Luna Nouă reprezintă începutul unui noi ciclu, o șansă pentru a curăța tot ce a mai rămas, făcând loc pentru ca un nou capitol să înceapă.

Viața este plină de oportunități pentru noi începuturi, pentru a încerca ceva nou, pentru a face lucrurile diferit, iar exact acestea sunt lucrurile pe care le va aduce această Lună Nouă în viețile noastre.

Va pica în data de 26 noiembrie în semnul Săgetătorului, aceasta este o Lună Nouă abundentă ce va aduce oportunități pentru noi începuturi, pentru a ajunge mai departe și pentru a rearanja aspecte din viața noastră ce s-au învechit sau nu mai sunt binevenite.

De la puternica Lună Nouă din Octombrie, cu toții am lucrat din greu pentru a ne elibera de frici. Având în plus și energia lui Mercur în retrograd, este posibil ca unele lucruri din trecut să ne fi făcut și ele o vizită sau este posibil să fi fost nevoiți să ne confruntăm cu un lucru ce ne pune la încercare și ne testează limitele.

În această perioadă, cu toții am fost ghidați să ajungem cât mai departe și să dobândim noi forțe și puteri.

Încearcă să identifici care au fost aceste lucruri în viața ta. Fă-ți timp să onorezi călătoria ta lunară și să te gândești la tot ce ai reușit și la toate realizările tale.

Orice s-ar fi întâmplat, ai trecut peste, orice ar fi fost, este acum în trecut, iar o dată cu Luna Nouă în Săgetător suntem invitați să ne îndreptăm atenția spre un nou capitol.

Semnul Săgetătorului este guvernat de Centaurul ce își îndreaptă săgeata spre cer.

Centaurul este jumătate cal jumătate om, fiind un vindecător înnăscut. Poartă o înțelepciune pe care a dobândit-o pe parcursul a multe vieți, traversând multe tărâmuri din galaxie. Această înțelepciune îi permite să își îndrepte săgeata în direcția ce îi aduce cea mai înaltă creștere.

Sub Luna Nouă în Săgetător, cu toții putem accesa această energie cu ușurință. Cu toții putem accesa înțelepciunea intuitivă ce trăiește în interiorul nostru, și știe care este direcția potrivită în care să ne îndreptăm săgeata.

Luna Nouă în Săgetător este și una abundentă, ce are puterea de a aduce noi oportunități sau noi informații la suprafață.

Este posibil să trăim o schimbare, sau să vedem această schimbare pe scena lumii sau chiar la Mama Natură.

Unele dintre aceste informații este posibil să fie greu de acceptat, sau este posibil să declanșeze frica noastră de schimbare, dar dacă ne oprim și accesăm înțelepciunea noastră înnăscută, vom ști întotdeauna în ce direcție să ne îndreptăm săgeata.

Deși este posibil să nu avem nici un control asupra locului în care va cădea săgeata noastră, putem totuși să alegem direcția în care dorim să o trimitem, iar această decizie reprezintă puterea pe care o vom simții cu toții în timpul acestui ciclu al Lunii Noi.

Orice îți va ieși în cale, nu uita că ni se oferă și o energie protectivă. În timp ce este posibil ca lucrurile să se zdruncine un pic, Luna în Săgetător va trimite protecție și oportunitatea de a vedea lumea dintr-o nouă perspectivă.

Nu există alegeri greșite în această viață, doar lecții și creștere. Și, asemenea Lunii, și noi avem șansa la un nou început, la o nouă renaștere.

Această Lună Nouă din noiembrie are o calitate de vindecare ce va fi și ea ghidul nostru. Această calitate de vindecare ne cere să ne acceptăm, să ne iubim, iar cel mai important, să ne iertăm.

Trebuie să ne iertăm pentru tot ceea ce am făcut sau n-am făcut. Trebuie să ne iertăm pentru toate eșecurile aparente, să ne iertăm pentru gândurile noastre, sentimentele noastre și acțiunile noastre.

Ești demn de această iertare iar dacă ți-o acorzi, în special sub energia acestei Luni Noi, te poate elibera pentru a te deschide următoarelor noi oportunități.

Nu este niciodată prea târziu să schimbi direcția; nu este niciodată prea târziu să încerci din nou. Nu este niciodată prea târziu să faci lucrurile diferit pentru a vedea unde vei ajunge astfel.

Bucură-te de tot ce are de oferit și tot ce va aduce Luna Nouă din noiembrie, căci este ultima Lună Nouă din acest an.

Luna următoare, în decembrie, în loc de Lună Nouă vom avea o Eclipsă de Soare. Această eclipsă este extrem de puternică și indică deschiderea unui portal, însă veți afla mai multe luna viitoare!

Permite-i vibrației acestei luni Noi să te curețe. Petrece timp reflectând în tăcere, și nu te feri de întuneric, în schimb îmbrățișează-l ca pe oportunitatea unui nou început în care poți picta lumea în propriile tale culori.

Pregătește-ți arcul și săgeata și îndreaptă-le cât mai sus, căci așa cum adesea se spune -  Țintește către Lună, căci chiar dacă vei rata, vei ajunge printre stele.