Luna Nouă în Balanță este și o Super Lună, ceea ce înseamnă că îi vom simți efectele mult mai intens. Se întâmplă să pice în aceeași zi în care Saturn se aliniază direct cu Nodul Sud și în care asteroidul ce vindecă suflete, Chiron este foarte activ, ceea ce ne spune că este posibil ca această Lună Nouă să aducă unele răsturnări de situație și provocări, dar indică și o enormă posibilitate de creștere.

Venus guvernează semnul Balanței așa dar, este de asemenea posibil ca această Lună Nouă să declanșeze unele relații și să ne încurajeze să ne privim atitudinea și comportamentul cu privire la conexiunile din viața noastră.

Relațiile pe care le avem ne pot arăta multe atunci când vine vorba de călătoria și lecțiile pe care sufletul nostru este aici să le parcurgă.

Sub influența acestei Luni Noi, este posibil să ne gândim la noi moduri prin care putem crea legături și conexiuni sănătoase cu ceilalți, fie creând granițe fie arătând recunoștință celor dragi.

Dacă ai vreo relație ce a fost problematică sau dificilă, această Lună Nouă te poate inspira să mergi pentru totdeauna mai departe sau să abordezi provocările într-un nou mod.

Uneori, persoane dificile intră în viața noastră pentru a trezi, activa și întări o parte a sufletului nostru. Uneori acești oameni sunt ca niște semnale de trezire ce ne ajută să ne găsim adevărata cale și chemare.

Lunile Noi deschid întotdeauna un portal spre o nouă realitate, așa dar dacă întâmpini dificultăți cu o anumită persoană din viața ta, setează o intenție, încearcă să găsești dragoste și iertare în inima ta, și vezi dacă această energie îți poate schimba felul în care acționezi și conștientizezi situația.

Luna Nouă din Septembrie vine într-un moment sensibil al anului fiind foarte aproape de echinocțiu. Echinocțiul este unul din acele momente ale anului când vălul dintre dimensiuni este foarte subțire și putem ajunge cu mai multă ușurință la nivele elevate de conștiință.

Peste tot în jurul nostru lucrurile se schimbă. Anotimpul se schimbă iar Mama Natură se transformă. Se usucă sau înflorește, lăsând în urmă sau creând viață nouă. Este o perioada de tranziție și putem simți că unele aspecte din viața noastră sunt și ele în tranziție.

Sub influența acestei energii ne putem retrage în interior, putem da voalul la o parte pentru a găsi o nouă parte din noi ce este gata să renască.

Și energia manifestării va fi foarte puternică în preajma Lunii Noi, așa că o putem folosi pentru a ne gândi la un lucru pe care ni-l dorim în viața noastră.

Mai avem doar trei luni din an, ce îți dorești să realizezi? Ce dorești să ți se întâmple în 2019? Ce ultime acțiuni poți face pentru a face anul acesta unul bun pentru tine?

Balanța este reprezentată de către cântar, fiind singurul semn zodiacal ce are ca simbol un obiect inanimat.

Balanța este un simbol al justiției și echilibrului, iar toate aceste energii sunt cu noi pe perioada Lunii Noi, așa dar aici există și un înțeles mai profund al echilibrului.

Balanța este al 7-lea semn zodiacal, fiind guvernată de numărul 7 și acesta îi oferă un plus de spiritualitate.

Deși energia Balanței își dorește ca noi să găsim echilibrul nevoilor noastre și ale celorlalți, își dorește și ca noi să găsim echilibrul dintre lumea aceasta și cealaltă.

Suntem un suflet ce are o experiență umană, iar sub influența acestei Luni Noi volatile, poate fi folositor să nu uităm de echilibrul dintre realitatea fizică pe care o vedem și realitatea spirituală ce suntem.

Suntem aici într-o călătorie temporară, Pământul nu este casa noastră. Suntem doar vizitatori aici, așa sunt și experiențele pe care le avem și emoțiile ce ne întâmpină.

Suntem Universul ce ia formă umană iar apoi se schimbă înapoi. Viața pare așa de serioasă atunci când o trăim, însă avem darul de a nu ne lăsa prea prinși și atașați de evenimentele ce au loc în jurul nostru. Există un dar în amintirea faptului că suntem aici pentru a experimenta tot ceea ce ne face umani.

Sub influența acestei Luni Noi, vezi dacă te poți elibera de orice fel de seriozitate sau atașament ce te ține pe loc, te trage înapoi și te stresează.

Nu trebuie să iei povara lumii pe umerii tăi. Nu trebuie să repari totul sau să îți echilibrezi viața așa cum crezi tu că ar trebui.

Echilibrul este atins prin renunțarea la control și acceptarea locului în care ne aflăm în acest moment. Este despre onorarea călătoriei umane și respectarea procesului minții, corpului și sufletului nostru.

Nu vom știi niciodată totul, însă în loc să lăsăm asta să ne doboare, o putem folosi ca inspirație pentru a trăi în libertate, știind că suntem aici să învățăm iar greșeala reprezintă o parte din învățare.

Când ne permitem libertatea de a face greșeli, de a ne alătura curgerii vieții noastre, de a accepta pe deplin forma noastră umană pe care o avem acum, ajungem de fapt într-un profund stadiu de echilibru dintre corp, suflet, inimă, minte, oamenii din jur și Pământ.

Echilibrul nu este doar între tine și mine, alb și negru, da sau nu, este armonizarea fiecărui aspect al ființei tale pentru a vibra împreună cu ceea ce se întâmplă în jurul tău și în interiorul tău.

Valoarea spirituală a acestei Luni Noi ne va ajuta să ne schimbăm și să ne transformăm din vechi în nou. Aceste energii puternice te pot face să te simți obosit, sensibil și conectat la energiile transcendentale.

Iată o mantra ce te poate ghida - „Întâmpin portalul Lunii Noi în Balanță. Sub influența acestei energii, cer să rămân deschis spre oportunitățile și vindecările ce îmi sunt menite. Cer protecție pentru tot ceea ce nu este în echilibru cu locul în care trebuie să fiu.”

Sursa:  https://foreverconscious.com/