Timp de mi multe săptămâni nu am avut nici o planeta retrograda. Iar acest lucru a creat o energie puternică, ce ne-a adus schimbări rapide și experiențe noi.

Însă pe 24-25,vraja va fii ruptă de Pluto ce va începe mișcarea retrogradă.

În următoarele săptămâni și Venus, Saturn și Jupiter vor intra în retrograd, ghidându-ne să încetinim și să reflectăm.

Retrogradările sunt momente de reflectare. Ele indică momentul în care energia unei planete începe să se manifeste la nivel mai mult interior decât exterior.

În timpul retrogradării lui Pluto, și a planete ce îl urmează, vom fii într-o călătorie spre interior, iar atenția noastră va fii ațintită pe sentimentele de siguranță și stabilitate.

Fără îndoială că multe dintre lucrurile pe care ne bazam și în care aveam toată încrederea, încep să se clatine, dar nu sunt complet pierdute. Crăpăturile ce au fost expuse ne indică pur și simplu locurile unde este nevoie de reconstruire și renaștere.

Pluto este planeta morții, distrugerii și renașterii, și a fost extrem de activă încă din octombrie 2019.

De fapt, cred că multe dintre lucrurile pe care le vedem acum în lume, pot fii legate de conjuncția lui Pluto și Saturn din ianuarie 2020.

Deși planetele nu sunt cele ce declanșează evenimentele din lume, ele pot acționa asemeni unei oglinzi și ne pot ghida pentru a înțelege ceea ce se întâmplă la nivel mai profund în viețile noastre, dar și pe planetă.

Astrologia se bazează pe principiul, așa cum este sus, este și jos, iar dacă ne îndreptăm atenția spre cerurile cosmice, vom putea avea o înțelegere mai profundă a lucrurilor.

Fiind planeta morții și renașterii, atunci când Pluto retrogradează, ne ghidează spre a revedea și analiza trecutul pentru a afla ce trebuie transformat în viețile noastre și unde ne-au dus transformările trecute.

Gândește-te la ce s-a întâmplat în viața ta, începând din luna Octombrie 2019. Ce s-a transformat sau schimbat în acest timp? Ce indicii ți-au fost date în această perioadă, ce te pot ajuta să te ghidezi acum?

În timpul retrogradării lui Pluto, suntem îndrumați să continuăm să mergem mai adânc și să continuăm să atingem noi nivele de transformare cu orice a fost introdus în viața noastră în Octombrie 2019.

Gândește-te ce teme din această perioadă rezonează cel mai mult cu tine? Și nu uita că ești chemat să dai jos următorul strat și să continui să călătorești mai adânc în spirala vieții tale.

Amintește-ți că nu se vor repeta aceleași evenimente, dar este posibil să fim chemați să revizităm teme similare sau să ne uităm mai atent la ce transformări sunt necesare.

Perioada în care Pluto este retrograd este una deosebit de spirituală, în care putem dobândi o nouă iluminare și înțelepciune, și putem avea o trezire profundă.

La nivel global, Pluto retrograd va ajuta la încetinirea lucrurilor, însă această încetinire a energiei este acolo pentru ca noi să putem să săpăm mai adânc și să vedem dincolo de suprafață.

Pluto este conectat cu puterea, controlul și averea, prin urmare acestea sunt ariile ce for fii evidențiate oricând această planetă este activă.

Pluto este aici oglinda noastră, și aduce lumină asupra lucrurilor ce trebuiesc schimbate și transformate. Pluto doar luminează, însă acțiunile noastre sunt cele ce determină direcția în care alegem să mergem.

Există aici și o energie puternică ce sprijină investigațiile, cercetările, și căutările profunde pentru a dobândi noi înțelegeri și cunoștințe. Dar este posibil ca abia atunci când Pluto va avea iar mișcare directă, pe 4 octombrie, să putem să înțelegem această cunoaștere.

Este posibil ca octombrie să fie o lună importantă, în acest an, și este posibil sau aducă noi informații sau fapte la suprafață, ce vor schimba modul în care abordăm sau gestionăm lucrurile.

Este posibil ca octombrie 2020 să aducă evenimente similare ca cele din aprilie 2020.

Având în vedere că Pluto va începe mișcarea directă în Octombrie 2020, vom avea o înțelegere mai clară, atât la nivel global cât și personal, despre lucrurile ce nu mai funcționează și ce ar trebui să se schimbe definitiv.

Cu Pluto în mișcare directă, ne va fii mai ușor să facem aceste schimbări și să aducem renașterea lucrurilor ce acum se clatină.

Pluto retrograd 2020

Exerciții:

1 Care sunt principalele trei teme prezente în viața ta din Octombrie 2019 până în Aprilie 2020? Scrie în jurnal cum te-au influențat aceste teme și ce dorești să înveți sau să dobândești mai departe.

2 Scrie o scrisoare pentru tine, cel din trecut, și explică-ți cum a fost până acum anul 2020 și ce ți-ai dori ca tu cel din trecut să țină minte.

3 Dacă observi cum se adună teme repetitive, uită-te în trecut și întreabă-te – Ce îmi doresc să fi știut atunci și știu acum? Fă o listă cu 10-15 lucruri, apoi vezi cum poți aplica acele lucruri situației tale actuale.

4 Folosește următoarele propoziții pentru a te ajuta să scrii în jurnal –

  • Pot renaște prin….
  • Sunt cel mai puternic atunci când….
  • Ce nu mai funcționează în viața mea…
  • Este sigur pentru mine să renunț la…

5 Având în vedere că Pluto este planeta morții și a renașterii, gândește-te la ce ți-ai dori să vezi renăscând în viața ta dar și pe planetă. Scrie, desenează sau vizualizează.

Sursa: https://foreverconscious.com