Noiembrie este întotdeauna o lună specială întrucât poartă vibrația numărului 11.

În numerologie, 11 este un Număr Maestru, asociat cu tărâmurile înalte, divinitate și trezire spirituală. Reprezintă și alinierea completă la sinele tău superior adevărat.

Numărul 11 ne este și memento al faptului că, deși părem să fim cu toții indivizi separați, în realitate suntem conectați și facem parte din mărețul întreg.

Aceste lucruri se văd în numărul 1 repetat de 2 ori și în faptul că, atunci când adunăm cifrele, 11 însumează 2.

Suntem unul dar suntem și împreună unul.

Cu toții colectiv suntem Universul, exprimându-ne ca oameni. Suntem conștiința trezită la viață și, deși fiecare avem drumul nostru, suntem conectați și mergem împreună în această călătorie.

Pe tot parcursul lunii noiembrie, putem accesa cu mai multă ușurință o vibrație înaltă și Divinitatea. Putem avea un progres mai rapid în timpul meditației, atunci când petrecem timp în natură, scriem în jurnal și ne concentrăm pe recunoștință.

Deși întreaga lună noiembrie are un cod numeric special, 11/11 este o zi cu totul deosebită.

Faimosul 11/11! O zi atât de specială pentru mulți dintre noi! Această zi poartă codul numeric 1111, un  număr foarte puternic în astrologie, dar și un număr al îngerilor.

Dacă există un lucru pe care îți dorești să îl manifestezi sau pe care vrei să îl faci, aceasta este ziua în care să îți trimiți intențiile!

1111 ne sporește abilitatea de a crea și de a lăsa un semn pe tapiseria ce reprezintă întreaga viață. Indică și faptul că suntem în armonie completă  cu natura.

Din acest stadiu de conectare, devine mai ușor pentru noi să ne simțim împământeniți și conectați la viața noastră de pe Pământ, dar și la magia și înțelepciunea tărâmurilor înalte.

11 noiembrie este și o zi extrem de potentă pentru a-ți deschide inima și pentru a-ți întări energia câmpului inimii.

Dacă simți blocaje în probleme ale inimii, dacă ai dificultăți în a te conecta cu dorința inimii, setează o intenție și cere-le îngerilor și ghizilor tăi să te sprijine pentru a elibera orice blocaje de care nu mai ai nevoie.

Pe parcursul zilei, încearcă să îți menții conștient inima deschisă și în vibrația iubirii, înțelegerii, iertării și compasiunii, în special pentru tine!

Dacă există un lucru pe care îți dorești să-l atragi, manifestezi sau creezi, aceasta este o zi puternică și pentru rugăciuni, ritualuri, dar și pentru a acționa.

Gândește-te la ceva ce îți dorești să creezi și să atragi în viața ta, iar apoi fă trei pași (chiar și foarte mici) pentru a te ajuta să aduci în realitate.

Ritual de 1111

Alte zile în care poți face acest ritual sunt 10,29 și 29 noiembrie.

Pasul întâi: începe să scrii intuitiv pentru 11 minute, despre toate lucrurile ce îți deschid inima și îți aduc bucurie în viață. Aici poți include lucruri care îți aduc în acest moment bucurie sau lucruri pe care îți dorești să  le aduci în viitor în viața ta. Când scrii liber și intuitiv, ideea este să scrii fără să ridici pixul de pe foaie, așa că permite-ți să scrii orice atâta timp cât menții pixul în mișcare.

Pasul doi: Citește ceea ce ai scris și subliniază activitățile sau sentimentele cheie ce ies în evidență. Aceste cuvinte și/sau activități, îți for oferi indicii despre lucrul asupra căruia trebuie să îți dedici timp și energie.

Pasul trei: Alege trei dintre cele mai bune sentimente sau activități ce rezonează cel mai mult cu tine în acest moment, iar apoi scrie-le pe o foaie separată de hârtie. Acum pune-ți mâinile în dreptul inimii și repetă pentru fiecare –

Îmi ofer permisiunea să fac/simt (scrie aici acțiunea/activitatea) îmi ofer permisiunea să aduc mai mult din această energie în viața mea începând de astăzi.

Pasul patru:  Acum închide-ți ochii și vizualizează cum va arăta viața ta atunci când vei aduce toată această energie frumoasă în ea. Vizualizează-te cum reușești tot ceea ce-ți dorești, și simte-te fericit și bine dispus. Meditează asupra acestui lucru pentru 11 minute.

Pasul cinci: Cu această viziune în minte, scrie o intenție clară pentru ceea ce îți dorești să manifestezi în viața ta. Încearcă să captezi succint ce emoții, sentimente și lucruri îți dorești să aduci în viața ta, încearcă să te limitezi la o singură propoziție. Asta te va ajuta să transmiți un mesaj clar Universului. Iată câteva exemple –

  • Intenția mea de acum înainte este să aduc mai multă energie de relaxare și pace în viața mea, pentru a mă putea simți echilibrat și conectat cu drumul meu cel mai înalt.
  • Intenția mea pe mai departe este să îmi ofer permisiunea de a mă juca și de a mă simți din nou tânăr/ă.
  • Intenția mea de acum înainte este de a-mi asculta și onora intuiția pentru a putea ajunge cât mai departe în cariera mea și pentru a aduce mai multă abundență.
  • Intenția mea pe mai departe este să îmi deschid inima pentru o nouă dragoste și să împărtășesc noi amintiri cu o altă persoană.

Nu există o metodă corectă sau greșită atunci când îți scrii intenția, încearcă doar să o frazezi într-un mod pozitiv. Odată ce ai intenția, păstreaz-o undeva la vedere sau spunea-o cu voce tare de câteva ori.

Pasul șase: Cu mâinile în poziție de rugăciune, mulțumește-i echipei tale spirituale, și încheie cu afirmația –

Sunt echilibrat, sunt Unul, creez viața drumului meu cel mai înalt acolo unde toate dorințele îmi sunt îndeplinite. Mulțumesc. Mulțumesc.Mulțumesc.