu Mercur Retrograd și energia puternică a Peștilor, este posibil să nu reușim încă să vedem care este acest nou proiect.

Putem simți că o sămânță a fost plantată, însă atenția noastră poate fii atrasă de crearea mediului perfect pentru această sămânță, mai mult decât de modul în care această sămânță va înflorii.

Cu toții putem folosii această energie pentru a cere claritate, îndrumare, și pentru a rămâne deschiși în fața minunatelor daruri, talente și calități pe care le avem.

 Ceva se va deschide pentru noi sub energia acestei Luni Noi, însă trebuie să avem răbdare și să îi acordăm timp pentru a face rădăcini și înflorii.

Curăță spațiu pentru a primi energie, și fii deschis să de scufunzi într-un adevăr mai profund.

Această Lună Nouă în Pești îți șoptește – Când îți permiți să plutești în apele tale, vei descoperii că ești un ocean de potențial. Nu toate potențialurile pot fii imediat deblocate, ci este un proces lent ce curge prin timpul special orchestrat al vieții tale. Sub influența acestei Luni Noi din februarie 2020, există vibrații ușoare ce vor ajuta la descuierea mai multor daruri, acesta este lucrul pe care ești destinat să îl aduci și să îl împarți cu lumea. Indiferent de cât de insignifiant te simți în comparație cu Luna și galaxiile, adevărul este că ele sunt tu, ele strălucesc doar pentru că tu le vezi. Ochii tăi ce privesc cerul înstelat le face să scânteieze. Tu ești puterea iar potențialul tău este infinit.

Sursa: https://foreverconscious.com/