Cu toții ne dorim anumite lucruri și cu toții avem țeluri pe care ne vrem să le îndeplinim. Aceste dorințe se pot schimba cu timpul însă, potrivit numerologiei, fiecare dintre noi avem o dorință principală a inimii.

Această dorință a inimii se crede că guvernează o parte din scopul nostru în această viață și ne poate ajuta să ne îndreptăm spre adevărata noastră intenție și motivație.

Dorința inimii noastre are o puternică influență în tot ceea ce facem și ne poate oferii indicii despre forma și tema vieții noastre.

Folosind practici ale Numerologiei Antice, poți calcula numărul dorinței inimii tale folosind literele numelui tău de botez. Iată cum poți s-o faci:

Cum să calculez numărul dorinței inimii tale:

Pentru a calcula acest număr, separă toate vocalele din numele pe care l-ai avut la botez (inclusiv numele de familie).

Spre exemplu:

Jane Lauren Smith

A E A U E I

După ce ai extras vocalele, adună numărul ce corespunde fiecăreia dintre ele:

A= 1 

E= 5

I=  9

O= 6

U= 3

Iată un exemplu folosind numele de mai sus?

1+5+1+3+5+1+0= 24

Dacă numărul rezultat este format din două cifre, adună-le pentru a forma un număr dintr-o singură cifră (singurele cazuri în care nu trebuie să faci asta este dacă numărul rezultat este 11 sau 22)

Folosind exemplul de mai sus-

2+4= 6

Numărul dorinței inimii tale este 6

 

Iată semnificația fiecărui număr:

Dorința Inimii 1: Individualitate

Dința ta este să-țin exprimi în lume ideile și viziunile individuale. Ești extrem de determinat și motivat, iubești să gândești în afara cutiei. Ești competitiv și perseverent, mai ales atunci când ești pasionat de un lucru. Ai o voință puternică însă trebuie să fii atent să nu devii încăpățânat și îngust la minte. Parte din scopul sufletului tău în această viață este să înveți cum să-ți integrezi ideile creative și perfecte în lumea din jurul tău. Ești aici pentru a fi un inițiator, întotdeauna conducându-i pe ceilalți în loc să urmezi mulțimea.

Dorința Inimii 2: Colaborarea

Dorința ta este să te conectezi și să lucrezi cu ceilalți pentru a crea și pentru a avea un impact asupra lumii. Ești extrem de conștient de nevoile celorlalți și te poți adapta pentru a lucra și pentru a te înțelege cu aproape oricine. Ai o natură extrem de grijulie, gentilă și intuitivă. Uneori, trebuie să fii atent să nu îi lași pe alții să profite de tine. Este posibil să fii extrem de sensibil și predispus la prea multe gânduri. Parte din scopul vieții tale, este să înveți cum să lucrezi alături de ceilalți pentru a înfăptui lucruri ce servesc binelui suprem.

Dorința Inimii 3: Auto-exprimarea

Dorința ta este să te exprimi prin intermediul creativității, pasiunii și a lucrurilor în care crezi. Ești o persoană pozitivă și este foarte posibil să ai o viață socială foarte activă. Ai gânduri și emoții profunde iar dacă găsești o metodă de exprimare a lor, este întotdeauna benefic. Ești determinat atunci când ai inspirație, însă uneori energia ta se poate împrăștia și poate fi dificil  să rămâi pe o singură direcție. Parte din scopul vieții tale este să-ți exprimi emoțiile în lume prin intermediul ființei și muncii tale.

Dorința Inimii 4: Stabilitate

Dorința ta este să găsești stabilitatea pentru a-ți putea aduce viziunea la viață. Ești un suflet practic, gânditor și logic, care este aici pentru a crea ordine. Ești extrem de organizat, responsabil și te descurci de minune dacă trebuie să organizezi alte persoane. Parte din scopul vieții tale este să înveți cum să-ți deschizi mintea spre noi posibilități, în timp ce rămâi cu picioarele pe pământ. Dacă reușești asta, vei putea să îți lași amprenta asupra lumii.

Dorința Inimii 5: Aventura

Dorința ta este să cauți aventura în toate aspectele vieții. Tânjești după o viață liberă și plină de emoții. Nu îți place să ai o rutină prea mult timp și ai nevoie să schimbi mereu lucrurile pentru a rămâne interesante. Te adaptezi foarte ușor, ești versatil și ai o imaginație bogată. Asta te face extrem de creativ și un gânditor dibace. Îți este greu să ai responsabilități și să accepți ordinea, dar dacă înveți să faci pace cu aceste aspecte, vei ajunge departe. Parte din scopul vieții tale este să înveți cum să găsești libertatea prin intermediul angajamentelor.

Dorința Inimii 6: Vindecător

Dorința ta este să-i ajuți pe ceilalți și să fii in serviciul lor. Te gândești mereu la ceilalți înainte să te gândești la tine, însă în timp acest lucru îți poate afecta sănătatea ți bunăstarea. Deși ești foarte atent și grijuliu cu ceilalți, trebuie să înveți cum să fii atent și grijuliu mai întâi cu tine. Ești generos și înțelegător cu ceilalți, însă uneori este posibil să devii prea preocupat de problemele celorlalți. Poți fi încăpățânat și supra-protectiv cu ceilalți. Parte din scopul vieții tale este să înveți cum să-i vindeci pe ceilalți vindecându-te pe tine mai întâi. Când vei face asta, vei putea deveni un vindecător puternic.

Dorința Inimii 7: Înțelepciune

Dorința ta este să dobândești înțelepciune pentru a putea înțelege semnificațiile profunde ale vieții. Îți place să citești, să înveți și este posibil să fii toată viața un student. Îți place să-i înveți pe ceilalți și să-ți împărtășești cunoștințele lumii. Ai o minte foarte puternică și ascuțită și ești extrem de inteligent. Uneori însă, mintea ta îți poate veni de hac și îți poate provoca stres, anxietate și gânduri excesive. Te poate determina chiar să te retragi din lume. Este benefic să înveți cum să-ți îmblânzești gândurile cu ajutorul meditației. Parte din scopul tău în această viață este să dobândești înțelepciune și cunoaștere despre lume, încearcă să reușești să înveți asta trăind și făcând parte din ea.

Dorința Inimii 8: Putere

Dorința ta este să câștigi putere pentru a te putea ridica pe tine, și pe ceilalți. Ești extrem de determinat și ambițios, iubești să fii în centrul atenției. Îți dorești să-i conduci pe ceilalți și ești deosebit de concentrat atunci când vrei să-ți atingi scopurile. Dacă ești echilibrat, poți ajunge departe și poți fi un lider model, însă dacă ești dezechilibrat poți devenii un dominator materialist. Este benefic să înveți cum să fii umil și să nu concurezi cu ceilalți. Parte din scopul tău în această viață este să înveți cum să conduci cu o inimă generoasă și o minte deschisă.

Dorința Inimii 9: Umanitarist

Dorința ta este să protejezi mediul și să fii în serviciul celor nevoiași. Ești foarte darnic și te atrage protejarea animalelor și a Mamei Pământ. Ești foarte intuitiv și compătimitor față de ceilalți și cauți mereu noi metode prin care să fii de folos. Îți dorești să înțelegi omenirea la scară largă și este posibil să te atragă studierea diferitelor culturi și religii. Deși ești foarte darnic cu ceilalți, trebuie să fii atent să nu te crezi atotștiutor sau să te limitezi prin propriile credințe. Parte din scopul tău în această viață este să-ți folosești abilitățile și talentele pentru a ajuta la vindecarea planetei și a celorlalți.

Dorința Inimii 11: Iluminare

Dorința ta este să crești spiritual pentru a te înțelege mai bine pe tine și lumea din jur. Ești extrem de conectat la ceilalți și este posibil să ai chiar darul clarviziunii. Ești extrasenzorial și este posibil chiar să simți emoțiile celorlalți. Când nu ești echilibrat, acest nivel înalt de conștientizare se poate manifesta ca iritabilitate și anxietate. Îți place să lucrezi și să colaborezi cu ceilalți pentru a-ți fructifica ideile. Îți dorești să-ți împărtășești cunoștințele despre religie și spiritualitate, cu toate acestea trebuie să fii atent să nu-ți impui credințele în fața celorlalți. Parte din scopul tău în această viață este să-i ajuți pe ceilalți prin intermediul spiritualității tale.

Dorința Inimii 22: Învățător

Dorința ta este să-i înveți și să-i îndrumi pe ceilalți pentru a devenii cât mai buni. Ești extrem de inteligent și cauți stabilitate și confort în toate ariile vieții tale. Atunci când te obișnuiești sau te simți încrezător pe un aspect al vieții tale, cel mai probabil vei simți nevoia să dai mai departe aceste cunoștințe. Ai o intuiție puternică, ceea ce te face un minunat lider sau manager. Însă uneori, este posibil să fii prea dominant sau încăpățânat în ideile tale. Parte din scopul tău în această viață este să-i înveți și să-i ghidezi pe ceilalți pentru a crea o lume mai puternică și mai iubitoare.

Sursa: https://foreverconscious.com