Această Lună Plină este ultima din an, decadă, și ultima înainte de începerea sezonului eclipselor!

Poartă o puternică energie de eliberare și pică pe 12 Decembrie în semnul Gemenilor.

Întrucât această Lună Plină pică în semnul Gemenilor, este posibil ca unele lucruri să se întâmple în pereche sau este posibil ca două zone din viața noastră să fie accentuate sub influența acestei energii. Putem simți și la nivel emoțional, având două păreri diferite despre un anumit lucru.

Indiferent de ce va aduce această Lună Plină, ne oferă tuturor oportunitatea de a ne elibera și a renunța la lucruri pe care nu ne mai dorim să le luăm cu noi în noul an.

Reprezintă și oportunitatea de a ne elibera de problemele ce au apărut la o lună înainte sau după ultima Eclipsă din 16 iulie 2019.

Dacă există ceva nerezolvat din acea perioadă, sau dacă încă ai nevoie de lămuriri, este posibil să simți cum Luna Plină din Decembrie agită lucrurile pentru a aduce eliberare sau încheiere.

Decembrie poate fi o lună extrem de agitată pentru unii, mulți își fac planuri de vacanță, au obligații de familie sau organizează petreceri de sărbători, dar dacă poți, încearcă să îți faci timp pentru a te gândi ce nu-ți mai dorești să aduci cu tine în 2020.

Ce obiceiuri sau tipare comportamentale ești dispus să eliberezi pentru a face loc unui nou fel de a fi?

Dacă îți vine ceva în minte, setează o intenție, spune o scurtă rugăciune, sau scrie pe o bucată de hârtie pe care mai apoi o arzi. Făcând asta sub vibrația Lunii Pline din Decembrie, aceasta îți va oferi un plus de sprijin, și te va ajuta să îți pui intenția în mișcare.

Folosește energia acestei Luni Pline pentru a te verifica, pentru a te odihni, pentru a te reîncărca și pentru a te elibera de tot ceea ce e dens și apăsător.

Există intense energii de vindecare în jurul acestei Luni Pline căci, chiar după ce va atinge punctul de maximă intensitate, Chiron, asteroidul vindecării va ieși din retrograd unde este din 8 Iulie 2019.

Acum este momentul perfect să-ți programezi un control, să-ți întărești imunitatea sau să petreci un pic mai mult timp îngrijindu-te.

Dacă ai unele simptome ce te supără, nu le lăsa să se agraveze! Fă-ți acum programare la medic sau mergi și cere o a doua opinie. Este o perioadă extrem de favorabilă în care să ai grijă de sănătatea ta.

Același lucru este valabil și pentru sănătatea noastră emoțională și mentală. Dacă ai nevoie de sprijin, mergi la un terapeut sau la un prieten. Sau încearcă să ieși din starea apăsătoare făcând ceva nou, incitant, mâncând sănătos sau meditând.

Fii blând cu tine sub influența acestei energii căci există un pic de intensitate și atenție pe lucrurile ce ajută și vindecă, acestea vor fi antidotul.

Luna Plină în Gemeni este posibil să ne agite și relațiile sau finanțele. Iar asta pentru că planeta Venus este foarte activă.

De fapt, în timpul Lunii Pline, Venus va fi fix intre Saturn și Pluto, formând ceea ce se numește o conjuncție triplă, iar noi îi vom simți intens energia!

Dacă am fost nesiguri cu privire la o relație sau ne-am confruntat cu unele dificultăți în relație, această Lună Plină poate reprezenta oportunitatea de a duce lucrurile într-o anumită direcție.

Despărțirea de cineva sau setarea unor granițe clare nu este niciodată o treabă ușoară, dar este ceva legat de sezonul sărbătorilor ce o face chiar mai dificilă.

Dacă apar probleme în relație în această perioadă, nu te simți presat de familie, de opiniile altora sau de sezonul sărbătorilor. Trebuie să faci ce este mai bine pentru tine.

Bine înțeles că este mult mai simplu de zis decât de făcut, așa că încearcă să nu te simți ca și cum trebuie sa treci prin asta de unul singur. Gemenii sunt un semn dual până la urmă, așa că încearcă să găsești pe cineva să te ajute, fie că este un prieten, un mentor sau un profesionist.

Relațiile de familie pot adesea să fie oricum în prim plan în această perioadă, deci dacă te simți frustrat sau emoțional în perioada Lunii Pline, încearcă să găsești o metodă să te protejezi de oamenii din viața ta care știi că îți declanșează anumite emoții.

Deși această Lună Plină este posibil să aducă la lumină problemele dintr-o relație, nu uita că orice va veni la suprafață, este mai bine scos la lumină decât păstrat în întuneric!

Există o anumită putere în cunoașterea adevărului și în cunoașterea poziție noastre față de o altă persoană.

Dacă un nou adevăr sau informație a ieșit la suprafață sub lumina Lunii Pline, fii sigur că îți urmezi instinctul și îți acorzi timp pentru a digera și procesa toate faptele, înainte să continui.

Dacă în continuare drumul nu este 100% clar, nu te simți obligat să acționezi. Este posibil să fie indicat să aștepți până ce vor apărea mai multe informații, lucru ce este posibil să se întâmple în timpul Sezonului Eclipselor.

Deși Luna Plină din Decembrie poate scoate la lumină probleme în relații, poate să aducă și o energie dulce, iubitoare și creativă!

Este posibil să ne simțim mai blânzi, mai sensibili și mai deschiși în această perioadă și, deși uneori asta poate aduce după sine unele provocări, putem folosi această energie pentru a accesa dragostea, compasiunea și bunătatea – știm cu toții că lumii i-ar prinde bine cât mai multă asemenea vibrație!

Finanțele noastre sunt un alt aspect ce este posibil să ne fie adus în atenție în perioada Lunii Pline. Din nou, acest aspect este unul pe care mulți dintre noi tindem să îl simțim oricum în perioada aceasta a anului, însă există unele moduri în care putem folosi această energie în avantajul nostru.

În zilele de 11-12 Decembrie, încearcă să prioritizezi crearea unui buget sau organizarea finanțelor. Îți poți deschide un cont de economii sau îți poți seta unele țeluri financiare pentru următorul an.

Nu fii tentat să cheltuiești în exces în timpul sărbătorilor! Gândește-te la țelurile pe termen lung și fă din asta o prioritate atunci când cheltuiești.

Este posibil ca Luna Plină să aducă abundență în calea ta, sau dacă ești cel ce oferă, este posibil ca tu să fii cel ce aduce abundența! Donează bani unei fundații caritabile sau fă-ți curățenie în dulap și donează tot ce nu mai folosești.

Această Lună Plină este groază pentru echilibrarea energiilor de primire și oferire din viața ta, așa dar gândește-te la moduri în care poți oferi iar apoi deschide-te pentru a primi!

În spiritul adevărat al Gemenilor, această Lună Plină aduce un pic de dualitate, însă per total, Decembrie oferă vibrații minunate pe care să le accesăm și de care să ne bucurăm.

Orice intensitate din această perioadă va trece rapid iar noi vom putea găsi darurile oricărei provocări cu ușurință.

Este ultima Lună Plină din 2019 și, indiferent de locul în care ai fost și de ceea ce ai făcut sau n-ai făcut, meriți un pic de eliberare, lasă lucrurile grele să se ducă și îmbrățișează începutul noului an cu entuziasm, sau măcar speranță pentru anul ce va veni.

Sursa: https://foreverconscious.com/