Ce este un pendul? O unealtă Antică de radiestezie.

Bine, dar ce este fizic? Este un cristal atașat de un lanț, o sfoară sau o ață.

Și cum îl pot folosi? Există mai multe metode de radiestezie, însă majoritatea includ conectarea la pendulul tău și punerea unei întrebări. Se spune că, atunci când lucrezi cu un pendul, de fapt pui întrebări sinelui tău superior.

Poate fii făcut ca un act simplu sau ca parte dintr-un ritual, însă putem recomanda următoarea metodă extrem de simplă. Aceasta te poate ajuta să găsești obiecte, să iei decizii, iar uneori, să rezolvi o dispută. Așa dar, iată ce trebuie să faci:

 

Un ghid al începătorilor pentru folosirea unui pendul

Pasul unu: Centrează-te

Poți face asta cu intenția de a lăsa stresul să iasă, sau poți face un fel de ritual în care să aprinzi câteva lumânări, să pui muzică de meditație sau să difuzezi unele uleiuri esențiale. Relaxează-te – scopul este să-ți calmezi mintea pentru a te putea conecta mai ușor cu sinele tău superior.

Pasul doi: Conetează-te cu pendulul

Stai cu pendulul tău. Găsește un loc confortabil în care să stai și începe să  te relaxezi cât poți de mult. Ține pendulul între palme. Uită-te la el. Respectă-l. Pentru a te conecta chiar mai puternic, poți strânge pendulul într-un pumn iar apoi să-l ții în zona inimii pentru câteva secunde sau respirații.

Pasul trei: Stabilește o conexiune și identifică ”da-ul” și ”nu-ul”

Trebuie să descoperi care este răspunsul corpului tău pentru ”da” și ”nu”.Pentru a face rapid asta, ține pendulul la câțiva cm de palmă. Începe să întrebi lucruri simple cărora le știi răspunsul, la care se poate răspunde cu da sau nu, apoi vezi care sunt mișcările pendulului. Pune întrebări de genul:  ”numele meu este….?”

Pasul patru: Întreabă-ți pendulul

Aceasta este partea ușoară, însă nu trebuie să uiți că pendulul poate răspunde doar cu da/nu. Dacă întrebi ceva la care nu se poate răspunde cu da/nu, răspunsul nu va fii clar.

Dar când să îl folosesc?

Oricând ai dificultăți în luarea unei decizii iar răspunsul întârzie să apară, poți folosi pendulul. Nu trebuie să fie un proces prea complicat sau îndelungat, poți doar să iei un moment în care să respiri adânc de câteva ori în timp ce ții pendulul în mână, apoi îl poți duce aproape de inimă pentru a-l ajuta să se ”conecteze” la vibrația ta. Apoi, când ai mintea limpede și ești gata, ține pendulul într-o mână și începe cu întrebări simple pentru a te conecta. Când începe să dea răspunsurile corecte, poți pune întrebarea ce te frământă pentru a-i vedea răspunsul.

 Care este pendulul potrivit pentru mine?

Indiferent dacă îl achiziționezi on-line sau din magazinul nostru fizic, este indicat să alegi un pendul care îți spune ceva, sau poți alege un pendul din cristalul tău preferat. Ce este cel mai potrivit pentru interesele tale? Care este pendulul care ți-a atras primul privirea?  Oricare este acela, ai încredere că ești chemat să lucrezi cu acea piatră.

 

Sursa: https://www.bestvibesever.com/

Traducere: Viorela Popa