Pe 14 decembrie vom avea o eclipsă Solară totală și o Lună Nouă în semnul Săgetătorului. Eclipsele Solare sunt asemenea unor Luni Noi extrem de puternice și pot deschide calea spre un nou portal energetic.

Există atât de multă energie proaspătă ce ne stă la dispoziție în prezența acestei Eclipse. Aduce promisiunea unor noi începuturi și oportunitatea de a pune roțile în mișcare.

Energia puternică și abundentă ce plutește în jurul acestei Eclipse este posibil să aducă în calea noastră și unele daruri sau recompense. Acest lucru va fii amplificat de Saturn care, la câteva zile după, pe 17 decembrie, va părăsi semnul Capricornului, semn în care a stat în ultimii doi ani și jumătate, și va intra în semnul Vărsătorului.

Se spune că, atunci când Saturn părăsește un semn zodiacal și intră în altul, noi suntem răsplătiți pentru toată munca asiduă pe care am făcut-o.

Energia eclipsei Solare are puterea de a amplifica aceste daruri și recompense, așa că încearcă să te gândești care sunt lucrurile care te-au provocat cel mai multe dar care te-au și ajutat să crești, iar apoi deschide-te pentru a primi darurile și recompensele ce vor fi iluminate sub influența acestei energii.

Eclipsa Solară de Lună Nouă în Săgetător pică la 23-24 de grade de Săgetător, punct ce se află la doar câteva grade distanță de Centrul Galactic.

Centrul Galactic se crede că este centrul Universului nostru și se află la aproximativ 27 de grade de Săgetător. Acesta este un grad din zodiac extrem de sensibil și indică o puternică activare galactică.

Sub lumina acestei Eclipse, este posibil să observăm cum frecvențele noastre se ridică și cum conștiința noastră se înalță. Este posibil să devenim conștienți de durerile creșterii sau simptome ale ascensiunii. Este posibil chiar să reușim să ne accesăm cu mai multă ușurință înțelepciunea intuiției, ghizii spirituali și sinele nostru superior.

Fiecare grad din zodiac poartă și un mesaj simbolic. Aceste mesaje au fost intuite de clarvăzătoarea Elise Wheeler, și se numesc Simboluri Sabiene.

Iar simbolul Sabian pentru Eclipsa Solară, ce pică la 23-24 de grade de Săgetător este – O pasăre albastră ce stă la intrarea unei case.

Ideea păsării albastre ce stă la intrarea unei case, este una fericită. Ce minunat ar fii să găsești într-o zi o pasăre de un albastru intens ce te așteaptă la intrarea casei tale! Ar părea un dar special sau un semn de dragoste din partea Universului.

Însă pasărea albastră poate fii și ignorată. Poți fii prea ocupat stând pe telefon, sau prins în gânduri și probleme, încât poți ignora complet pasărea albastră.

Iar aceasta este energia prezentă și pe parcursul eclipsei. Ea ne oferă noi începuturi, ne oferă semne și daruri de la Univers – însă vei fi deschis să le primești? Vei fi deschis să vezi pasărea albastră ce stă la intrarea casei tale?

Universul ne oferă continuu lucruri, însă noi trebuie să fim deschiși pentru a le observa și primi.

Cea mai rapidă cale de a intra într-un stadiu de primire este să ne schimbăm modul de gândire, iar cel mai ușor mod prin care putem face aste este să ne concentrăm cât de des putem pe abundență, apreciere și recunoștință.

Când încetezi să te mai plângi, dorindu-ți ca lucrurile să stea diferit, sau să ai o gândire ce te limitează, iar în schimb începi să te deschizi spre abundență, vei deschide ușa nu doar pentru a vedea ceea ce are de oferit pasărea albastră, dar și tot ceea ce ai tu de oferit.

Dăruind din puritatea inimii tale, este un alt mod de a te deschide spre a primi. Această perioadă a anului tinde să aducă spiritul dăruirii, însă vezi dacă poți schimba asta pentru a veni din inimă mai mult decât din obligație.

Eclipsa Solară în Săgetător este conectată și cu Eclipsele pe care le-am avut în iunie 2020. De fapt, această eclipsă Solară este direct conectată cu Eclipsa Lunară de pe 5 iunie 2020.

Îți amintești ce ai simțit că trebuie eliberat în perioada acele Eclipse?

Oricare ar fii spațiul gol cu care ai lucrat de atunci, acum va înflori în prezența Eclipsei Solare din decembrie.

Mercur, ”mesagerul  Zeilor” este și el foarte activ în această perioadă. Mercur guvernează peste comunicare și peste mintea noastră.

În perioada acestei Eclipse, puterea noastră de a crea și de a atrage lucruri este amplificată, așa că fii atent asupra căror lucruri te concentrezi.

Ceea ce gândești se intensifică, iar asta este de două ori mai adevărat sub puterea Eclipsei.

Deși trebuie să fim conștienți de gândurile noastre în această zi, este de asemenea important și să ne reamintim că în primul rând ar trebui să ne dorim să fim sinceri cu noi înșine.

Nu trebuie să fim pozitivi doar de fațadă. Trebuie să rămânem înrădăcinați în adevărul nostru, însă într-un fel ce încurajează expansiunea. Spre exemplu, în loc să te concentrezi pe o greșeală sau să încerci să te prefaci că nu a avut niciodată, încearcă să conștientizezi greșeala cu bunătate și încearcă să te concentrezi pe ce poți face acum pentru a merge mai departe.

Ideea că Mercur este mesagerul Zeilor ne îndeamnă și să ne ascultăm divinitatea interioară. Fiecare dintre noi poartă esența lui ”Dumnezeu” în interior, dar cum te poți conecta cu această parte din tine pentru a asculta înțelepciunea pe care o are de oferit?

Există un fel de putere atunci când ne ascultăm divinitatea interioară și nu ne mai pierdem în marea de zgomote ce ne înconjoară adesea. Există timp pentru noi să ne exersăm puterea.

Eclipsa Solară în Săgetător ne îndeamnă să ne ridicăm pentru a observa nenumăratele binecuvântări ce au fost ascunse în umbră. Când ne aducem binecuvântările la lumină, vom scoate în evidență și relația pe care o avem cu Universul.

Universul ne ascultă și ne răspunde mereu. Chiar și în aceste vremuri întunecate în care pare că Universul nu ne mai păzește, simțim asta doar pentru că am intrat într-o eră în care suntem suficient de puternici pentru a mergee ca Unul.

Îmbrățișează sezoanele din viața ta, conectează-te la energia acestei Eclipse Solare, și păstrează-ți minte și inima înrădăcinate în miracolul care ești.

În final, Eclipsa Solară în Săgetător poartă unele dintre cele mai puternice energii pe care le-am avut în acest an.

Stai deschis pentru a primi lumină, chiar dacă este posibil ca în acest moment să vezi doar întuneric. Uită-te pentru a vedea păsări albastre. Ascultă-ți vocea interioară și condu cu inima în direcția în care vrei să mergi.

Sursa:https://foreverconscious.com/