În fiecare an, între 21 și 23 august, în timp ce Soarele traversează linia ce desparte zodia Leului și cea a Fecioarei, se întâlnește cu steaua Regulus.

Regulus este una dintre cele patru Stele Regale, pe care astrologii din antichitate le considerau gardienii sacri ai celor patru porți cosmice situate în colțurile de nord, sud, est și vest ale cerului. Regulus era gardianul porții cosmice nordice, care deține vibrații despre care se spune că ne activează cele mai înalte chakre.

În aceste câteva zile, conectarea la Sinele nostru Superior, la intuiție și la ghizii spirituali s-ar putea să o facem mai ușor și mai fluid. Este posibil să recunoaștem cu mai multă ușurință legătura noastră cu cosmosul și cu tot ceea ce se află în el.

Pe măsură ce Regulus și poarta cosmică nordică sunt activate, stabiliți-vă  intenția ca această energie să se teleporteze din ceruri direct în coroana și în inima voastră. Vedeți cum această energie se extinde, umplându-vă ființa cu un sentiment de apartenență, înțelepciune intuitivă și seninătate.

Pe lângă activarea chakrelor superioare, Regulus este considerată și steaua regalității, a succesului și a bogăției. Este cunoscută sub numele de Inima Leului și poate susține cele mai înalte pasiuni, vise și ambiții ale noastre.

Dacă doriți să atrageți mai multă bogăție sau să lansați o idee de afaceri, Regulus vă poate ajuta să atrageți succesul și abundența.

Puteți folosi zilele în care Soarele se aliniază cu Regulus pentru a începe proiecte, a publica lucrări, a semna contracte sau a acționa în direcția viselor și obiectivelor tale. Dacă porniți din inimă, Regulus va lucra de două ori mai mult pentru a vă aduce manifestările la lumină.

Dacă ești născut între 21 și 23 august sau dacă ai planete în jurul a 0 grade Fecioară, ai de partea ta energia norocoasă a lui Regulus. Cei născuți cu un Regulus activ prosperă adesea în poziții de conducere și pot descoperi că oamenii vin în mod natural la ei pentru sfaturile și consilierea pe care o pot oferi.

În antichitate, Regulus era considerat și steaua regilor și a reginelor, așa că, pe măsură ce Soarele se aliniază cu Regulus, pot apărea vești în jurul familiilor regale sau chiar a liderilor mondiali.

 

Iată alte câteva modalități de a lucra cu energiile lui Regulus:

 

·         Puteți face un masaj capilar folosind uleiuri esențiale încărcate cu intenții/mantre
·         Încercați o meditație pentru a vă stimula chakrele superioare
·         Tundeți-vă
·         Încercați să fiți recunoscători pentru tot ceea ce vă iese în cale pe parcursul zilei
·         Faceți lucruri care vă fac să vă simțiți abundenți
·         Hrăniți-vă pasiunile
·         Lucrați cu cristalele pentru Chakra Coroanei
·         Faceți un ritual pentru a vă curăța Chakra Coroanei

Sursa: https://foreverconscious.com