Luna Nouă din 16 Octombrie este Luna cea mai apropiată de Pământ din acest an, și pică în semnul Balanței.

Balanța întrupează echilibrul, corectitudinea și dreptatea, iar acestea sunt calitățile pe care trebuie să le păstrăm aproape în această perioadă influențată de energiile intense ale Lunii Noi.

Având în vedere că aceasta este o Super Lună Nouă, vom simți puternic energiile lunare. Deși cerul va fii întunecat noaptea, vom simți cum Luna ne trage spre interior, în cele mai îndepărtate adâncimi ale sufletului nostru.

Există o energie intensă, înflăcărată, în perioada acestei Super Luni Noi în Balanță. O simțim un pic aspră dar și ciudat de magică.

Această Lună Nouă este posibil să ne aducă la suprafață unele probleme sau unele puncte ce ne îndurerează inima. Este posibil să ne facă să ne simțim un pic greoi sau letargici, iar asta se va adăuga confuziei și incertitudinii pe care o simțim deja.

Energia Balanței poate aduce lumină și în relațiile noastre, și ne poate arăta unde lucrurile sunt în dezechilibru.

Dacă ai dat prea mult din tine, dacă ai acționat de dragul celorlalți, această Lună Nouă te poate ajuta să te întorci la tine și să descoperi o nouă cale.

Această Lună Nouă ne îndeamnă să ne întoarcem la noi, să ieșim din rușine și vină și să ne concentrăm asupra nevoilor noastre. Atunci când suntem  ”plini de noi” atunci ne putem îndrepta spre ceilalți.

Dacă ai o relație dificilă, această Lună Nouă este posibil să rezolve lucrurile. Poate este nevoie de o nouă strategie, însă mai întâi, lasă praful să se așeze.

Să nu crezi că este nevoie să îți dai seama de toate din prima, căci această Lună Nouă cere răbdare, reflexie și lucru interior.

Crearea conexiunilor și petrecerea timpului alături de prieteni (chiar și on-line) poate ajuta la eliberarea unora dintre energiile ce se plimbă pe cerul cosmic.

Lunile Noi sunt întotdeauna perioade pentru noi începuturi și, deși este posibil să simțim asta în aer, este posibil și să fim destul de confuzi cu privire la modul în care să mergem mai departe.

Această confuzie este amplificată de faptul că Marte și Mercur sunt în acest moment în retrograd.

Atunci când lumea din jur pare confuză și nesigură, există mereu lucruri de care putem fi siguri, iar acelea sunt lucrurile pe care ar trebui să ne concentrăm.

Este o provocare să avem ambele planete simultan în retrograd și este posibil să ne facă să ne simțim ca și cum am merge înapoi nu înainte!

Este posibil să aducă și erori în comunicare, așa dar păstrează asta în minte dacă va trebui să ai o conversație importantă.

Deși pare că un ciclu dificil ni se va deschide în timpul acestei Luni Noi, nu uita că este și extrem de puternic pentru trezirea spirituală și lucru intuitiv.

Dacă te vei putea deschide energiilor este posibil să primești noi mesaje și înțelegeri spirituale. Este posibil să îți fie mai ușor și să te conectezi cu îngerii și ghizii tăi spirituali.

Energia trezirii spirituale este ajutată și de steaua Arcturus, ce va fii extrem de activă în această perioadă.

Arcturus este o stea strălucitoare din Sistemul nostru solar, ce se crede că este casa ființelor extraterestre numite Arcturians.

Se crede că sunt ființe pure  iar că prezența lor este vindecătoare. Iar energia lor ne poate aminti să ne concentrăm mai mult pe dragoste, să fim buni cu noi și cu ceilalți, și să practicăm arta iertării.

Cum ne putem vedea problemele prin ochii iubirii? Cum ne putem concentra pe un loc centrat pe inimă de unde poți vedea și simții dragostea?

Deși nu este posibil să trăim mereu astfel pe Pământ, energia de lumină ce se coboară asupra Pământului de pe steaua Arcturus ne poate servii drept memento.

Un alt mod în care putem canaliza această energie este prin proiecte creative – în special cele în care trebuie să ne folosim mâinile. Cum pot mâinile tale să creeze ceva liniștitor și vindecător pentru sufletul tău?

Această Lună Nouă din octombrie este una puternică, așa că fii bând cu tine și nu uita că cele mai întunecate nopți au adesea cele mai luminoase dimineți.

Sursa: https://foreverconscious.com