Pe 12 martie 2022, Soarele și Neptun, planeta iluziilor, a viselor și a conștiinței superioare, se vor alinia la 22 de grade în Pești.

Soarele se aliniază cu Neptun în fiecare an, iar atunci când o face, ne permite să profităm cu mai multă ușurință  de energiile sale planetare.

Energia lui Neptun este apoasă, moale și creativă. Ne ajută să ieșim din mintea noastră rațională și să intrăm într-un loc al viselor.

Neptun ne ghidează să gândim în afara a ceea ce putem vedea cu cele cinci simțuri și ne amintește că există mult mai mult în viață decât ceea ce este tangibil.

Neptun este, de asemenea, planeta asociată cu conștiința superioară și cu tărâmurile iubirii necondiționate.

El poartă o energie frumoasă care ne amintește că suntem mai mult decât un simplu corp, că suntem un suflet aflat într-o călătorie care depășește această viață.

Neptun ne ajută să vedem că timpul este o iluzie, iar viața este doar o pliere și o desfășurare de momente care nu au început sau sfârșit.

Această energie visătoare este minunată pentru lucrul cu intuiția, creativitatea și pentru explorarea unor stări mai profunde de conștiință, însă nu este prea grozavă pentru a lua decizii logice, practice.

În timp ce Neptun ne acoperă cu acest văl visător și frumos, el ne poate, de asemenea, întuneca judecata și ne poate face să vedem mai greu  cu claritate.

Energia lui Neptun nu favorizează luarea unor decizii concrete. Nu vrea să judece, nu poate să se angajeze în una sau alta, pentru că totul este o iluzie și nimic nu este așa cum pare.

Deși această linie de gândire își are locul ei, uneori poate fi o provocare să trăim  în această stare în timp ce navigăm prin lumea fizică.

Trebuie să fim capabili să luăm în considerare tangibilul, iar acest lucru devine dificil atunci când energia lui Neptun este puternică.

Abține-te să iei decizii concrete în această zi. Încearcă să nu emiți judecăți, pentru că, prezența lui Neptun face ca nu toate informațiile să fie dezvăluite.

Uneori, când Neptun este prezent, este ca și cum ai merge prin întuneric. Trebuie să pășești încet, să te miști cu prudență, pentru că dacă nu o faci, s-ar putea să te rătăcești.

Energia lui Neptun poate declanșa, de asemenea, o dorință de a evada din realitate și de a te deconecta de această dimensiune pământeană. Acest lucru include meditația sau să te uiți la filme, dar poate include, de asemenea, să apelezi la droguri și alcool. Fii atent la acest lucru și căutată sprijin dacă simți nevoia.

În general, folosiți energia acestei săptămâni pentru a vă dezvolta intuiția, pentru a lucra la acele proiecte creative și pentru a vă folosi de dragostea pe care o aveți în voi.

Petreceți timp meditând și conectându-vă cu corpul vostru spiritual. Dă-i sufletului tău o șansă de a vorbi și întreabă-l ce are nevoie. Petrece timp curățându-l și hrănindu-l.

În timp ce această energie atinge apogeul pe 12 martie 2022, ea va fi resimțită cu aproximativ 4-5 zile înainte și 4-5 zile după această dată.

Iată un scurt ritual pe care îl puteți face sub această energie neptuniană:

 

Ritualul dușului de Neptun

În timp ce vă săpuniți la duș, repetați următoarea mantra- "Mă curăț pentru a mă simți ușor, liniștit și în largul meu". Continuați să repetați această mantră în timp ce vă spălați tot corpul.

În timp ce vă clătiți de săpun, imaginați-vă că toată energia negativă sau energia care nu vă mai aparține se duce odată cu apa.

În continuare, faceți cu mâna o mișcare ca de fâlfâit de aripi în jurul întregii părți exterioare a corpului, curățând orice ultimă energie care persistă.

Stați încă o dată sub apă, închideți ochii și vizualizați apa formând o lumină protectoare alb-aurie în jurul corpului dumneavoastră. Vedeți lumina albă în ochii minții și respirați adânc de trei ori înainte de a deschide ochii.