Pe 23 Octombrie întâmpinăm sezonul Scorpionului, o perioadă în care suntem chemați să tranzităm și să transformăm o zonă din viața noastră.

În fiecare an atunci când Soarele intră în semnul scorpionului, suntem încurajați să renaștem și să ne reînnoim. Peste tot în jurul nostru putem vedea cum Mama Natură face la fel, ca și cum ne-ar inspira să ne schimbăm viețile pentru a ne pregăti de noul capitol ce ne așteaptă.

Semnul Scorpionului este guvernat de trei arhetipuri, Scorpionul, Vulturul și Pheonixul. Aceste trei arhetipuri reprezintă transformarea conștiinței la care însuși Scorpionul este supus.

Scorpionul este cea mai clasică reprezentare a energiei acestui crustaceu ce are simboluri în multe părți ale lumii.

În Egiptul Antic, se credea că Scorpionul ajută sufletele să facă tranziția din corpurile lor în lumea de apoi. Scorpionul supraveghea sufletul ce se desprindeau de casa de pe pământ pentru a-și croi drum în viața de apoi.

În alte culturi, Scorpionul a fost folosit ca simbol al cilului morții și renașterii, asemenea șarpelui, are abilitatea de a-și lepăda pielea, renăscând de mai multe ori într-o viață.

Sub Soarele în Scorpion, cu toții suntem chemați să ne lepădăm de piele și să renaștem. De asemenea, suntem chemați să recunoaștem ritmul și cilul vieții și să acceptăm ideea morții.

Moartea este inevitabilă pentru noi toți, cu toate acestea nu moartea de la sfârșitul vieții noastre pe Pământ este cea care contează. Creștem constant, avansăm continuu, iar viața ne aduce mereu circumstanțe ce ne schimbă abordarea, credințele și ceea ce suntem.

Cu toții trecem prin cilul morții și al renașterii în această călătorie, și exact asta vrea Scorpionul să îmbrățișăm. Vrea să îmbrățișăm puterea ce vine o dată cu acceptarea schimbării vieții și creșterii ce poate fi atinsă doar dacă permitem părților din noi ce nu ne mai sunt de folos, să moară pentru a renaște.

Asemenea Pheonixului, trebuie să învățăm cum să ne ridicăm din cenușă.

Pe parcursul Toamnei, vedem cât de frumoasă poate fi moartea. Vedem și că procesul morții Mamei Natură este acela ce asigură nutrienții pentru ca o nouă viață să fie creată în Primăvară. Frunzele moarte sunt cele ce hrănesc pământul și susțin creșterea atunci când vremea se va încălzi.

Moartea nu este sfârșitul; este un nou început, este un nou capitol și oportunitatea de a începe din nou. Iar atunci când Soarele intră în semnul Scorpionului, suntem încurajați să acceptăm ciclul și ritmul vieții.

În sezonul Scorpionului din 2019, Mercur, planeta comunicării va fi retrogradă tot în semnul Scorpionului. În timp ce Mercur alunecă spre lumea de dincolo, ne va ghida să ne gândim la noi moduri în care putem comunica mai profund și mai grijuliu.

Cei mai mulți dintre noi rămân prinși în comunicarea verbală sau scrisă, însă cu Mercur retrograd în Scorpion, suntem încurajați să pătrundem în formele subtile de comunicare. Suntem încurajași să pătrundem în intuiția noastră și darul empatiei și telepatiei, și să ascultăm cu întregul corp.

Scorpionul este o ființă extrem de intuitivă iar sezonul Scorpionului este o perioadă extrem de sensibilă și intuitivă în care putem cu adevărat să ne intensificăm darurile transcendentale. Și energia de a face schimbări, de a transforma și avansa spre niveluri mai înalte de conștiință, este de asemenea puternică, și o putem folosi pentru a călătorii în dimensiunile înalte pentru a primii informații de la ființele Spirituale.

Această energie este din nou amplificată în momentul în care trecem din Octombrie în Noiembrie. În noaptea de 31, când vălul dintre dimensiuni se subțiază, aducând o energie ce o vom simții în prima parte din Noiembrie.

Noiembrie aduce și un cod numerologic puternic ce se aliniază cu vibrația îngerilor și ghizilor spirituali.

Codul numeric angelic va fi până pe 11 Noiembrie, zi extrem de potentă pentru manifestații din inimă și intuiție, iar energia Scorpionului este cea care ne ghidează prin toate aceste zile sacre.

Energia Scorpionului ne încurajează și să mergem în interior și să reflectăm unde am fost, cine suntem și cine devenim. Este o perioadă de reflectare intensă în care s-ar putea să fim sensibili la călătoria vieții noastre.

Ne putem simți mai conectați cu partea noastră întunecată sau este posibil să ne simțim în sfârșit suficient de curajoși să pătrundem în lucrurile ce ne fac vulnerabil.

Dacă nu suntem echilibrați în sezonul Scorpionului, este posibil să avem tendința de a manipula, sau să fim excesiv de grijulii și defensivi însă, atâta timp cât suntem sinceri cu noi și ne înfruntăm emoțiile brute ce bolborosesc din interior, ar trebui să putem face salturi uriașe pentru a ne eleva conștiința.

Pentru a onora sezonul Scorpionului, petrece-ți timpul reflectând în tăcere, onorează ciclul morții și renașterii din viața ta, meditează la tărâmurile superioare de conștiință, și fii sigur că folosești această energie pentru a transforma zone din viața ta ce tânjesc după schimbare.

Nu-ți fie frică să lași lucrurile moarte să se ducă, căci ele îți vor da nutrienții pentru marea ta renaștere.

Sursa: https://foreverconscious.com