Mantrele sunt ziceri sacre ce concentrează mintea. Cuvântul este compus din cuvintele sanscrite ”man” ce înseamnă minte și ”tra” care înseamnă unealtă. Prin urmare mantra este unealta minții. Vindecătorii estici au folosesc  de secole mantrele, pentru a calma sistemul nervos central și pentru a atinge pacea interioară. Fie că sunt cunoscute ca mantre, rugăciuni sau afirmații, ele sunt întâlnite în toate religiile și învățăturile spirituale.

Știința vestică a început în ultimii ani să cerceteze beneficiile neurologice ale acestor practici antice. Într-un studiu publicat în Jurnalul îmbunătățirii cognitive, cercetători ai Universității Linköping, Suedia, au măsurat activitatea dintr-o regiune a creierului numită rețeaua modului implicit – zona ce este activă în timpul auto-reflectării și a rătăcirii minții – pentru a determina cum poate afecta creierul practicarea meditației cu mantre. Din perspectiva sănătății creierului, un mod implicit ultra-reactiv poate însemna că avem creierul distras – nu este calm sau centrat, în schimb este anxios. Studiul a descoperit că mantrele ajută la centrarea și calmarea creierului, permițându-i să se concentreze mai bine și să fie mai puțin stresat. Mai multe studii științifice din întreaga lume au găsit aceleași rezultate pentru practica mantrelor.

Poate că ai mai auzit sau ai mai încercat până acum mantre pentru atragerea banilor, însă tot nu ai reușit să înțelegi pe deplin relația emoțională pe care o ai cu banii. Însă tot ceea ce trebuie să faci este să îți antrenezi gândurile pentru a intra într-o nouă lume, o lume plină de abundență, iar atunci vei reuși să atragi bani cu mai multă ușurință.

Poți încerca să îți creezi un ritual de dimineață în care, după ce te-ai trezit, să aprinzi un pic de salvie și să repeți următoarele mantre iar și iar. Cel mai probabil după o perioadă în care faci asta zilnic, vei vedea o schimbare a finanțelor dar și a încrederii în tine. În timp ce te îmbarci într-o călătorie pentru a-ți spori finanțele dar și încrederea în tine, te invit să încerci aceste șapte mantre minunate pentru a crea pace și prosperitate.

7 mantre puternice pentru a atrage prosperitate

1 Banii vin la mine cu ușurință

2 Mă iert pentru toate alegerile financiare greșite din trecut

3 Îmi intră mereu bani în cont

4 Merit un cont bancar abundent

5 Sunt recunoscător/toare pentru banii pe care îi am și nerăbdător/toare pentru abundența ce va veni

6 Sunt mândru de dorința mea de a trăi o viață bogată

7 Sunt un puternic manifestant al banilor

Sursa:https://www.moneyandmimosas.com/