În numerologie , 2023 este un an de numărul 7. Numărul 7 reprezintă căutarea, punerea de întrebări și exersarea mușchilor minții superioare, pentru a ne adânci în conștiința noastră spirituală.

Vibrația numărului 7 ne ghidează să extindem orizonturile a ceea ce credeam că este posibil pentru a debloca un sentiment mai puternic de înțelepciune spirituală.

2023 va fi anul în care vom pune întrebări, ne vom deschide mintea și ne vom aprofunda conexiunea spirituală. Este, de asemenea, interesant de observat că există 7 chakre principale, sau centre energetice, în corpul nostru, iar asta face ca acest an să fie unul puternic în care să ne îndreptăm atenția către fiecare dintre ele.

Numărul 7 simbolizează, de asemenea, cine suntem în fața celorlalți. Cu toții purtăm anumite măști sau adoptăm în mod implicit anumite comportamente atunci când suntem în preajma altora, dar cum putem rămâne conectați la sinele nostru adevărat, autentic?

2023 va fi un an în care vom rămâne fideli lucrurilor care ne definesc și ne vom simți încrezători și confortabili în propria piele, indiferent cine va fi în jurul nostru. Ne vom simți ghidați să ne păstrăm spațiu personal pentru a nu ne lăsa ușor influențați de energiile, opiniile sau atitudinile altora.

2023 este un an în care vom învăța cum să nu ne pierdem în relațiile cu alții și să ne dă jos de măștile pe care alegem să le purtăm atunci când ne aflăm în anumite medii.

Numărul 7 ne reamintește că este în regulă să fii tu însuți, adevăratul sine. Este în regulă să îți strălucești lumina în lume și să fii cine ești. Stați în adevărata voastră putere autentică, fiți cine sunteți și vedeți cum lumea se va deschide pentru voi în noi moduri.

Chiar dacă lucrăm în mod colectiv cu vibrația numărului 7 în 2023, fiecare dintre noi are și numărul personal al anului pentru acest an.

 

Acesta poate fi calculat cu ajutorul formulei de mai jos:

 

Descoperă-ți numărul personal al anului pentru 2023:

Adună data nașterii tale, luna nașterii și numărul 7 împreună

Reduceți cifrele adunându-le până când obțineți un singur număr între 1-9.

Exemplu pentru ziua de naștere din 29 decembrie:

 

12 +29 +7

 

(luna de naștere + data nașterii + 7)

 

= 48

 

Reduceți până la un număr cu o singură cifră prin adunarea cifrelor (este posibil să fie nevoie să faceți acest lucru de mai multe ori)

 

4+8= 12

 

Continuați să reduceți la o singură cifră

 

1+2= 3

 

3 este numărul personal al anului 2023

 

Semnificația numărului personal al anului 2023

Anul personal nr. 1

2023 este startul unui nou capitol pentru tine, iar asta va aduce o mulțime de noi începuturi în viața ta. În acest an va trebui să o luați de la capăt într-un fel sau altul, fie că este vorba de o nouă atitudine, de mutarea într-o nouă locație, de extinderea familiei sau poate de începerea unui nou loc de muncă sau a unei noi relații. Acesta este un an în care trebuie să aduci un suflu proaspăt și o scânteie de independență în tot ceea ce faci. Pânza este albă, iar tu ești liber să o pictezi în orice culoare simți! Să știți că ești un co-creator puternic și căai potențialul de a folosi această energie nouă și proaspătă pentru a-ți reseta și ghida viața într-o nouă direcție. Este posibil să fi îndrumat să faci niște salturi încredere în acest proces și să stăpânești un nou nivel de inovație. Dacă ți s-au închis uși în ultima vreme, să știi că anul acesta se vor deschide altele noi. Cheamă ceea ce îți dorești, deoarece potențialul tău de manifestare va fi ridicat. A venit timpul să privești înainte, nu înapoi.

 

Anul personal nr. 2

Acesta este un an în care vei continua să construiești și să urci. Este posibil ca anul trecut să fi adus multe noi începuturi sau schimbări, iar acum ți se cere să continui să lucrezi pentru a hrăni și a crește tot ceea ce ai plantat. În timp ce te ocupi de grădina pe care ai semănat-o cu atâta grijă, s-ar putea să descoperi că 2023 îți aduce mentori, prieteni, profesori sau chiar un partener în cale, pentru a-ți ajuta grădina să crească! Nu vă fie teamă să cereți ajutor. Vei avea nevoie de sprijin în acest an pentru a-ți atinge obiectivele și pentru a merge acel kilometru în plus, așa că rămâi deschis, deoarece nu știi niciodată pe cine vei întâlni sau ce înțelepciune ți-ar putea împărtăși. Să înveți să creezi parteneriate de încredere și solide va fi, de asemenea, o temă pentru tine în acest an, așa că, dacă ai fost închis sau ți-ai păzit puternic inima, s-ar putea să nu mai găsești loc pentru aceste ziduri în 2023.

 

Anul personal #3

Acesta este un an în care trebuie să îți spui adevărul și să lucrezi la consolidarea vocii tale. Ai înțelepciune de împărtășit; ai o poveste de spus, iar acesta este anul în care trebuie să te gândești la modalitățile prin care o poți oferi lumii. Dacă ți-ai dorit vreodată să scrii, să vorbești sau să-ți împărtășești înțelepciunea într-un fel sau altul, 2023 este posibil să-ți aducă câteva oportunități. Pune-te în evidență și să știi că vocea ta este importantă. Acesta este, de asemenea, un an bun pentru a începe să te gândești la crearea unui sentiment de comunitate. Chiar dacă viața ta socială s-ar putea să se fi schimbat, vezi dacă poți găsi noi modalități prin care să aduci un sentiment de comunitate și conexiune cu cei din jurul tău. Poate ești în căutarea unor grupuri, cluburi, colective online sau chiar oportunități de voluntariat din care poți face parte. Sentimentul de a face parte dintr-un întreg mai mare poate aduce satisfacție și împlinire pentru tine în 2023.

 

Anul personal #4

Acesta este un an în care să devii disciplinat și organizat. Te vei descurca bine atunci când îți vei împământeni energia și te vei concentra să rămâi ancorat în situația prezentă. Crearea structurii și a ordinii va fi, de asemenea, importantă pentru tine în acest an, așa că, dacă nu ai făcut-o deja, ia în considerare investiția într-o agendă sau ține un program deasupra biroului tău. Încercă să creezi o rutină care să te inspire dar să fie suficient de ușor de respectat. Împreună cu crearea unei structuri și a unei stabilități în viața de zi cu zi vei fi, de asemenea, ghidat să lucrezi cu sentimentele de stabilitate și siguranță. Când te simți sigur și încrezător în tine însuți este ca și cum ai avea o superputere! Și la asta vei avea ocazia să lucrezi în acest an. Dacă te simțiți prea nesigur sau vulnerabil pe parcursul acestui an, revin-o în prezent și încearcă să-ți împământenești energia. Vezi dacă poți crea un plan de acțiune sau poate pui în aplicare niște pași metodici sau unele procese de gândire. Dacă îți imaginezi pătratul- o formă cu patru laturi, solid, practic, echilibrat și ancorat - asta este ceea ce îți va aduce 2023!

 

Anul personal #5

Acest an aduce aventură, entuziasm și oportunitatea de a planta noi semințe de intenție. Acesta este momentul în care poți să te duci după ceea ce îți dorești - asigură-te doar că ceea ce vrei și ceea ce urmărești este în concordanță cu sinele tău adevărat și cu chemarea ta superioară. Dacă te-ai simțit blocat sau vrei să te conectezi mai profund cu scopul tău, 2023 poate aduce o nouă inspirație care te va ajută să faci exact asta. S-ar putea să fii nevoit să iei unele decizii importante în acest an și există șansa de a fii chemat să te scuturi de tot ceea ce te face să te simți blocat, dar ai încredere că inima ta cunoaște calea. Nu-ți fie teamă să gândești diferit și să faci niște salturi de încredere, dacă îți va aduce în cale acest an. Acesta este considerat un an norocos și prosper pentru tine și un moment în care poți găsi un sentiment mai profund de libertate personală. Ai încredere în proces și bucură-te de călătorie!

 

Anul personal #6

2023 este un an al acceptării radicale de sine și al ștergerii oricăror răni pe care le ai în această zonă. Împreună cu călătoria ta de acceptare de sine, 2023 poate aduce și oportunitatea de a alina orice durere a inimi și de a elibera orice emoții înăbușite care au fost grele sau împovărătoare. Există acest sentiment că orice greutate pe care ai purtat-o poate fi în sfârșit eliberată și lăsată să plece. În acest an, va fi important pentru tine să acorzi atenție sănătății tale generale și oricăror simptome pe care corpul tău ți le poate trimite. Încetinește, acordă-ți atenție și fii atent dacă ceva nu pare în regulă. De asemenea, este posibil să trebuiască să acorzi atenție dietei tale sau să creezi o nouă rutină de exerciții fizice. De asemenea, fii atent să nu te forțezi prea tare pentru a-i mulțumi pe alții sau pentru a îndeplini așteptări nerealiste. Înțelege că ești perfect și suficient exact așa cum ești. Cu toții avem defecte, cu toții avem traume și, deși este grozav să lucrăm cu ele și să ne scufundăm mai adânc pentru a le înțelege, la un moment dat, trebuie, de asemenea, să iubim, să recunoaștem și să prețuim exact cine suntem, cu răni cu tot.

 

Anul personal #7

Numărul anului tău personal și numărul anului 2023 sunt aceleași, creând o armonie abundentă! În timp ce 2023 aduce multă creștere, este posibil ca acesta să fie un an de bun augur pentru tine. "Toți cei pe care îi întâlnești sunt doar o oglindă" va fi mantra ta în 2023. Mai mult ca oricând, vei realiza că toți cei pe care îi întâlnești în călătoria ta de viață sunt pur și simplu o oglindă și reflectă tot ceea ce se întâmplă în interiorul tău. Ceea ce vezi în ceilalți există în tine și, în multe moduri diferite pe parcursul anului, vei descoperi acest adevăr. Acest lucru nu înseamnă că ești responsabil pentru acțiunile sau comportamentele celorlalți, dar fiecare persoană care îți intersectează calea are ceva de învățat sau de arătat. Dacă o persoană provocatoare vă apare în cale în acest an, oricât de greu ar fi, încearcă să vezi dacă poți să privești această persoană ca pe un învățător, luminând ceva din interiorul tău care merită să fie privit. 2023 este, de asemenea, un an de mare dezvoltare spirituală pentru tine, totuși, se pare că multe dintre lecțiile tale vor fi învățate prin schimburi și experiențe trăite cu ceilalți. Parteneriatele pot fi și ele importante pentru tine, atât în afaceri cât și în viața personală. S-ar putea să te trezești făcând echipă cu cineva care te va ajuta că crești în carieră sau să faci un angajament mai profund față de o persoană pe care o iubești.

 

Anul personal #8

2023 aduce multe oportunități de transformare și de trezire. Gândește-te la omida care se transformă în fluture, deoarece aceasta este călătoria pe care o vei parcurge atunci când 8 este numărul anului tău. S-ar putea să descoperi că trebuie să renunți la anumite lucruri sau că lucrurile din jurul tău se prăbușesc într-un fel sau altul, doar pentru a renaște în ceva mai mare și mai bun. În timp ce transformarea poate fi dureroasă, ea aduce recompense uriașe care par să facă întotdeauna să merite călătoria. Împreună cu această energie incredibil de transformatoare, ai mult noroc și în ceea ce privește finanțele. Acesta este un an excelent în care să te gândești la modalități de a-ți maximiza averea și să te conectezi la energia abundenței. Abundența te înconjoară, iar dacă ești atent cu banii și înveți să ai o relație sănătoasă cu ei, este posibil să vezi recompense uriașe. Această energie a abundenței te va ajuta, de asemenea, să te folosești de puterea recunoștinței. Sentimentul de recunoștință pentru numeroasele binecuvântări din viața ta, te va ajuta să te ghidezi pe parcursul anului.

 

Anul personal #9

Acesta este un an de finalizare. Închei un ciclu și te pregătești să intri în altul nou, dar înainte de a ajunge la acest nou început, trebuie să-ți sărbătorești călătoria și locul în care ai ajuns. Ultimii nouă ani din viața ta au fost o provocare, dar acum lucrurile se vor așeza și te vei simți mai puternic pe măsură ce traversezi acest ultim capitol. La fel ca în multe cărți și filme, ultimul capitol este, de asemenea, unul fericit, în care personajul principal își primește în sfârșit răsplata și își însușește în sfârșit orice lecție pe care viața i-a adus-o în cale. Acesta este anul în care vei avea parte de un final fericit și în care vei triumfa în fața tuturor obstacolelor și piedicilor pe care viața ți le-a adus. Ajungi în vârful muntelui, iar priveliștea este uimitoare! Bucură-te de acest an de culminație și finalizare; meriți orice răsplată te găsește în 2023.