Luna Plină în Săgetător sosește pe 23 mai, aducând energii ce ne îndeamnă la aventură, distracție și joacă! Rareori avem parte de o Lună Plină care să ne încurajeze să căutăm bucuria, să nu luăm lucrurile atât de în serios și să ne amintim că viața este o experiență bogată în fiecare emoție.

Sub Luna Plină din Săgetător, este probabil să ne fie mai ușor să întâmpinăm o mentalitate abundentă și să ne simțim optimiști cu privire la viitor. Acolo unde înainte vedeam uși închise sau obstacole, această Lună Plină strălucește o lumină, permițându-ne astfel să vedem o nouă cale de urmat.

Pentru a valorifica energia acestei Luni pline, recunoștința va fi cheia noastră. Cu cât ne concentrăm mai mult pe toate darurile și abundența din jurul nostru, cu cât putem sărbători mai mult unde ne aflăm astăzi și ne simțim împăcați cu situația noastră actuală, cu atât mai multe beneficii vom simți de pe urma acestei Luni pline.

 

Luna Plină din Săgetător și transformarea bucuriei în intenția noastră

Folosiți această Lună Plină pentru a vă reaminti să căutați bucuria, pentru a sărbători tot ceea ce vă face să vă simțiți bine și pentru a aduce puțină aventură și joacă în viața voastră! Găsiți modalități de a vă destinde și de a aduce puțină distracție în viețile voastre.

Câteva modalități excelente de a vă conecta cu această energie sunt, încercarea de lucruri noi, întâlnirea cu prietenii care vă fac să vă simțiți bine, încercarea unei activități care vă aprinde pasiunile sau chiar și simplul fapt de a a vă reaminti că viața nu este numai muncă grea.

Eliberarea rușinii în legătură cu intenția de a face din bucurie o prioritate poate fi, de asemenea, de ajutor. Uneori, putem avea impresia că munca grea este necesară pentru a ne simți productivi sau că doar așa facem o diferență. Dar, uneori, cea mai bună diferență pe care o putem face în viețile noastre și ale altora este să căutăm și să ne găsim bucuria.

Vedeți dacă puteți folosi energiile Lunii pline pentru a face din bucurie o prioritate, și vedeți cum aceasta începe să evolueze și să vă schimbe viața într-o nouă direcție.

 

Simbolul Sabian al Lunii pline din Săgetător

Simbolul Sabian pentru această Lună Plină este - „Un copilaș care învață să meargă”. Adesea ne gândim la copilul care învață să meargă ca fiind lent sau chiar neîndemânatic și, deși acest lucru poate fi adevărat, în realitate este curajos. Copiii trebuie să fie determinați, trebuie să creadă în ei înșiși, trebuie să știe că pot, chiar dacă nu reușesc încă.

Un copil care învață să meargă este un suflet hotărât, curajos și îndrăzneț care este gata să facă acel pas pe un teren nou și să nu renunțe niciodată până când nu reușește!

Poate că există ceva în viața ta care te face să te simți ca un copil care tocmai face primii pași. Poate că există o situație în care simți că te bâjbâi, nesigur că te îndrepți cu adevărat în direcția corectă.

Această Lună Plină ne încurajează să continuăm. Ne încurajează să ne găsim curajul și îndrăzneala de a face acei pași, de a încerca ceva nou și de a provoca ceea ce credem despre noi înșine. Este posibil să ne fi petrecut întreaga viață târându-ne, dar acum este momentul să facem pasul către următoarea evoluție a destinului nostru.

Luna Plină din luna mai ne oferă tuturor un upgrade dacă suntem pregătiți să facem saltul. S-ar putea să descoperim că o oportunitate ne iese în cale sau poate că ceva din trecutul nostru atinge în sfârșit un punct culminant. Există un noroc Universal de partea noastră, care trimite semnale pentru a ne amplifica intențiile.

 

Luna Plină în Săgetător și planeta viselor

Neptun, planeta viselor, este și ea activă sub această Lună Plină, oferindu-ne un val de sprijin pentru a ne realiza propriile vise. Îndrăznește să visezi măreț; îndrăznește să ajungi mai sus și permite Lunii pline să îți ghideze drumul.

Neptun este, de asemenea, o planetă foarte creativă, așa că în special proiectele creative vor fi susținute acum. De asemenea, este posibil să simțim un val de energie creativă, ce ne va permite să ne gândim și să simțim diferit lumea din jurul nostru.

Ori de câte ori energia lui Neptun este puternică, este de obicei modul Universului de a ne reaminti să avem încredere în instinctele noastre. Intuiția noastră poate fi intensificată sub vraja lui Neptun, așa că, dacă există ceva de care vrei te eliberezi din viața ta, ascultă-ți acum intuiția.

Neptun ne va îndruma să punem capăt unui lucru, iar energiile pozitive ale Lunii pline ne vor asigura că acum se va deschide o nouă ușă.

 

Lucrul cu energia Lunii pline din mai 2024

Recunoștință. Recunoștință. Recunoștință. Dacă vrei să absorbi vibrațiile abundente ale acestei Luni pline, trebuie să te plasezi într-o stare de spirit abundentă, iar cea mai rapidă modalitate de a face asta este recunoștința. Fiind recunoscător pentru tot ceea ce ai, îți permite să îți ridici vibrația și să vezi lucrurile dintr-o mentalitate mai pozitivă.

Dacă treci printr-o luptă, vezi dacă poți ieși din starea negativă luând o pauză și făcându-ți timp pentru plăcere. Faceți din plăcere și bucurie intenția dvs. și vedeți cum vă ajută să schimbați lucrurile.

Există, de asemenea, o energie curajoasă oferită de Luna Plină în Săgetător, ce ne încurajează să ne ridicăm la un nivel superior și să trecem la următorul pas. La fel ca un bebeluș care învață să meargă, lucrurile pot părea înfricoșătoare și nesigure la început, dar dacă avem încredere în noi înșine, ne vom găsi în cele din urmă calea.

Lunile pline sunt un punct bun în lună pentru a aduce încheierea unui lucru. Neptun ne va îndruma să avem încredere în intuiția noastră, s-ar putea să nu avem toate faptele, dar nu avem nevoie de ele atunci când Neptun este implicat. Trebuie doar să avem încredere în vocea noastră interioară.


Sursa