Portalul Leului s-a deschis în data de 26 Iulie și se va închide în 12 August, însă în data de 8 August energiile sale vor fi la potențial maxim.

Venus este planeta dragostei și a feminității, iar în această perioadă este aliniată cu Jupiter, planeta abundenței și a expansiunii.

Acest aliniament va arunca pe pământ valuri de energie pozitivă ce va fi mai apoi însoțită de vibrațiile înalte trimise o dată cu deschiderea portalului.

Toată această energie îți va pătrunde în corp și suflet prin inimă și cel de-al treilea ochi, așa dar acestea sunt chakrele cu care vom lucra și pe care le vom activa în acest ritual.

Ritualul Porții Leului 2019

Data ideală pentru efectuarea acestui ritual, este 8 August.

Vei avea nevoie de:

  • O unealtă de afumare la alegere
  • O hârtie (sau jurnalul tău) și un pix
  • 2 cristale la alegere
  • Cronometru (opțional)

 

Indicații:

1. Folosește unealta de afumare aleasă pentru a-ți curăța aura, apoi spațiul înconjurător. Când îți cureți aura, recită următoarea mantră-

”Mă curăț cu lumină și energia dragostei. Părăsesc acum trupul meu toate energiile ce nu îmi aparțin. Sunt lumină, sunt liber. Sunt întreg. Sunt eu.”

Când îți cureți spațiul înconjurător, recită următoarea mantră de trei ori-

”Spațiul meu este curățat și protejat, doar lumina și dragostea pot sălășlui aici.”

2. Așează-te într-o poziție confortabilă și pune-ți mâna pe chakra inimii (în centrul pieptului). Închide ochii și imaginează-ți că inspiri și expiri prin inimă. Fă asta timp de câteva respirații.

3. Acum plasează-ți mâna la câțiva cm distanță deasupra inimii. Începe prin a face cercuri în inversul acelor ce ceasornic, imaginându-ți că ești ceasul (mâna se va mișca spre dreapta). În timp ce faci cercul, imaginează-ți că îți cureți energia inimii. Fă asta timp de 1-2 minute, sau până ai făcut cel puțin 100 de cercuri. Observă orice senzație apare în acest timp.

4. Când ai terminat, inversează direcția cercului, mișcându-ți mâna în direcția acelor de ceasornic. Când faci aceste cercuri, imaginează-ți că îți deschizi și supra-încarci chakra inimii. Încearcă să simți energia cum ce îți radiază din inimă și vezi ce se întâmplă dacă faci cercurile mai mari sau mai lungi. Repetă această mișcare pentru 1-2 minute sau până ai făcut cel puțin 100 de cercuri.

5. Acum scutură-ți mâna și repetă acest proces, însă de această dată deasupra celui de-al treilea ochi localizat în centrul frunții tale. Din nou, plasează-ți palma la câțiva cm deasupra celui de-al treilea ochi, apoi începe curățarea lui, mișcându-ți mâna în direcția inversă acelor de ceasornic pentru 1-2 minute, apoi în direcția acelor de ceasornic pentru aceeași perioadă de timp. În timp ce faci asta, observă orice senzații vin spre tine.

6. Acum întinde-te, ia cristalele alese și plasează unul pe cel de-al treilea ochi, și unul pe centrul inimii. Stai întins și meditează astfel pentru 10 minute, sau mai mult dacă dorești. 

În timp ce meditezi, încearcă să-ți limpezești mintea și să te concentrezi pe energiile cristalelor ce se scufundă în corpul tău prin cel de-al treilea ochi și chakra inimii.

7. Când ieși din meditație, pune cristalele de-o parte, ia hârtia sau jurnalul și scrie tot ce îți trece prin minte. Poți scrie orice ai trăit sau orice gând sau sentiment ai în acel moment. De asemenea, îți poți ruga îngerii sau spiritele ce te ghidează să vină și să îți transmită un mesaj.

Pentru acest exercițiu, recomand să setezi un cronometru pentru 20 de minute, timp în care să  îți permiți să scoți pur și simplu tot ce este în mintea ta. Pentru cele mai bune rezultate, încearcă să scrii fără oprire și fără să te cenzurezi. Intrând în acest curs te va ajuta să accesezi straturi adânci ale subconștientului tău.

Dacă dorești, poți folosi următoarele sugestii pentru a te ghida-

  • Mă iert pentru…
  • Devin mai bun la…
  • Mă pot iubi mai mult făcând…
  • Cred în mine pentru că…
  • Sunt cel mai intuitiv atunci când…
  • Mă simt cel mai echilibrat atunci când…

8. Când ai terminat, reflectă la ce ai scris și vezi ce mesaje ai primit în ceea ce ai scris. Mulțumește-le ghizilor tăi spirituali și îngerilor dacă au venit în timp ce scriai.

9. Poți purta cristalele cu tine pe parcursul zilei, sau poți dormi cu ele pe noptiera patului.

Să nu uiți să bei un pahar mare de apă sau o cană cu ceai de plante după ritual, pentru a ajuta energiile să se activeze.

Sursa: https://foreverconscious.com