În numerologie 2020 este un an de 4. Numărul 4 reprezintă întoarcerea acasă la sine. Este un număr ce ne ghidează să mergem în interior pentru a ne simți întregi, echilibrați și conectați la adevăratul nostru sine.

În acest an este posibil să ne simțim îndemnați să ne conectăm profund la chemarea sufletului nostru și să găsim căi pentru a crea simțul confortului în propria noastră piele și în viața noastră, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

Suntem chemați să ne acceptăm la cel mai profund nivel, pe noi și evenimentele din viața noastră, și să fim conștienți de felul în care alegem să vorbim cu noi înșine.

2020 este un an în care să ne perfecționăm îngrijirea de sine, în felul în care rezonează cel mai mult cu noi. Este un an în care să ne concentrăm pe nevoile noastre, și în care să învățăm să citim semnele și indiciile pe care corpul nostru ni le oferă, atunci când facem prea multe sau când nu suntem conectați cu adevărul la valorile noastre superioare.

Pe măsură ce înaintăm în an, poate fi benefic să ne gândim care sunt valorile pe care le apreciem cel mai mult și să ne asigurăm că acțiunile noastre sunt în acord cu aceste valori.

Verificând pentru a vedea dacă acțiunile și cuvintele noastre sunt în acord cu aceste valori alese, ne putem ajuta pentru a rămâne adevărați cu noi înșine și reali cu ceea ce ne dorim să creăm pentru noi în această viață.

2020 formează și un număr al îngerilor, întrucât este unul repetitiv. Repetiția cifrelor zero și doi simbolizează unitatea, comuniunea și atingerea potențialului nostru infinit atunci când lucrăm cu ceilalți sau ne gândim la ei.

Singur, 2 este un număr ce reprezintă parteneriatul iar 0 reprezintă posibilitățile și potențialurile infinite.

Învățăm cum să facem un parteneriat cu noi înșine dar și cu cei din jur, și să realizăm că de fapt nu există nici o separare. Poate părea că suntem ființe separate în corpuri diferite, însă în esența vibrației noastre, suntem cu toții unul și același.

Acest an de 4 ne va învăța că suntem cu toții în asta împreună, că am ales cu toții să fim pe această planetă în același timp pentru a lucra și realiza ceva mai mare decât noi.

Deși este timp să ne împlinim și țelurile personale, 2020 aduce și sentimentul că atunci când ne gândim la binele suprem, suntem mai hotărâți și mai echilibrați și în viața noastră personală.

Deși cu toții simțim vibrația numărului 4, fiecare avem și propriul număr al anului pentru 2020.

Acesta poate fi calculat folosind următoarea regulă:

Descoperă-ți numărul personal al anului 2020:

1 Adună data și luna nașterii cu numărul 4

2 Simplifică cifrele din număr adunându-le între ele, până rămâne o cifra dintre 1 și 9.

 

Exemplu:

12+29+4

(Luna nașterii + data nașterii + 4)

=45

Simplifică cifrele din număr adunându-le între ele

4+5=9

9 este Numărul tău al anului 2020

 

Însemnătatea Numărul Personal al anului 2020

 

Anul personal #1

Acesta este începutul unui nou ciclu pentru tine iar 2020 va aduce multe începuturi în viața ta. Va fi necesar să ai un început proaspăt în acest an, pe mai multe planuri diferite. Poate te vei simți chemat să gândești într-un nou mod, să cultivi o nouă atitudine proaspătă asupra lucrurilor, sau poate să începi un nou job sau relație nouă. Acesta este un an în care să încerci din nou, să începi din nou, și în care să aduci inspirație proaspătă în tot ceea ce faci. 2020 promite a fi un an luminos ce te va face să simți că începi o nouă pagină din viața ta. Pânza este albă iar tu ești liber să o pictezi cu orice culori simți că te cheamă! Folosește această nouă energie proaspătă să-ți reorganizezi viața și să țintești mai sus. Dacă au fost lucruri care au plecat din viața ta, să știi că în acest an noi uși ți se vor deschide. A venit vremea să privești în față, nu înapoi.

Anul personal #2

Acesta este pentru tine un an în care să continui să construiești și să urci. Anul trecut probabil ți-a adus multe noi începuturi, iar acum ești îndrumat să continui munca pentru a îngriji și crește tot ceea ce ai plantat. În timp ce îngrijești grădina pe care ai sădit-o cu grijă, este posibil să descoperi că 2020 va aduce în calea ta mentori, prieteni, învățători sau chiar un partener, pentru a-ți ajuta grădina să crească! Nu-ți fie teamă să ceri ajutor. Vei avea nevoie de sprijin în acest an, pentru a-ți atinge țelurile și pentru a merge kilometrul acela în plus, așa că rămâi deschis căci nu știi niciodată pe cine vei cunoaște sau ce cunoștințe îți vor fi împărtășite. De asemenea, să înveți cum să creezi parteneriate de încredere și solide va fi o altă temă pentru tine în acest an așa că, dacă ai fost închis sau ți-ai păzit cu îndârjire inima, nu vei mai găsi loc pentru aceste ziduri în 2020.

Anul personal #3

Acesta este un an în care să îți spui adevărul și să lucrezi la întărirea vocii tale. Ai înțelepciune de împărtășit, ai o poveste de spus, iar acesta este un an în care să te gândești la moduri de a o împărtăși. Dacă ți-ai dorit vreodată să scrii, să vorbești sau să-ți împărtășești în orice fel cunoștințele, este foarte probabil ca 2020 să-ți aducă aceste oportunități. Ieși în lume și ai încredere că vocea ta e cheia. Înafara faptului că acest an este unul în care să te exprimi și în care să-ți împărtășești înțelepciunea, 2020 te poate ajuta să înțelegi mai bine una dintre temele sau lecțiile de anul trecut. Poți simți într-un fel că ai absolvit, sau poate lucrezi la unele lecții karmice finale ce te vor ajuta să ajungi la o vibrație mai înaltă. Există acest sentiment de ușurință în aer pentru cei ce au 3 ca număr personal al anului 2020.

Anul personal #4

Dacă ai numărul personal 4 într-un an de 4 este un lucru foarte special! Energia ta va străluci pur și simplu în 2020, iar tot ceea ce îți pui în minte este posibil să se realizeze într-un mod spectaculos! Acesta este momentul să mergi către ceea ce îți dorești, doar asigură-te că ceea ce îți dorești și urmărești, este în acord cu sinele tău adevărat și cu chemarea ta superioară. Dacă te-ai simțit împotmolit sau îți dorești să te conectezi mai profund la scopul tău, 2020 este posibil să aducă unele indicii sau evenimente ce te vor ajuta să faci exact acest lucru. Ești norocos în 2020 întrucât ești conectat natural cu vibrațiile, trebuie doar să treci la treabă! Concentrează-te pe conectarea cu tine, concentrează-te pe călătoria ta spirituală, și ai încredere că ești ghidat. Universul îți va lăsa semne în vise, în natură și prin șoapte intuitive, așa că asigură-te că ești atent. Acesta este considerat un an norocos și prosper pentru tine!

Anul personal #5

Seva ta creativă va curge cu putere în acest an, ceea ce înseamnă că ai o reală putere de a crea și manifesta în 2020. Păstrează-ți intensă viziunea asupra viții în acest an. Scrie-ți țelurile, creează un panou al dorințelor, gândește-te la ceea ce îți dorești să aduci în viața ta și lucrează pentru a transforma în realitate, căci eforturile tale vor fi cu supraîncărcate. Dacă lucrezi într-un domeniu creativ, acesta va fi unul dintre cei mai buni ani și este posibil să întâlnești noi uși și oportunități ce se deschid pentru tine. De asemenea, dacă ți-ai dorit vreodată să lucrezi într-un domeniu creativ, acesta este un an grozav în care să începi, așa că aruncă-te și începe acel nou proiect creativ! Este posibil ca lucrul la un proiect sau hobby creativ să fie extrem de vindecător și terapeutic pentru tine, așa că încearcă să adaugi ceva creativ în rutina ta săptămânală pentru a simții aceste beneficii. Studierea sau învățarea unui nou lucru poate fi de asemenea potrivit pentru tine în acest an, de fapt, este benefic orice te ajută să îți extinzi dimensiunile minții.

Anul personal #6

2020 poartă o intensă energie de vindecare pentru tine iar aceasta este șansa ta să lucrezi la acceptarea de sine și vindecarea oricăror răni sau traume ai la nivel psihic sau emoțional. Este posibil ca 2020 să aducă oportunități de alinare a suferințelor și te va ghida să eliberezi unele emoții înăbușite ce au fost apăsătoare sau împovărătoare. Învață cum să încetinești și fii atent la corpul tău și la semnele pe care ți le trimite căci este posibil ca acestea să fie foarte importante în acest an, întrucât aceste semne și simptome poartă indicii ce te vor ajuta în procesul tău de vindecare. Este posibil să fie nevoie să fii atent și la dieta ta, sau să creezi o nouă rutină sănătoasă de exerciții. În acest an, atenția ta este pe îngrijirea de sine, iar asta înseamnă și să nu te forțezi prea tare doar pentru a-i mulțumii pe ceilalți sau pentru a îndeplini așteptări nerealiste. Este posibil să te simți chemat să setezi granițe și să găsești disciplina necesară de care este nevoie pentru a începe să te pui pe tine pe primul loc. 2020 este doar despre investirea în sănătatea și bunăstarea ta, iar atunci când faci asta, vei realiza să prosperi la un nivel cu totul nou.

Anul personal #7

”Fiecare om întâlnit nu este decât o oglindă”, aceasta va fi mantra ta pentru anul 2020. Acum mai mult ca niciodată, vei realiza că fiecare persoană pe care o întâlnești în călătoria vieții tale este o simplă oglindă, și un declanșator a orice ce întâmplă în interiorul tău. Ceea e vezi în ceilalți există deja în tine, iar pe parcursul acestui an, în multe feluri diferite vei descoperi acest adevăr. De asemenea, 2020 este pentru tine și un an al unei creșteri spirituale spectaculoase, deși se pare că multe dintre lecțiile tale vor fi învățate prin schimburile și experiențele alături de ceilalți. Și parteneriatele vor fi în prim plan pentru tine, atât în afaceri cât și cele din viața personală. Este posibil să faci echipă cu cineva care te va ajuta să crești în carieră sau este posibil să îți iei un angajament serios față de o persoană pe care o iubești.

Anul personal #8

2020 aduce multe oportunități de trezire și transformare. Gândește-te la o omidă ce se transformă în fluture, căci aceasta este călătoria în care vei merge dacă 8 este numărul tău. Este posibil să îți dai seama că ai nevoie să renunți la lucrurile din jurul tău ce se năruie într-un fel sau altul, doar pentru a renaște mai bun și mai măreț. Deși transformarea poate fi dureroasă, aduce recompense uriașe ce fac întotdeauna să pară că a meritat călătoria. Împreună cu această incredibilă energie de transformare, vei avea și mult noroc când vine vorba de finanțe. Acesta este un an minunat pentru tine în care să te gândești la moduri în care să-ți crești averea și în care să accesezi energia abundenței. Acum abundența te înconjoară, iar dacă îți folosești banii inteligent și înveți cum să creezi o relație sănătoasă cu ei, cel mai probabil vei vedea rezultate uimitoare. Această energie a abundenței te va ajuta și să accesezi puterea recunoștinței. Sentimentul de recunoștință pentru nenumăratele binecuvântările din viața ta, te va ghida prin acest an.

Anul personal #9

Acesta este pentru tine un an important al completărilor. Închei un ciclu și te pregătești să intri într-unul nou, însă înainte să pleci în acest nou început, trebuie mai întâi să îți sărbătorești călătoria și locul în care ai ajuns. Ultimii 9 ani din viața ta au fost plin de provocări, dar acum lucrurile se vor așeza iar tu te vei simți mai puternic în timp ce treci prin acest ultim capitol. Așa cum se întâmplă în multe cărți și filme, ultimul capitol este unul fericit în care personajul principal își primește în sfârșit recompensele și înțelege în sfârșit lecțiile pe care viața i le-a adus în cale. Acesta este un an pentru sfârșitul tău fericit, în care să triumfi în ciuda tuturor dificultăților și obstacolelor pe care viața ți le-a adus în cale. Ajungi în vârful muntelui tău, iar priveliștea este splendidă! Bucură-te de acest an de apogeu și completare, meriți orice recompensă te așteaptă în acest an.

 

 

Sursa: https://foreverconscious.com/