Pe 30 mai 2022, Luna Nouă în Gemeni închide Portalul Eclipselor, aducând sfârșitul sezonului eclipselor.

Sezonul Eclipselor este întotdeauna o perioadă deosebit de transformatoare. Încă din aprilie 2022, această serie de Eclipse, cel mai probabil a adus schimbări, transformări și noi informații cu care să lucrezi.

Indiferent de ceea ce s-a manifestat, Eclipsele ne pun aduc mereu acolo unde trebuie să fim - chiar dacă la început nu pare să fie așa! Ele sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a aduce evenimente și situații predestinate, menite să ne ridice rapid nivelul de conștiință!

Indiferent unde ne aflăm la sfârșitul acestor Eclipse, Luna Nouă în Gemeni va fi ca o mână blândă, care ne va ghida să procesăm toate energiile ce ne-au venit în cale.

Prima Lună Nouă de după Sezonul Eclipselor este întotdeauna una importantă, deoarece aduce o doză de energie proaspătă și o nouă perspectivă, permițându-ne să integrăm tot ceea ce s-a întâmplat și să ne simțim mai încrezători atunci când vine vremea să facem următorii pași înainte.

În timp ce această energie proaspătă a Lunii Noi în Gemeni va fi binevenită, vom avea și o energie care ne va încețoșa din punct de vedere mental, avertizându-ne să ne mișcăm încet și să avem răbdare. Deși e posibil să simțim o oarecare ușurință pe măsură ce ne stabilim în noul locî n care am ajuns, Universul ne cere să o luăm ușor.

Această energie cețoasă provine parțial de la Mercur, care este planeta guvernatoare a Gemenilor și care se află în prezent în retrogradare. În calitate de guvernator al Gemenilor, Mercur va avea influență și mai mare, sub această Lună Nouă.

În zilele din jurul Lunii Noi, acordați-vă permisiunea de a nu vă grăbi și de a lua nici o decizie cu pe fugă. Universul încetinește lucrurile, astfel încât să vă puteți da timp, să vă puteți trage sufletul și să luați cea mai bună decizie care cu care să mergeți mai departe.

Dacă energia încețoșată care ne învăluie sub această Lună Nouă, începe să te facă să te simți inconfortabil, concentrează-te pe limpezirea minții, pe eliminarea gândirii obsesive sau repetitive și pe aducerea conștiinței tale în prezent. Încercați să vă păstrați mintea limpede și va fi mai ușor să navigați o parte din această energie cețoasă.

Mercur urmează să părăsească retrogradul pe 3 iunie și, deși va avea nevoie de ceva timp pentru a reveni la forța și viteza de odinioară, lucrurile ar trebui să înceapă să se simtă mai clare în săptămânile care urmează.

Sub Luna Nouă din Gemeni, există, de asemenea, o energie mai molcomă și mai blândă, care plutește în jur și de care merită să profiți, iar aceasta este energia lui Chariklo.

Chariklo este cunoscut ca asteroidul Medicinii Spiritului. Reprezintă întoarcerea la pământ pentru vindecare spirituală și ne amintește faptului că suntem o parte intrinsecă a vieții pe această planetă.

Chariklo este o energie foarte blândă care poate ajuta la facilitarea și ușurarea oricăror călătorii de vindecare pe care le parcurgem. Ne amintește să ne întoarcem la natură pentru sprijin și asistență, fie că este vorba pur și simplu de o plimbare în parc sau de folosirea ceaiurilor și tincturilor din plante pentru a ne întări organismul.

Chariklo ne ajută, de asemenea, să ne vindecăm la nivel spiritual, amintindu-ne de puterea care vine atunci când ne hrănim nu doar corpul, ci și sufletul.

Fiind o Lună Nouă în Gemeni, această energie pare destul de potrivită, deoarece Gemenii sunt reprezentați de gemeni. Un geamăn este muritor, iar celălalt este nemuritor, amintindu-ne de aceste două laturi ale ființei noastre.

Cu toții avem un corp și cu toții avem un suflet, iar atunci când acestea lucrează împreună, ne simțim cel mai bine.

Aducerea armoniei în corpul și sufletul nostru este un curent energetic cu care această Lună Nouă în Gemeni ne poate ajuta.

Dacă vrei să aduci mai multă armonie între aceste două părți ale ființei tale, scrie ce simte partea ta umană iar apoi cea sufletească, după care încearcă să aduci vindecare și armonie pentru ambele părți. Aveți încredere că Universul vă va ajuta să construiți o punte spre care atât partea voastră umană, cât și cea sufletească să poată merge.

O altă energie dulce, dar subtilă, care înconjoară această Lună Nouă în Gemeni este Aldebaran, o stea regală care a fost foarte venerată de multe culturi antice din întreaga lume. În acest moment al acestei Luni Noi, atât Soarele cât și Luna vor fi în conjuncție cu Aldebaran.

Aldebaran poartă energia succesului, a onoarei și a recompenselor, dând acestei Luni Noi o strălucire norocoasă. De asemenea, se crede că Aldebaran găzduiește Portalul Porții de Argint.

După energiile grele ale sezonului eclipselor, Luna Nouă în Gemeni va părea mult mai liniștită și ar trebui să aducă o ușurare.

Deși ce această Lună Nouă nu va aduce claritate totală, ea ne amintește să avem răbdare, să ne mișcăm încet și să ne concentrăm pe aspectele mai blânde și mai subtile ale călătoriei noastre de vindecare.

Dacă viața încă pare agitată după transformările Eclipsei, să știți că această Lună Nouă ne aduce aminte că este în regulă să ne luăm timp pentru a procesa, digera și reflecta.

Nu simțiți că trebuie să vă lăsați cuprins de o energie frenetică sau cu ritm rapid, în schimb puneți frână, faceți câțiva pași înapoi și abordați-vă mult timp și spațiu.

Poate ajuta, în această perioadă, dacă vă îndreptați spre remediile din plante. Sorbiți niște ceai de mușețel, stropiți-vă perna cu lavandă și încercați să intrați într-o tare de liniște și calm.