Prima Lună Nouă din an va avea un impact major și va aduce valuri de energii volatile pe cerul cosmic.

Luna Nouă va pica în semnul Vărsătorului pe 24 Ianuarie, și este posibil să aducă unele schimbări bruște sau sentimentul de îngreunare pe care îl vom simți  întreaga săptămână dinainte.

Iar asta se întâmplă pentru că, cu doar câteva zile înainte, pe data de 22 Soarele și Uranus vor fi într-un aliniament tensionat numit pătrat, a cărui energii vor fi intensificată și mai mult de către Luna Nouă.

Uranus este guvernat de către Vărsător și este planeta schimbării și trezirii, însă schimbările pe care le simțim în timpul acestei Luni Noi vor fi mai de grabă unele emoționale.

Sigur că schimbarea se poate manifesta în mai multe feluri, însă pare că această Lună Nouă va lucra cu emoțiile noastre și va declanșa schimbarea pe care am simțit că trebuie s-o facem în viețile noastre.

Uneori sentimentele noastre sunt ascunse adânc în interior, iar noi nu avem mereu acces la ele. Uneori nu ne simțim stresați chiar dacă suntem de fapt. Uneori nu se simțim răniți până nu stăm în liniște și ne permitem să procesăm această emoție.

Iar vibrația Lunii Noi ne cheamă să facem exact acest lucru, și nu doar acum, ci pe tot parcursul anului.

Trebuie să devenim mai buni în a ne simții emoțiile. Trebuie să încetăm să mai îngropăm sau  să ascundem lucruri și să ne permitem să mergem prin lume cu un pic mai multă libertate emoțională.

Libertatea emoțională ne poate face pe mulți dintre noi să ne simțim extrem de vulnerabili și mult prea deschiși. Mergând prin lume astfel poate fi înspăimântător și ne poate epuiza calitățile empatice.

Însă dacă 2020, cu toate aliniamentele cosmice masive și schimbările planetare, încearcă să ne învețe ceva, acel lucru este să ne deschidem inimile mai profund și mai larg.

Ce ar fi dacă în această perioadă, atunci când întâlnim o persoană ce ne destabilizează vibrația, în loc să ne închidem și să fugim de ea, să încercăm să rămânem cu inima deschisă?

Atunci vom putea descoperi cu adevărat puterea pe care dragostea o aduce, acea putere pe care o avem cu toții în noi.

Iar Luna Nouă aduce exact acest mesaj și ne reamintește că o inimă deschisă este una puternică. Ne reamintește că atunci când ne permitem să fim mai blânzi, lumea devine și ea mai blândă.

Mama Lună știe că este dificil să mergi prin lume cu inima deschisă, de aceea își permite să se miște în faze.

Ne arată când este plină și deschisă dar și când este întunecată și are nevoie să se retragă. Inima ei este mereu deschisă, ea doar lucrează diferit, în armonie cu ritmul și ciclul său.

Asemeni Lunii, uneori trebuie să ne punem inima pe tavă iar alteori să iubim de la distanță.

Energia Lunii este intensă pe tot parcursul anului 2020, iar odată ce începem Noul An Lunar cu această primă Lună Nouă, putem cu toții să invităm în viețile noastre mai multă deschidere și libertate emoțională.

Cu toții ne putem deschide larg inima, căci există un nou spațiu acolo pentru noi.

La suprafață, vibrația din jurul Lunii Noi este tensionată și dezordonată, așa că este posibil să fim nevoiți să fim conștienți de asta și să găsim moduri în care să revenim cu picioarele pe pământ atunci când ne simțim copleșiți.

Dar, cel mai probabil, dacă îți vei deschide inima un pic mai mult decât te simți confortabil, și îți lași energia inimii să strălucească în lume atunci când te simți copleșit sau un pic vulnerabil, ceva din acest schimb te va face să te simți în siguranță, mai puternic și echilibrat cu puterea ta.

Nu uita că mantra pentru luna Ianuarie este –”Sunt conectat cu puterea mea superioară,”- iar singurul mod prin care poți face asta, este îndrăznind să îți deschizi larg inima.

Dar asta nu înseamnă că trebuie să permiți altora să profite de tine, sau să continui să oferi atunci când nu este spre binele tău. Înseamnă mai degrabă să înveți cum să posezi puterea ce vine cu o inimă deschisă și să înveți cum s-o folosești pentru a aduce mai multă dragoste spre tine, dar și spre ceilalți.

Vărsătorul este semnul umanitarului și al comunității. Este un semn asociat cu ajutorarea celorlalți și grijea față de colectiv.

Există atât de multă traumă și tragedie în lume încât dacă ai energia să-ți oferi chiar și puțin mai multă dragoste, ție, celorlalți sau planetei, atunci ar trebui să faci din asta o prioritate, chiar și pentru câteva minute în noaptea Lunii Noi.

Așa că, deși energia din jurul acestei Luni Noi este plină de umbre volatile și poate părea mai degrabă un moment în care să îți protejezi energia, eu spun să îți asculți intuiția și să faci exact opusul. Fii curajos și deschide-ți inima un pic mai mult.

Fă-o în siguranță, dar având curajul de a iubi un pic mai mult, și de a-ți permite să simți cu adevărat tot ce ai ascuns și îngropat până acum.

Atunci când simți, vindeci. Iar vindecarea nu vine din disecarea emoțiilor din mintea ta, vine atunci când îi permiți pur și simplu energiei să curgă prin inima ta deschisă, nederanjată și ținută în spațiul apartenenței absolute.

Încearcă pentru tine. Lărgește-ți chackra inimii, ținându-ți brațele larg deschise și pieptul ațintit spre cer.

Pune-ți o bucată de cuarț roz la gât iar apoi mergi prin lume cu inima înainte.

Lasă-ți jos barierele, iar atunci când simți impulsul să fugi și să te ascunzi, vezi dacă poți face exact opusul. Poți face asta! Iar Mama Lună este lângă tine!

Sura: https://foreverconscious.com/