Luna Plină din 14 septembrie cade în semnul Peștilor, și are potențialul de a fi profund transformativă și iluminatoare.

În acest an, Luna plină din septembrie este numită Luna Recoltei, fiind ultima lună plină înainte de echinocțiu.

În perioada ultimei Luni Pline înainte de schimbarea sezonului, avem oportunitatea să ”recoltăm” tot ceea ce putem înainte să intrăm în noul sezon. De asemenea, este perioada în care adunăm recompensele tuturor lucrurilor pe care le-am realizat de la solstițiul din Iunie.

Gândește-te la acea perioadă a anului. Cine erai atunci? Cine ești acum? Ce ai învățat? Cum te-ai schimbat?

Luna Recoltei este mereu curățitoare prin urmare, dacă există un lucru pe care nu mai dorești să-l iei cu tine în noul sezon, acesta este momentul perfect să te eliberezi și să renunți la el.

Fiind în semnul Peștilor, această Lună Plină este una sensibilă, și este posibil să declanșeze emoții neexprimate sau nerezolvate. Este posibil să ne simțim extrem de sensibili și să ne fie greu să nu absorbim emoțiile celor din jurul nostru.

Deși acest nivel de sensibilitate poate fi uneori dificil, sub influența acestei Luni Pline, dacă lăsăm sentimentele să vină și să plece, ca pe niște vizitatori, în loc să încercăm să le controlă, este posibil să descoperim să emoțiile noastre, fie că vin de la noi sau nu, au un mesaj și o lecție pe care trebuie s-o apreciem și s-o învățăm.

Energia Peștilor domnește și peste picioare așa că, dacă te simți prea emotiv sau sensibil, exerciții de înpământare precum mersul pe jos în picioarele goale prin iarbă sau chiar conștientizarea felului în care picioarele noastre ne poartă și ne susțin, este posibil să aducă ușurare.

Luna Plină din Septembrie este strâns conectată cu pătratul Jupiter-Neptun, lucru ce se va adăuga la factorul de iluminare. În perioada acestei Luni Pline, este posibil ca un adevăr să iasă la suprafață sau este posibil să descoperim că ceva ce credeam a fi adevărat nu este de fapt ceea ce pare.

Indiferent de cât de conștienți sau atenți devenim, nu vom putea niciodată să înțelegem pe deplin o anumită problemă. Așa cum nu înțelegem pe deplin cu funcționează un atom sau chiar propriul nostru corp, nu vom putea niciodată să înțelegem întrutotul cu funcționează viața, și care este scopul nostru prin ea.

Există mult mai mult decât știm în această viață, însă neștiința este parte din aventură, și cu cât acceptăm mai mult faptul că nu știm, cu atât devenim mai deschiși și curioși să aflăm lucruri despre lume și rolul nostru în ea.

Atunci când credem că știm tot, devenim rigizi și ne blocăm, oprindu-ne să învățăm și să fim deschiși la schimbare.

Credințele se schimbă, noi ne schimbăm, cunoștințele noaste se schimbă. Ceea ce credem astăzi despre noi s-ar putea să nu mai fie mâine adevărat, iar făcând parte din această curgere și parte din această mișcare, te va ajuta să aduci ușurință în orice noi revelații sau adevăruri vor fi aduse la lumină sub influența acestei Luni Pline în Pești.

Zodia Peștilor este reprezentată prin doi pești ce înoată în direcții diferite. Dești fiecare înoată în propria direcție, ei lucrează ca o echipă și sunt conectați printr-o legătură spirituală. Folosindu-și simțurile intuitive, ei pot vedea prin ochii celuilalt știind ce simte, gândește și trăiește celălalt.

Acești doi pești simbolizează yin-ul și yang-ul vieții, dar și căutarea nivelelor înalte de conștiință.

Un pește înoată în jos, amintindu-ne să rămânem cu picioarele pe pământ și prezenți în realitate, iar celălalt înoată în sus, reamintindu-ne că există mult mai mult din viață și tărâmuri dincolo de acesta.

Peștele ce înoată în jos este rădăcina noastră, iar cel ce înoată în sus este mintea noastră superioara și conștiința înaltă. Deși fiecare înoată în propria direcție, ei sunt totuși conectați.

Trebuie să ne conectăm cu Pământul și să fim prezenți în această realitate fizică în care trăim. Dar trebuie și să ne reamintim că viața este temporară, plină de necunoscut și nu este întrutotul ceea ce pare.

Sub lumina Lunii Pline în Pești, gândește-te pentru un moment cum poți echilibra aceste idei în viața ta.

Ai fost prea prins în lumea fizică și ai uitat partea ta delicată, subtilă, sufletul și călătoria vieții tale? Sau ai fost prea prins în spiritual, încât ai uitat de îndatoririle tale de aici, din lumea fizică?

Nu suntem corpurile noastre, nu suntem mințile noastre, nu suntem gândurile noastre sau lucrurile ce ni se întâmplă. Suntem mult mai mult de atât, iar exact acest lucru ne reamintește energia Peștilor.

Ne reamintește că suntem mai mult decât putem vedea și, deși traiul în această lume tridimensionale este parte din procesul nostru, nu înseamnă că nu putem avea picioarele pe pământ și capul în nori, căutând propria cunoaștere spirituală și atingând nivele înalte de conștientizare.

Sub influența acestei Luni Pline, este posibil să simțim nevoia să ne conectăm cu intuiția noastră și să aprofundăm practicile noastre spirituale. Dacă ți-ai dorit să meditezi sau să faci un ritual, acesta este momentul perfect în care să începi.

Per total, Luna Plină din Septembrie va aduce noi adevăruri la suprafață sau va strivi vechi credințe.

Este posibil să aducă emoții sau să declanșeze sentimente ce trebuie exprimate și eliberate. Este posibil și să ne ghideze în aventura spre stadii înalte de conștiință și să ne sporească darurile noastre spirituale.

Este o Lună Plină puternică ce poate aduce încheiere, în timp ce ne eliberăm de evenimentele din sezonul trecut și ne pregătim să intrăm în următorul.

Cel mai bun mod de a trece prin această Lună Plină este să fii deschis la noi informații și să-ți amintești că viața este o călătorie constantă de învățare.

Chiar și atunci când credem că știm totul, viața intervine și ne arată că mai avem multe de învățat. Asta nu este o deficiență a noastră cât mai de grabă un proces și o aventură pe care viața ne-o aduce.

Dacă rămânem umili și deschiși la lecțiile ce ne sunt oferite, atunci când facem acea ultimă schimbare trecând din această realitate în următoarea, o vom face știind că am trăit, am simțit și am iubit la maxim.

Sursa: https://foreverconscious.com