Ne stă la dispoziție atât de multă energie în perioada Lunii Pline din octombrie, încât este posibil să e simțim chiar copleșiți! Energiile sunt intense, însă ne oferă și înțelepciune, vindecare și no înțelesuri.

Luna Plină de pe 20 octombrie va fi în semnul Berbecului, și va activa energiile lui Pluto, Marte și Eris.

Această configurație energetică poate crea o acumulare de tensiune, însă uneori avem nevoie de tensiune pentru a acționa.

Uneori, este nevoie să te simți întins la maxim pentru a pune piciorul în prag, pentru a spune ce ai pe suflet, pentru a impune unele limite și pentru a acționa, într-un efort de a-ți schimba situația.

În esență, asta ne cheamă Luna Plină să facem. Ne cheamă să acționăm. Însă aici devine un pic mai complicat. Avându-i implicați pe Marte, Pluto și Eris, uneori poate fi greu să îți dai seama care este cea mai bună acțiune.

Uneori, aceste forțe planetare ne pot vedea acționând dintr-un spațiu al egoului, într-un efort de a câștiga controlul. Uneori, aceste forțe planetare ne pot declanșa emoțiile arzătoare, mai întunecate, determinându-ne să nearuncăm cu capul înainte, sau poate să fim prea înflăcărați.

Poate fii de ajutor să nu uiți toate aceste în perioada Lunii Pline în Berbec, însă nu lăsa aceste lucruri să te împiedice să acționezi, dacă ți se pare potrivit să o faci. Aceasta este o energie extrem de asertivă, iar uneori este necesar să fim fermi și deciși pentru a comunica ceea ce avem nevoie.

Dacă ești pus în situația în care să iei unele decizii dificile în perioada acestei Luni Pline, există unele lucruri care te pot ajuta. În primul rând poți cerceta pentru a vedea car sunt situațiile în care este posibil să conduci cu frică.

Marte este un războinic neînfricat, iar atunci când energia sa este puternică, poate fi o perioadă bună în care să ne înfrângem fricile cele mai adânci. Poate fi o perioadă minunată în care să ne punem scutul de luptă pentru a găsi un nou nivel de încredere.

Dacă este nevoie să acționezi, gândește-te care sunt modurile în care este posibil ca frica să îți ghideze deciziile și vezi dacă acea frică este justificată sau este mai mult bazată pe insecurități din trecut. Vezi dacă poți vedea acea frică căci, pe cealaltă parte a ei, este posibil să vezi care este următorul pas pe care să îl faci.

Un alt sfat pentru această perioadă, este să te gândești la modurile în care te-ai transformat și ai renăscut în acest an. Ce ar face noul tu? Cine îți dorești să fii în această situație?

Dacă privești lucrurile din acest punct de vedere este posibil să te ajute să ieși din vechi obișnuințe din trecut și să îmbrățișezi noi obiceiuri ce sunt rezultatul renașterii prin care ai trecut.

Uneori, nu există decizia ”corectă”, mai benefic este să facem ce putem mai bine din decizia pe care am luat-o.

La sfârșitul zilei, fiecare decizie și acțiune reprezintă o oportunitate de a învăța, de a crește și de a ne schimba viețile.

La nivel mai profund, această Lună Nouă ne ghidează și să ne gândim la țelurile sau valorile pe care ne dorim să ne eliberăm. Având în vedere că această Lună Plină va fi în semnul Berbecului, asta ne va face să ne întoarcem la unele intenții sau dorințe pe care le-am avut la începutul anului, pentru acest an.

În acest punct al anului, este posibil să fim mândri de noi pentru că am realizat tot ceea ce am făcut până acum, sau este posibil să fim supărați pentru că acest an nu a fost exact așa cum ne doream.

Indiferent care est situația în care te afli, această Lună Plină este ca o trezire la realitate, ce ne ajută să ne reevaluăm unele planuri sau vise, și să vedem ce am făcut, sau n-an făcut, pentru a le realiza.

Planurile și visele pe care le aveai la începutul anului încă rezonează cu locul spre care vrei să te îndrepți în viață?

Dacă da, această Lună Plină este posibil să te ajute să faci câțiva pași productivi, iar dacă nu, te poate ajuta să accepți că este timpul să mergi mai departe și să îți setezi alte țeluri.

Încrede-te în intuiția ta și în locul spre care ești ghidat, iar dacă poți revizita intențiile pe care le-ai setat la Luna Nouă în Berbec din aprilie, acum este momentul perfect în care să o faci pentru a vedea cum s-au manifestat în ultimele luni.

Dacă privești în trecut, poți merge mai ușor înainte, și te poate ajuta să te gândești la lucrurile ce trebuie eliberate și ajustate, pentru a putea să continui în armonie cu direcția vieții tale.

Deși există o energie puternică, bazată pe acțiune în această perioadă, mai există și o altă energie subtilă, mai blândă, la care ne putem conecta, iar aceasta vine de la asteroidul Chariklo.

Chariklo este cunoscut ca asteroidul Medicinii Spiritului. Poartă o energie feminină ce ne poate aminti să ne conectăm la partea noastră spirituală și să onorăm partea sufletului din călătoria noastră.

Uneori poate părea că trăim două vieți – avem sinele uman ce trebuie să navigheze prin lumea 3D și prin toate provocările pe care le aduce, însă avem și sinele spiritual care știe că, în final, totul este perfect și se manifestă exact așa cum ar trebui. Uneori poate fi greu să creezi o punte între aceste două stări ale ființei, iar aici poate ajuta Chariklo.

Energia lui ne încurajează să vedem lucrurile dintr-o perspectivă spirituală. Să ieșim din această gândire 3D, pentru a vedea dincolo, în acel loc din inimile noastre în care știm că totul este mereu exact așa cum ar trebui să fie.

Energia lui Chariklo este precum starea aceea perfectă pe care o atingem uneori în meditație profundă. Este pacea, calmul, dragostea pe care o simțim atunci când ne reconectăm cu adevărata esență a adevăratului nostru sine.

Vezi dacă te poți conecta cu această energie intensă a Lunii Pline. Vezi dacă poți trece dincolo de limitările vieții umane și privește dincolo de suflet.

Petrece timp în meditație, creează, ascultă muzică sau încearcă să te conectezi cu esența sufletului tău, în orice fel pare potrivit. Onorează-ți și îngrijește-ți sufletul și călătoria pe care ți-ai creat-o.

Deși viața poate fii uneori dură, există un motiv pentru care sufletul tău a ales drumul pe care îl are. Și, deși această realizare nu face toate lucrurile mai bune ca prin minune, ne poate ajuta să găsim o nouă perspectivă și să ne reamintim să Pământul este doar școala și locul nostru de joacă tempora.

Sursa:https://foreverconscious.com