Luna Nouă în Fecioară va avea loc pe 6 septembrie.

Lunile noi reprezintă mereu începutul unui nou ciclu, ele sunt o perioadă în care energie merge spre interior. Putem folosi această curgere interioară de energie pentru a reflecta, dar și pentru a ne gândi la ce ne dorim să atragem în viețile noastre.

Sub influența Lunii Noi din septembrie, este posibil să ne simțim un pic împrăștiați însă, dacă ne putem aminti să folosim această energie interioară, este posibil să ne simțim mai împământeniți și prezenți în perioada începerii unui nou ciclu lunar.

Închide ochii pentru un moment, și imaginează-ți energie lunară proaspătă cum curge în ființa ta. Vizualizeaz-o cum ajunge din creștetul capului până în vârful degetelor de la picioare. Simte acest curent proaspăt de energie cum te ghidează să îți începi călătoria interioară, pentru a putea simți locul în care te afli și pe cel în care vrei să ajungi.

Când este Lună Nouă, cerul este întuneca, iar asta simbolizează două lucruri. Simbolizează necunoscutul ce urmează să vină și acceptarea perioadelor de întuneric și nesiguranță. De asemenea, simbolizează și nevoia de a merge în interior; de a ne retrage de la stimulii lumii strălucitoare din exterior.

Însă, cerul întunecat al nopții, este și un simbol al potențialului. Este o pânză goală, un pahar gol ce așteaptă să fie umplut de inspirația ta. Când noaptea este întunecată și cerul este fără de Lună, avem puterea de a crea și de a ne planta semințele intenției pentru ciclul ce urmează.

Având în vedere că pică în semnul Fecioarei, împământenirea și conectarea cu pământul vor fii tonicul nostru pentru Luna Nouă din septembrie.

Energia acestei Luni Noi pare oarecum împrăștiată, iar noi este posibil să căutăm aventuri, să ne dorim să încercăm noi lucruri și să creăm schimbări productive în viețile noastre. De asemenea, este posibil să simțim că a venit momentul să facem lucrurile diferi sau, poate, să încercă ceva ce ne-am dorit întotdeauna.

Există acest sentiment de aventură ce înconjoară această Lună Nouă însă, există în același timp și o energie mai profundă cu care să ne jucăm, ce ne ghidează pentru a ne conecta cu copilul nostru interior și pentru a ne gândi la rănile generațiilor noastre ancestrale.

Există o energie ce ne stă la dispoziție sub influența acestei Luni Noi, ce ne ghidează pentru a explora obiceiuri, credințe sau atitudini pe care le-am căpătat în copilărie, și care nu ne mai sunt de folos.

Există o energie ce ne ghidează pentru a ne vindeca rănile ancestrale sau ale generației noastre. Acestea sunt rănile ce nu provin din această viață, ele sunt moștenite de la familia noastră de pe Pământ dar și de la cea a sufletului nostru. Aceste răni pot avea o conexiune și cu pământul unde am ales să fim.

Această energie este profundă iar munca nu este ușoară, însă ea este declanșată de asteroidul Nessus, ce este extrem de activ în această perioadă.

Apariția lui Nessus ne îndeamnă să rupem ciclurile generaționale pe care nu noi le-am început, însă asupra cărora avem puterea de a le încheia.

Sub influența acestei energii, este posibil să ne simțim chemați pentru a vindeca și răni din copilăria noastră, și pentru a deveni conștienți de modul în care ele se manifestă în realitatea noastră actuală.

Ne place ceea ce vedem sau este timpul să rupem lanțul și să încercăm ceva nou?

Este nevoi e de o conștientizare profundă, pentru a identifica tipare din copilărie și rănile ancestrale. Însă, dacă te simți chemat pentru a face toate aceste, este posibil ca această Lună Plină să aducă un soi de ușurință pentru ca tu să permiți procesului de vindecare să pară mai natural și organic.

Dacă lucrezi deja de ceva timp la ceste arii din viața ta, este posibil ca și tu să simți că această Lună Plină este un portal de vindecare și transcendentalitate.

Lunile Noi aduc o perioadă în care să chemăm lucruri în interior, putem folosi această energie pentru a scrie în jurnal, sau pentru a medita, astfel scufundându-ne adânc în bagajele moștenite, permițându-ne astfel să devenim conștienți de prezența lor în viața noastră.

Uneori, simpla conștientizare a acestor lucruri, poate fi un deschizător blând spre vindecare. Este puțin probabil să avem toate răspunsurile însă, simpla conștientizare poate aduce schimbări vindecătoare.

Una peste alta, Luna Nouă în Fecioară ne transmite valuri mixte de energie, ce este posibil să deschidă răni vechi, dar ne inspiră și să încercăm lucruri noi. Pare că aceste două manifestări sunt la poli opuși, acesta fiind și motivul pentru care energia acestei Luni Noi este posibil să pară inconstantă.

Este posibil să ne simțim ca și cum suntem într-un leagăn ce se balansează dintr-o parte în alta. Este posibil ca pe plan emoțional să ne simțim împrăștiați sau chiar copleșiți.

Însă nu uita de forța de împământenire a Fecioarei, ce este purtată de această Lună Nouă. Fecioara este semnul virginei care, în acest context, nu reprezintă experiența sexuală, cât mai mult întregimea și completarea.

Reprezintă cunoașterea interioară că suntem întotdeauna compleți. Noi suntem întregul Univers ce se manifestă în corp uman. Suntem compleți și nu avem nevoie de nimic din exterior pentru a ne conecta la extraordinarul rezervor al energiei Sursă ce trăiește în interiorul nostru.

Energia Fecioarei ne învață că noi suntem Sursa, noi suntem Universul, noi suntem Unul cu tot ce este în jur, iar atunci când vom vedea asta, ne vom putea conecta la puterea ce vine cu conștientizarea.

Ne putem găsi puterea interioară și putem știi că nici o furtună nu este prea sălbatică pentru a ne mișca din loc.

Așa că, scufundă-ți picioarele în Pământ. Permite-ți să te simți conectat la energia Sursă din interior și din jur. Permite-i acestei conexiuni să-ți trezească  puterea interioară. Să știi că ești complet.

Iar apoi, din acest loc navighează pe valurile energiei Lunii Pline în Fecioară. Folosește-le pentru a aduce energie nouă, proaspătă, în viața ta, dar și pentru a rupe ciclurile generaționale de care nu mai ai nevoie în viața ta.

Este un angajament important, însă Luna Plină îți va fi ghid, permițându-ți fie să faci pași mărunți, fie un salt uriaș înainte. Nici unul dintre eforturi nu va fi irosit. Orice efort va fi celebrat de cei ce au venit înaintea ta și de cei ce vor veni după, pe acest Pământ.

Sursa: https://foreverconscious.com/