Luna Nouă în Fecioară din 17 septembrie, este prima dintr-o serie de trei Super Luni Noi ce vor avea loc în următoarele luni. Acest trio de Super Luni se va încheia cu o Eclipsă Totală de Soare la Lună Nouă, în luna Decembrie, ce va activa și va deschide un portal spre un nou început strălucitor.

Luna Nouă reprezintă începutul unui nou ciclu lunar, prin urmare această aliniere de Super Luni Noi ce se va încheia cu o eclipsă de Soare, ne indică faptul că trecem într-o nouă paradigmă ce se va deschide în ziua eclipsei.

Se pare că toată distrugerea și transformarea lucurilor vechi, pe care am realizat-o în acest an va pava în sfârșit drumul pentru ca ceva nou să se nască.

În perioada acestei Luni Noi vom avea și ceva ce se numește o Lună care se Clatină. Asta se întâmplă atunci când Luna se aliniază la 90 de grade cu Nodurile lunare. În esență, aceasta este o perioadă de intensificare a energiilor iar, după cum sugerează și numele, este posibil să ne simțim dezechilibrați; că ne ”clătinăm”.

Lunile ce se Clatină indică o puternică creștere interioară și o trezire spirituală, dar pentru a le atinge este posibil ca, mai întâi să ne facă se ne simțim ușor nesiguri și instabili.

2020 a adus deja destulă instabilitate, prin urmare este posibil să fim deja obișnuiți cu ea până în acest punct! Însă acesta este un aspect pe care Luna Nouă din Septembrie este posibil să îl scoată msi puternic în evidență.

Cu Marte în retrograd, este posibil să vedem cum ceilalți reacționează datorită sentimentului de instabilitate și nesiguranță, acționând și vorbind cu ostilitate.

Deși este posibil să vedem cum acestea se manifestă în noi dar și pe scena mondială, nu uita că nu este nevoie să ne ținem aici vibrația. În schimb, ne putem schimba conștiința înafara tensiunii și ostilității pe care o vedem în jur, și putem alege să ne concentrăm pe păstrarea luminii.

Atunci când există frică și panică în jurul nostru, este ușor să fim atrași de ea, însă ajută dacă ne reamintim că nu suntem doar oameni, suntem și ființe divine ce sunt conectate la un flux infinit de dragoste, lumină și protecție.

 Acest sine divin este de neatins. Nu poate fii rănit, nimic nu îl poate distruge. Este etern și pentru totdeauna, iar singura vibrație la care se conectează este cea a dragostei.

Această parte din noi este Sinele Superior – iar indiferent de ce se întâmplă cu noi în această viață, sau de ce momente întunecate întâlnim, rămâne neatins și mereu conectat la dragoste și pace.

Dacă ne reamintim de această esență divină ce trăiește în noi, ne putem crește vibrația, iar crescându-ne vibrația putem ridica această planetă la un nivel mai înalt de conștiință. Energia extrem de creativă din jurul acestei Luni Noi ne va susține eforturile și ne va asista în acest proces.

Prin vibrația noastră personală, putem folosi această energie lunară fie pentru a intensifica furia și haosul sau lumina și dragostea. În vibrația noastră personală ne stă puterea.

Așa că, amintește-ți de asta pe parcursul lunii ce urmează. Încearcă pe cât posibil să fugi din calea furiei, a diviziunii și urii, iar în schimb încearcă să cultivi iubirea, unitatea și conectivitatea.

Menține-ți atenția pe ceea ce vrei să atragi și să creezi în viața ta, și încearcă să nu te lași distras de frică sau de zgomotul lumii din exterior.

Păstrează aproape de inima ta faptul că ești dragoste, vii din dragoste, și te vei întoarce în dragoste. Nu uita că lucrurile se vor îmbunătăți.

Fecioara este semnul vindecătorului. Energia sa ne îndeamnă să acceptăm în viețile noastre puterea vindecătoare a naturii, prin alimentele pe care le mâncăm sau prin timpul petrecut în natură.

Sub influența acestei Luni Noi, îmbrățișează puterea vindecătoare a naturii, medicina plantelor și alimente naturale ce te vor ajuta să îți refaci și reîncarci câmpul energetic.

Fecioara guvernează și sistemul digestiv, așa că încearcă să ai grijă de stomacul tău prin masaj, yoga și mâncăruri sănătoase gătite acasă. Atunci când stomacul nostru este curat și sănătos, ne simțim energizați iar mintea noastră este limpede.

Sistemul nostru digestiv nu ne ajută doar să procesăm mâncarea, dar și energiile și evenimentele pe care le trăim.

Ce evenimente sau situații ce au avut loc în viața ta trebuie să procesezi?

Așa cum digestia noastră poate fii încetinită din cauza unei diete precare, așa și emoțiile nedigerate cum trebuie se acumulează, creând blocaje energetice.

Trebuie să ne asigurăm că ne luăm timpul necesar  pentru a ne procesa și digera emoțiile dar și evenimentele în care ne găsim; nu trebuie să ne grăbim să le eliminăm.

Conectează-te cu sănătatea  sistemului tău digestiv și vezi ce legături poate avea cu emoțiile sau lucrurile prin care treci în acest moment.

De ce te legi? Ce îți este greu să procesezi, digerezi și elimini la nivel emoțional?

Folosește energia acestei Luni Noi în Fecioară pentru a-ți sprijini mintea și trupul. Ieși din gândirea repetitivă și nesigură, și mergi într-un loc al păcii, încrederii și cunoașterii.

Ești mult mai puternic decât realizezi. Știi mai bine decât crezi care este drumul înainte. Știi ce să faci. Ai încredere în tine.

Fecioara este reprezentată de virgină – o persoană puternică și independentă ce știe ceea ce vrea și nu trebuie să dea socoteală nimănui. Atunci când virgina se conectează la independența și puterea sa interioară, se conectează la potențialul ei maxim.

Toate resursele de care ai nevoie sunt în interior; ai lucrat deja atât de mult pentru asta.

Sub influența acestei Super Luni Noi din Septembrie, sub influența nesiguranței și a lui Marte retrograd, nu uita că ești protejat.

Nu uita că poți alege lucrurile pe care să îți concentrezi atenția. Nu uita că ai puterea să păstrezi lumina, nu doar pentru tine, dar pentru întreaga planetă.

Sursa: https://foreverconscious.com

Traducere: Viorela Popa