Cei din antichitate creau că, atunci când Luna Nouă pica în semnul tău zodiacal, glanda pineală (lăcașul sufletului tău) se activa, permițându-ți să te conectezi profund cu Universul și dimensiunile înalte din jurul tău.

În general se întâmplă să ai Luna Plină în zodia ta cam o dată an, iar atunci când se întâmplă este ca și cum ți s-ar oferi accesul la energii speciale ce te vor ghida pentru următoarele 12 luni.

Deși toate zodiile au o Lună Plină în fiecare an, în 2019 a fost o zodie care nu a primit-o pe a sa.

2019 nu a o oferit nici o lună plină celor născuți în zodia Racului. Voi v-ați ratat oportunitatea de a primi deosebita înțelepciunea și iluminare ce apare atunci când Luna Plină este în semnul vostru.

Dar în acest an, prima Lună Plină va avea loc pe 10 ianuarie în semnul Racului, însă nu este Luna ta Plină obișnuită. Este o Eclipsă de Lună!

Eclipsele de Lună au loc la Lună Plină și sunt extrem de potente. Având în vedere că Racul nu a avut nici o Lună Plină în 2019, te poți aștepta ca energia acestei Eclipse să fie extraordinar de specială!

Acum să Racul are momentul său, se va asigura că îl folosește pentru a străluci cu intensitate!

Cu toții, indiferent de semnul nostru zodiacal, vom simții energiile Racului curgând cu putere spre noi în timpul acestei Eclipse.

În plus, acestei energii i se mai adaugă și Soarele împreună cu alte patru planete ce se află în Capricorn, formând ceea ce se numește un Stellium.

Acest stallium în Capricorn va încerca să guverneze Racul fluid, emoțional și sensibil, însă este posibil ca acest fapt să agraveze lucrurile, nu să le îmbunătățească!

Racul are nevoie să aibă momentul său, și nu are de gând să-l lase pe gânditorul, logicul și practicul Capricorn să îi strice parada!

Racul iese din carapacea sa pentru a ne reaminti de nemaipomenita sa putere, iar noi toți o vom simți sub această potentă Eclipsă de Lună.

Eclipsele de Lună aduc portaluri de energie accelerată ce ne ajută să schimbăm și să mutăm lucrurile din viața noastră.

Ele pot aduce și sfârșituri sau certitudini asupra lucrurilor peste care am trecut dar pe care încă nu le-am eliberat.

Eclipsele de Lună pot fi dure, căci adesea ne duc pe un drum pentru care simțim că nu suntem încă pregătiți. Ele pot accelera călătoria sufletului nostru prin eliberarea unui lucru din viața noastră sau iluminarea adevărurilor pe care trebuie să le conștientizăm pentru a putea înainta în continuare.

Având în vedere că energiile Racului sunt puternice, este posibil ca perioada acestei Eclipse să fie una extrem de emoțională, și este posibil să fim deosebit de sensibili sau chiar ușor iritabili.

Racul guvernează și peste chakra inimii, ceea ce înseamnă că este posibil să simțim granițele din jurul inimii noastre cum se sparg și se deschid larg, lucru ce poate fi în același timp frumos dar și dureros.

Sunt posibile și activările inimii sub influența acestei energii așa că, dacă ai lucrat la vindecarea inimii tale, cu siguranță vei putea folosi această energie pentru a te împinge un pic mai departe, deschizându-ți centrul inimii un pic mai mult.

Uneori este nevoie să acționăm atunci când este Lună Plină pentru a beneficia de energiile ei, dar sub această Eclipsă este posibil să trebuiască doar să stăm de-o parte și să lăsăm Universul să aducă spre noi orice este necesar.

Această Eclipsă de Lună în Rac lucrează în tandem cu Eclipsa de Soare din 25-26 Decembrie 2019.

Sub această energie, este posibil să iasă în evidență sau să fie amplificate tematici din jurul Eclipsei de Soare.

Întrucât această Eclipsă Lunară pică în Rac, atenția noastră se concentrează pe casă și familie sau pe sentimentul că suntem acasă în interiorul nostru.

Este posibil să ne simțim într-un fel prinși în problemele de familie sau să reflectăm la ceea ce înseamnă pentru noi familia sau relațiile din viața noastră.

Este, de asemenea, posibil să facem spațiu în viața noastră pentru a ne simți mai mult ca acasă în interiorul nostru sau pentru a seta limite celor pe care îi iubim.

Cu toții tindem să simțim Eclipsele un pic diferit însă, cel mai probabil vom observa cu toții unele teme ce reies în jurul casei și familiei noastre, dar și sentimentul că acestea ne cheamă.

Saturn, Pluto și Mercur sunt de asemenea foarte active în perioada acestei Eclipse, iar Uranus se pregătește să intre în mișcare directă în următoarea zi.

Saturn și Pluto sunt jucători importanți ai astrologiei din 2020, însă implicarea lui Mercur cel mai probabil va aduce comunicarea în prim plan.

Vom fi nevoiți să fim clari în comunicarea noastră cu ceilalți și să fim atenți la modul în care abordăm orice conversații dificile sau tensionate s-ar putea să apară.

Este posibil să fim încurajați să ne spunem adevărul și să ne împărtășim înțelepciunea într-un fel ce ne va ajuta să ne eliberăm de ceva apăsător ce ne-a tras în jos.

Există acest sentiment că adevărul ne va elibera, însă uneori adevărul poate fi dureros la început.

Dacă adevăruri noi sunt descoperite, Uranus ce va merge direct din 11 Ianuarie, ne va ajuta să aducem unele clarificări.

Per total, Eclipsa de Lună Plină în Rac este una intensă și va seta scena pentru lunile următoare.

Ne va ghida să ne exprimăm, să ne deschidem inimile, să intrăm în legătură cu emoțiile noastre și să lucrăm pentru a ne simți acasă în interiorul nostru.

Este posibil să agite și dinamica familiei sau problemele casnice. Este posibil să simțim nevoia să ne spunem adevărul sau este posibil să descoperim că un adevăr ce ne va schimba calea și direcția vieții este luminat pentru noi.

Eclipsa de Lună din 10 Ianuarie ne va ghida cumva pe toți să eliberăm și să renunțăm la lucrurile ce nu ne mai servesc scopului înalt, pentru a putea accelera și sări în călătoria sufletului nostru.

Suntem pregătiți.

Sursa: https://foreverconscious.com