Din noiembrie 2018, cu toții am trecut printr-o lecție colectivă a sufletului, dar acum se aproprie de sfârșit iar o alta va începe.

În astrologie, aceste lecții colective ale sufletului sunt indicate de Nodurile Lunare, puncte matematice trasate între Soare și Lună.

Nodurile Lunare ne arată lecțiile sufletești pentru care suntem aici, să le învățăm, individual și colectiv. Ele indică ce construim și ce învățăm să transcendem pentru întreaga omenire.

Din noiembrie 2018, cu toții am lucrat la unele lecții colective, legate de energia Racului și a Capricornului.

Deși, în general ne gândim la semnele zodiacale ca fiind arhetipuri, atunci când vrem să înțelegem cu adevărat Nodurile Lunare, cred că ajută să le privim mai mult ca expresii ale energiei.

Am fost chemați, ca colectiv, să îmbrățișăm energia Racului pentru a putea crea energia Capricornului.

Cu alte cuvinte, am fost chemați în acești ani, să ne conectăm la calitățile noastre mai blânde, feminine, și să le contopim cu cele masculine.

Am fost chemați să ne îngrijim, să ne concentrăm pe sănătatea noastră, și să ne gândim la moduri în care putem să ne echilibrăm învelișul dur cu ajutorul interiorului nostru delicat.

Am fost chemați să lucrăm la sentimentul de confort în propria noastră piele, și să aducem mai multă sănătate și bunăstare atunci când vine vorba de modul în care ne conducem afacerile și evoluăm în carieră.

Sub influența acestei energii, am fost ghidați să echilibrăm viața de la birou cu cea de acasă, și să ne gândim care sunt prioritățile noastre.

Posibil să fi simțit o luptă asiduă, sau un conflict, între cariera și viața de acasă, sau poate am simțit nevoia să ne concentrăm mai mult pe grija de sine și sănătate, atunci când vine vorba de felul în care ne abordăm munca.

Toate acestea sunt probleme ce este posibil să fi apărut la nivel individual, pe măsură ce am lucrat la aceste lecții colective.

În final, simt că această călătorie am făcut-o pentru a realiza că valoarea noastră nu este dată de munca pe care o facem. Suntem valoroși indiferent de cariera pe care o avem sau situația noastră familiară.

O nouă lecție colectivă a sufletului va începe.

Pe 5 mai 2020, Nodurile Lunare își vor schimba semnele zodiacale în Gemeni și Săgetător, pregătind o nouă lecție colectivă a sufletului, la care să lucrăm.

Acum suntem chemați să îmbrățișăm energia Gemenilor pentru a crea energia Săgetătorului, și vom lucra la asta până în ianuarie 2022.

Energia Gemenilor este doar despre exprimarea de sine. Vom fii încurajați să ne împărtășim adevărul și să găsim noi moduri prin care să ne strălucim lumina autentică.

Energia Gemenilor este și extrem de socială, prin urmare este posibil să fim chemați  pentru a ne spune povestea, sau este posibil să vedem cum apar noi moduri de comunicare în social media.

Libertatea de exprimare este posibil să fie un subiect în vogă, și poate vom vedea unele schimbări în felul în care știrile și informația ne sunt livrate.

Energia Săgetătorului guvernează peste lucruri precum călătoriile internaționale, religia și educația superioară, iar acestea sunt zonele în care este posibil să vedem schimbări sau care vor fii, într-un fel, evidențiate.

Ultima dat când Nodurile Lunare au fost în Gemeni și Săgetător a fost între Octombrie 2001-Aprilie 2003, Prin urmare ne putem uita înapoi la evenimentele lumii ce aveau loc în acea perioadă pentru a vedea cu ce teme similare este posibil să lucrăm.

Este nevoie de mai mult timp pentru a vedea cum se desfășoară această energie, și unde este posibil să ne ducă aceste lecții colective, însă în final pare că trecem într-o nouă perioadă în care comunicarea și adevărul vor fii subiectele principale.

Cu toții vom fii chemați să ne găsim vocea autentică, să-i permitem curiozității noastre să ne conducă, și să îmbrățișăm noi moduri de gândire.

 

Nodurile Lunare și eclipsele

Nodurile Lunare sunt legate de ciclurile eclipselor de Lună și Soare. În acele momente suntem ghidați cel mai intens să lucrăm cu energiile.

Iată o listă a eclipselor din timpul perioadei Gemeni - Săgetător:

2020

5 iunie – Eclipsă de Lună în Săgetător

30 noiembrie – Eclipsă de Lună în Gemeni

14 Decembrie – Eclipsă de Soare în Săgetător

2021

26 mai – Eclipsă de Lună în Săgetător

10 iunie – Eclipsă de Soare în Gemeni

4 decembrie – Eclipsă de Soare în Săgetător

Pe 18 ianuarie 2022, Nodurile Lunare vor trece în Taur și Scorpion, pregătind o nouă lecție colectivă la care să lucrăm.

 

Sursa: https://foreverconscious.com/