Eclipsa Solară de Lună Nouă în Gemeni pică pe 10 iunie și este conectată cu Eclipsa de Lună Sângerie de pe 26 mai.

Dacă acea eclipsă aducea o perioadă de curățare, completare și terminare, această eclipsă de Soare aduce noi începuturi. Deschide un portal spre un nou drum și ne oferă noi teritorii de explorat. Este posibil să simțim cum ne schimbăm sau cum aducem în viața noastră un nou început proaspăt.

Această energie a noilor începuturi lucrează adânc și este plină de magie, ceea ce înseamnă că trebuie să ne mișcăm încet și să ne permitem să fim ghidați. Trebuie să renunțăm să ne împotrivim, să ne încredem în intuiția noastră, și să ne acordă timp de ajustare la noile frecvențe și energii ce ne sunt oferite.

Este posibil ca aceste noi începuturi să nu facă sens  din prima însă, temele și acțiunile prezente în viețile noastre în acest moment, cel mai probabil vor da naștere unui nou ciclu ce se va desfășura în următoarele luni, poate chiar ani.

Pentru a îmbrățișa energia magică a acestei Eclipse de Soare, iată un ritual care să te ghideze. Ca întotdeauna, simte-te liber să adaptezi ritualul după nevoile tale.

Ritual pentru Eclipsa de Soare în Gemeni din 2021

Cel mai bine este ca acest ritual să fie făcut între 10-19 iunie 2021

Vei avea nevoie de:

  • O unealtă de curățare la alegere (ex. un baton din ierburi uscate, bețișoare parfumate, clopoței, etc.)
  • Meditație pentru reîncărcarea energiei
  • Pix și hârtie
  • 1 lumânare
  • Un cristal la alegere (alege orice cristal simți că te cheamă)

Indicații:

1. Pune toate cele necesare pentru ritual în fața ta și începe prin a-ți curăța aura urmând această metodă –

Ia unealta de curățare pe care ai ales-o și începe din creștetul capului. Pe măsură ce cureți partea superioară a corpului tău, recită următoarele –

”Pecetluiesc în interior gândurile bune. Pecetluiesc în interior pacea și calmul ce plutește acum prin mine.”

Pe măsură ce cureți partea de mijloc a corpului tău, recită următoarele –

”Pecetluiesc în interior dragostea și creativitatea ce este acum în jurul meu. Activez sentimentul de scop.”

Pe măsură ce cureți partea inferioară a corpului tău, recită următoarele –

”Sunt curățat/ă; toată energia densă a părăsit acum trupul meu. Sunt aliniat/ă. Sunt energizat/ă.”

Acum, curăță-ți împrejurimile și ustensilele pentru ritual. Permite-ți să faci asta în liniște, conectându-te doar la natura magică a procesului.

2. Aprinde lumânarea și stai în fața ei, uită-te bând la flacără. Inspiră și expiră adânc de 5 ori pentru a te clama și pentru a-ți potoli mintea.

3. în timpul următoarelor 7 inspirații, recită următoarele mantre. Cel mai bun mod de a o face este să reciți fiecare mantră cu voce tare iar apoi să inspiri adânc și să expiri cu putere. Dacă dorești, poți pune mâna dreaptă deasupra inimi în timp ce faci asta –

  • Mă respect și mă iubesc și îmi fac timp pentru a face acest ritual. (inspiră și expiră)
  • Sunt calm și centrat în corpul și sufletul meu. (inspiră și expiră)
  • Mă deschid spre înțelepciunea energiilor cosmice, știind că voi fii protejat. (inspiră și expiră)
  • Primesc noile începuturi pe care mi le aduce această eclipsă de Soare (inspiră și expiră)
  • Sunt gata să accept orice schimbări trebuie să fac pentru a trăi o viață aliniată cu țelul meu. (inspiră și expiră)
  • Am încredere că Universul mă va ghida și îmi va arăta exact atunci când trebuie, pașii pe care trebuie să îi fac (inspiră și expiră)
  • Sunt pace, sunt calm, sunt dragoste și doresc la fel tuturor (inspiră și expiră)

4. Acum așează-te confortabil și începe meditația pentru reîncărcarea energiei. Această meditație este perfectă pentru a-ți reîncărca câmpul energetic și pentru a te aduce în spațiul energetic potrivit pentru restul ritualului.

5. Când ai terminat meditația, ia pixul și hârtia și scrie la începutul paginii – ”7 lucruri pe care mi le doresc acum în viață”. Începe să îți faci lista, gândindu-te la 7 lucruri pe care ți le dorești în acest moment. Poți fii cât vrei de specific.

6. Când ai terminat, uită-te peste listă și observă orice gânduri sau sentimente au venit spre tine. Există o temă comună? Există unele acțiuni pe care le poți face chiar azi pentru a-ți îndeplini dorințele?

7. Ia bucata de hârtie și împăturește-o. Ține-o cu ambele mâini și spune următoarele, sau simte-te liber să spui orice altceva simți –

”Dragă Univers, primește dorințele mele și ajută-mă să le transform în realitate. Ghidează-mă spre cele mai bune și mai potrivite acțiuni pentru ca eu să pot primi dorințele ce servesc interesului meu suprem. Modelează-mi dorințele pentru ca ele să mă aducă pe cărarea sufletului meu. Permite-le să aducă doar bucurie, prosperitate și fericire tuturor. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc.”

Ia bucata de hârtie împăturită și pune-o sub cristal.

8. Pentru a încheia ritualul, pune bucata de hârtie cu cristalul deasupra, pe noptiera sau altarul tău, pentru următoarele 3 zile. După 3 zile, aruncă hârtia ca un simbol al lipsei de atașament și ai încredere că Universul ți-a auzit rugămintea.

Stinge lumânarea și încheie ritualul.

 

Sursa: https://foreverconscious.com