Echinocțiul de primăvară din 2021 pică pe 20 martie și marchează momentul în care ziua este egală cu noaptea, dar și trecerea Soarelui în semnul zodiacal al Berbecului.

Întrucât Berbecul este considerat primul semn din zodiac, echinocțiul din martie dă startul noului an astrologic, și reprezintă începutul unui nou ciclu zodiacal.

Echinocțiul din martie aduce și începutul unui nou sezon. În emisfera nordică dă startul primăverii iar în cea sudică al toamnei.

Toate acestea împreună, fac ziua echinocțiului de martie să fie una foarte puternică pentru înnoiri, noi începuturi, energie proaspătă și o schimbare a perspectivei.

Suntem extrem de conectați cu Mama Natură și cu ceea ce face în jurul nostru, de aceea uneori este posibil să ne simțim chemați să înflorim și să creștem iar alteori să ne eliberăm pentru a ne pregăti de ceva nou.

Mama natură poate fii ghidul nostru și ne poate arăta în ce direcție se mișcă energiile.

Este posibil și să simțim, în această perioadă, că putem primi cu adevărat energiile anului 2021, și să înțelegem tonul lucrurilor care ne așteaptă.

În antichitate, echinocțiul se credea că este un punct în care vălul dintre lumea aceasta și tărâmurile superioare este foarte subțire, ghidându-ne și arătându-ne ceea ce trebuie făcut.

Energiile echinocțiului se crede că sunt unele magice, iar în această perioadă armonia se lasă peste planetă iar noi putem întrupa echilibrul perfect între lumină și întuneric.

 Asemenea unui simbol Ying Yang, nu putem avea una fără cealaltă. Avem nevoie de întuneric pentru a vedea lumina și avem nevoie de lumină pentru a recunoaște întunericul.

Echinocțiul reprezintă onorarea ambelor calități ce trăiesc în interior – umbra și lumina noastră divină. Reprezintă conștientizarea faptului că, lucrul cu aceste calități reprezintă călătoria sufletului nostru aici la Școala Pământului.

În perioada echinocțiului din 2021, asteroidul Chiron va fii aproape de Soarele Berbecului, strălucindu-și influența și oferindu-ne indicii despre călătoria ce urmează să o începem o dată cu acest nou an astrologic.

Chirion este cunoscut ca vindecătorul rănit care, deși a suferi traume îngrozitoare, răni și nedreptăți, este capabil să folosească toate acestea ca și combustibil pentru a-i vindeca pe alții.

Chirion este un maestru în a-și transforma rănile într-un portal de putere și inspirație. Prezența lui Chirion ne face să ne simțim mai puțin singuri, prezența sa ne permite să ne amintim că traumele noastre nu ne doboară, în schimb, ele pot reprezenta combustibilul ascensiunii noastre.

Cheamă energia aceasta în viața ta oricum crezi de cuviință. Folosește mesajul lui Chirion pentru a-ți aminti de propriile tale calități și de super-puterea de a transforma durerile din trecut într-un portal al potențialului.

Această energie a lui Chirion va fii activă pe tot parcursul lunii martie și la începutul lui aprilie așa dar, permite-i să se miște și să lucreze în viața ta în felul său.

Având în vedere că echinocțiul reprezintă și începutul noului an astrologic, acesta este momentul perfect pentru reflectare și pentru a încheia ultimele 12 luni.

Dacă ne gândim, din luna martie 2020 s-au schimbat atât de multe în viața noastră. Am trecut de la felul în care ne trăiam viețile, la a fii obligați să facem unele schimbări drastice.

La nivel colectiv, a avut parte de multă amărăciune, schimbare, anxietate, frică și nesiguranță.

La un an după, toată această energie și-a pus amprenta, așa că încearcă să fii blând cu tine, și poate vei găsi moduri în care să aduci mai multă ușurare și acceptare în inima ta.

Sursa:https://foreverconscious.com/