Luna Plină în Taur din Noiembrie aduce printre cele mai bune energii după o lungă perioadă. Aduce o energie abundentă, expansivă, ce ne va deschide pentru a primi răsplata pentru toată munca noastră de grea de până acum.

2019 a fost un an de echilibrare ce ne-a pregătit pentru colosalul aliniament energetic ce ne așteaptă în 2020. Mulți dintre noi au fost chemați pentru a-și eleva viețile, gândurile, relațiile și lucrurile pe care suntem dispuși să le tolerăm.

Una dintre cele mai importante teme de anul acesta a fost setarea granițelor și conștientizarea modului în care acțiunile noastre ne afectează nu doar pe noi, dar și lumea din jurul nostru.

De asemenea, a fost un an în care am fost îndrumați să ne spunem adevărul, și să învățăm cum să ne exprimăm și cum să comunicăm cât mai grijuliu.

Toate aceste teme au fost prezente în călătoria noastră prin lunile anului, iar acum suntem pe cale să vedem rezultatele muncii noastre asidue.

Sub lumina Lunii Pline din Noiembrie, ne așteaptă multe binecuvântări; trebuie doar să ne deschidem brațele, inimile, și să știm că suntem cu adevărat demni pentru a primi.

Luna plină reprezintă sfârșitul unui ciclu, existând o importantă temă a încheierilor în preajma acestei Luni în Taur.

 Este posibil să găsim încheierea pe care o căutăm încă de la începutul anului. De asemenea, este posibil ca unele probleme ce ne-au apăsat o lungă perioadă, să se rezolve brusc sau pur și simplu să nu ne mai macine.

Există un colosal moment de eliberare ce ne stă la dispoziție sub lumina Lunii, prin urmare dacă există un lucru la care dorim să renunțăm  sau pe care dorim să-l sfârșim, vom fi sprijiniți și ghidați în timp de facem fiecare pas.

Acum, este posibil să fim nevoiți să acționăm spre încheiere pentru a pune această energie în mișcare, dar nu uita că ea este mereu acolo protejându-ne și îndrumându-ne pentru a ajunge la o concluzie rapidă și plină de pace.

Sub potența acestei Luni Pline în Taur, va exista pentru noi abundență din plin, în special abundență financiară.

Abundența este mereu acolo pentru noi gata să fie accesată, însă în ceastă perioada, vibrația ei va fi foarte puternică.

Folosește această energie pentru a cere o mărire, pentru a căuta surse alternative de venit sau pentru a-și examina bugetul sau finanțele văzând astfel cum poți economisii sau investi.

Dacă apar cheltuieli neprevăzute, vezi dacă le poți aborda cu o atitudine plină de abundență. Uneori ajută și dacă te gândești la bani ca la o ”curgere” energetică – uneori trebuie să plece ca să se poată întoarce.

Și concentrarea pe recunoștință reprezintă o metodă rapidă  de a accesa vibrația abundenței și, având în vedere că ne apropriem de sfârșitul anului, acum este momentul perfect în care să ne concentrăm pe asta.

Deși au apărut provocări în calea noastră, chiar dacă anul nu a decurs chiar așa cum ne-am plănuit, există un fel de putere în găsirea unul lucru pentru care ești recunoscător.

Vezi dacă îți poți face timp pentru a recapitula anul ce a trecut până acum, și găsește câte un lucru pentru care ești recunoscător în fiecare lună. Poate este vacanța din Februarie sau căderea frunzelor din Octombrie.

Privește înapoi la nenumăratele binecuvântări ce te-au întâmpinat în acest an și prețuiește-l pe fiecare în parte. Onorează-te și pe tine pentru toate prin câte ai trecut, și te vei simți mai aproape de energia abundenței din jurul Lunii în Taur.

Zodia Taurului este guvernată de Taur, un animal ce trezește sentimentul de putere, stabilitate, concentrare și siguranță de sine.

Taurul este, de asemenea folosit pentru a reprezenta natura și idea manifestării energiei spirituale în ceva material și tangibil.

La bază, energia Taurului poate fi sedusă de lumea materială și de cele cinci simțuri, dar la nivel mai înalt, energia Taurului poate transcende lumea materială spre ceva mai profund.

Poate învăța să caute dacă privește din interior, mai de grabă decât căutând lucruri în afara lui.

Sub energia acestei Luni Pline, suntem încurajați să parcurgem o călătoria similară, și să ne gândim în ce privință am fost prea fixași sau obsedați de lumea materială, sau cum am fost seduși să credem că trebuie să avem ceva sau să fim într-un anumit fel pentru a fi acceptați.

Suntem încurajați să transcendem cele cinci simțuri, și să ne asigurăm că sentimentele noastre de acceptare, bucurie și dragoste, vin mai întâi din interior.

Nu contează ce haine poți sau câți bani ai în cont, sau dacă ai ultimul model de telefon sau nu, tu însemni ceva.

Nu contează dacă lucrurile nu au mers conform planului sau simți că nu ți-ai atins toate țelurile, pentru tine toate ar trebui să fie de prețuit.

Repetă pentru tine de 10 ori - „Merit, merit, merit, merit să am o viață frumoasă…”

Când încetăm să ne uităm înafara noastră; când încetăm să ne mai comparăm viețile sau să ne judecăm trupurile, când ne mutăm atenția de la ceea ce pot face ceilalți pentru noi, sau ce ar trebui să facă pentru noi, și să ne aducem pur și simplu atenția spre noi, atunci vom începe să găsim răspunsurile pe care le căutăm.

Oamenii din jurul nostru pur și simplu declanșează lucruri ce trăiesc în interiorul nostru, iar în loc să te blochezi în confuzie concentrându-te pe ”ce e în jur”, concentrează-te pe ce este în interiorul tău. Adu-și toate problemele, adu-ți toate frustrările, adu totul înapoi la tine, și începe de aici.

Luna Plină în Taur este un moment minunat pentru încheieri, eliberări și pentru adunarea recompenselor.

Este o Lună Plină romantică, abundentă și generoasă, ce ne va ajuta să ne îmbunăm în drumul nostru spre sfârșitul anului.

Folosește această Lună Plină pentru a te reîncărca, pentru a avea grijă de tine, pentru știi că meriți, și pentru a-și pune finanțele în ordine. Deschide-te spre darurile ce te așteaptă, păstrează-ți inima și mintea deschide, căci niciodată nu știi ce comori se vor lumina sub această lumină.

Sursa: https://foreverconscious.com