14 iunie 2022 aduce o Super Lună Plină în Săgetător. Super Lunile pline au loc atunci când Luna este mai aproape de Pământ, ceea ce o face să pară mai mare și mai strălucitoare. Super Lunile pline ne afectează întotdeauna un pic mai puternic decât o Lună Plină obișnuită, dar având în vedere că luna trecută am avut o Eclipsă de Lună sângerie, Luna Plină din iunie va părea mult mai liniștită!

Lunile pline, ne ajută întotdeauna să scoatem lucruri din noi. Ele sunt considerate un moment potent în lună pentru a finaliza proiecte, pentru a ne detoxifia și pentru a renunța la lucrurile care nu mai servesc creșterii noastre sau binelui nostru cel mai înalt.

La nivel colectiv, am lucrat cu toții cu o energie transformatoare foarte puternică. Această energie transformatoare a început să se manifeste la sfârșitul lunii aprilie și a continuat pe parcursul întregii luni mai.

Transformarea necesită întotdeauna o oarecare renunțare și desprindere, iar pe măsură ce se apropie această Lună Plină, s-ar putea să simțim că nu mai avem nimic de dat. Este posibil să ne simțim nesiguri sau chiar confuzi cu privire la ceea ce mai trebuie curățat sau finalizat. Ne putem simți ca și cum am dat peste un hop (sau poate un loc de pauză) pe drumul pe care am călătorit.

Dacă simțiți acest lucru, să știți că este în regulă! Este în regulă să nu știți. Este în regulă să faceți o pauză. Este în regulă să vă simțiți chiar puțin blocați, uneori. Este în regulă să continuați să mergeți, chiar dacă vă simțiți că nu aveți o direcție clară în acest moment.

Neptun, planeta iluziei și a confuziei, este foarte activă în jurul acestei Luni pline, aruncându-și vălul peste lumea văzută.

Ori de câte ori energia lui Neptun este puternică, ea creează o ceață în atmosferă, făcând lucrurile greu de înțeles. Este posibil să ne simțim confuzi și să nu știm cum să procedăm, cum să ne simțim sau încotro să facem următorii pași.

Neptun face acest lucru pentru ca noi să ne putem exersa mușchii intuiției. Vedeți, Neptun nu este doar planeta iluziei, ci și planeta imaginației și a spiritualității. Creează ceață astfel încât nu avem altă alegere decât să mergem în interior și să ne ascultăm zumzetul de acolo, mai degrabă decât să ne bazăm pe zumzetul lumii din jurul nostru.

Neptun își aruncă vălul astfel încât trebuie să ne îndepărtăm de gândurile celorlalți, de gândurile societății și de ceea ce vor crede oamenii despre noi, pentru a ne putea mișca dintr-un loc mai autentic, ce rezonează cu ritmul sufletului nostru.

Avându-l pe Neptun care aduce ceață, sub această Lună Plină, avem, de asemenea, o datorie în plus față de noi înșine de a fi atenți la intuiția noastră și de a ne asculta orice sentiment sâcâitor. Dacă ceva nu se simte în regulă, cel mai bine este să-i acordăm atenție, dar acest lucru este cu atât mai valabil atunci când Neptun este în joc.

Uneori poate fi greu să discernem între un sentiment intuitiv și frică sau nesiguranță, dar asta este în regulă. Acordă-i doar timp. Încearcă să faci o pauză, încearcă să te miști încet și, dacă trebuie să iei o decizie, lucrează cu ceea ce ai și ai încredere în abilitățile tale - adesea suntem mult mai intuitivi decât ne dăm credit!

În timp ce există acest nor de ceață care plutește deasupra acestei Luni pline ce ne îndeamnă să mergem în interior, există și o altă energie care strălucește, iar aceasta vine de la Săgetător.

Săgetătorul este aventurierul, este căutătorul de înțelepciune, studentul vieții care se acceptă mereu provocarea de a continua să învețe.

Sub această Lună Plină, dacă simțiți ceață sau orice greutate, dați-vă permisiunea de a o lăsa deoparte. În schimb, conectați-vă cu vibrațiile Săgetătorului pentru a păstra un sentiment de uimire în jurul vostru și pentru a vă aminti că viața este o adevărată aventură.

Unele capitole ale aventurii pot fi mai grele decât altele, dar totul este o experiență și nu trebuie să luăm lucrurile atât de în serios tot timpul.

Energia Săgetătorului ne amintește că este important să ne găsim bucuria, să ne facem timp pentru joacă, să ne găsim bucurie în fiecare moment și să căutăm ușurința în tot ceea ce ne poate aduce viața.

Ce vă face fericiți? Ce vă aduce bucurie? Cum poți privi viața prin prisma faptului că totul este doar o aventură sălbatică și o experiență temporară?

Explorând aceste întrebări, veți începe să lucrați cu această energie a Lunii pline într-un mod mai productiv și mai semnificativ. Aceste întrebări vă pot ajuta chiar să ieșiți din ceață și confuzie și să intrați într-un loc care vă face să vă simțiți mai ușori și mai satisfăcuți.

Nu există nicio îndoială că ultimele câteva luni au adus provocări și schimbări și este posibil să ne simțim puțin neliniștiți sau anxioși, dar această Lună Plină este șansa noastră de a lua o pauză de la orice muncă interioară profundă și solicitantă, și de a fi pur și simplu, de a permite pur și simplu și de a ne face timp pentru o bucurie mai mare.

Sub Luna Plină din iunie, eliberați orice tensiune, anxietate sau indecizie și dați-vă permisiunea de a vă face timp pentru distracție și nu vă luați pe voi înșivă sau ceea ce se desfășoară prea în serios.

Viața este o aventură, experiențele vin și pleacă. La fel cum arcașul Săgetător își îndreaptă săgeata spre cerul nopții, și tu îți poți direcționa energia în direcția în care vrei să meargă.