De la începutul lui Octombrie, s-a intensificat o energie cosmică tensionată. Poate că ai simțit tensiunea în viața ta și te întrebi când vei reuși să te relaxezi. Ei bine, acea eliberare vine o dată cu Luna Plină sin Octombrie.

Luna plină de pe 13 Octombrie pică în semnul Berbecului, aceasta ne va ajuta să tăiem legăturile tensionate pentru a ne putea relaxa și simții liberi. Dacă te-ai simțit extrem de încordat, frustrat sau copleșit, sub lumina Lunii Pline vei găsi un moment de extremă relaxare.

Pentru a folosi această energie pe deplin în avantajul nostru va trebui să lucrăm pentru a tăia legăturile și pentru a ne elibera din lațul cu care ne-am legat.

Cu ce limitări, ce ne împiedică să mergem mai departe, avem de lucrat? Ce gânduri sau credințe stau în calea noastră și le blochează progresul?

Dacă ne deschidem acestor întrebări sub lumina Lunii Pline, vom fi ghidați să tăiem legăturile, să descuiem ușile și să ne eliberăm de orice bariere auto-induse în spatele cărora ne-am ascuns.

Și Pluto va fi extrem de activ în această perioadă, și ne va încuraja să renunțăm în continuare la straturile ce ne-au tras în spate, pentru a ne putea înălța la potențialul nostru maxim.

Trebuie să ne eliberăm din cuștile în care ne-am pus singuri și să ne permitem să zburăm. Trebuie să ne eliberăm din corzile păpușarului create de societate și așteptări auto-induse.

Trebuie să renunțăm la armura, masca și scutul sub care ne-am ascuns. Acum este timpul să ne eliberăm. Acum este timpul să fim noi cei adevărați, și nu putem face asta dacă ne ascundem.

Asemenea Lunii ce va strălucii pe cer în văzul tuturor, trebuie să ne ridicăm și să permitem energiei noastre să strălucească pentru ca întreaga lume să o vadă.

Trebuie să ieșim din întuneric și să nu ne fie frică să ne împărtășim energia cu întreaga lume. Până la urmă, de aceea suntem aici. De aceea sufletul nostru s-a deranjat de la început să facă această curajoasă, înspăimântătoare și minunată călătorie pe Pământ – pentru a împărtășii adevărata noastră natură cu lumea.

Berbecul este primul semn din zodiac și este dominat de energia numărului unu, care ține de conducere, posesiune și încrederea de a fii exact așa cum ești, detașat de atașamente și insecurități, pregătit să aduci tot ceea ce ești în lume.

Deșii cu toții adunăm insecurități pe parcurs, în momente ca acestea ne este reamintit să le destrămăm și să le vedem ca iluziile ce sunt în realitate.

O dată cu îndrumarea de a destrăma tot ceea ce ne ține în spate, această Lună Plină ne va pune la încercare și relațiile. Vrea să ne asigurăm că nu ne ascundem adevăratul nostru sine sau că sacrificăm prea multe pentru a-i satisface pe cei din jur.

Energiile acestei Luni Pline vrea să se asigure că nu ne înșelăm sau minimizăm pentru a fi pe placul celorlalți. Vrea, de asemenea, să se asigure că nu facem nici invers, permițând egoului nostru să copleșească sau să sufoce adevărata energie a altei persoane.

Dacă a existat această dinamică într-o relație din viața ta, este posibil la Luna Plină să te determine să acționezi și să faci unele schimbări.

Este posibil ca, sub această energie să fie eliberate și relațiile ce nu îți mai sunt de folos, sau este posibil să simți nevoia să setezi unele granițe pentru a te asigura că nu ești asfixiat în nici un fel.

Dacă au existat probleme în relații sub Luna Nouă în Balanță din 28 Septembrie, această Lună Plină este posibil să aducă noi informații la suprafață ce te vor ajuta să găsești lămuriri.

Berbecul fiind un semn de foc, va aduce acestei Luni Pline o calitate înflăcărată ce ne poate face să ne grăbim, să forțăm și să sărim cu capul înainte.

În timp ce această energie ne va motiva să ne eliberăm, ne poate fii de folos să ne asigurăm că acționăm din iubire și nu din ego.

Aceasta este o energie extrem de motivațională și aduce momentul perfect în care să faci un salt cu credință, dar fii sigur că îți asculți intuiția și îți urmezi inima în proces. Dacă un lucru se simte bine, atunci fă-l! Energia Lunii te va sprijini să sari cât mai sus, mai departe și cu mai multă ușurință.

Având în vedere că tensiunile vor fii la cote maxime înainte de apogeul Lunii Pline, trebuie să aven grijă să nu lăsăm aceste tensiuni să ne influențeze sau afecteze relațiile într-un mod negativ.

Dacă te-ai simți extrem de tensionat sau chiar exasperat, încearcă să introduci în rutina ta unele practici de îngrijire de sine, nu-ți vărsa frustrarea pe cei din jur.

Ia unele măsuri de prevenție, mai ales dacă știi că va trebui să ai discuții dificile în această perioadă.

Uneori, o metodă grozavă de eliberare a tensiunilor și detașare, este să îți scrii gândurile pe hârtie. Încearcă să scrii cel puțin 20 de minute sau chiar mai mult, pentru a putea ”vărsa” tot ceea ce te deranjează și toate emoțiile din ultimul timp.

Luna Plină este un minunat punct de eliberare și, deși vor exista multe tensiuni, putem folosi aceste frecvențe pentru a tăia toate corzile ce ne-au făcut să ne simțim blocați sau împotmoliți.

Dacă te-ai simțit tras în spate sau inhibat în orice fel în acest an, această Lună Plină reprezintă șansa ta să spui stop și să te eliberezi de tot. Aceasta este șansa ta să-ți deschizi aripile și să zbori sus, spre nou nivel al succesului.

Berbecul este conducătorul, iar noi trebuie să devenim liderii vieții și destinului nostru. Ne modelăm în fiecare zi viitorul în funcție de acțiunile pe care le facem, gândurile pe care le avem și vibrațiile pe care le emanăm.

Într-o zi potentă și magică precum aceasta, putem folosi energiile Lunii pentru a accelera călătoria noastră și pentru a ajunge cât mai sus.

Acum este timpul să acționăm, și totul începe cu eliminarea limitărilor pe care ți le-ai pus și cu credința că poți face orice.

 

Sursa: https://foreverconscious.com